Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti 10 Kitap - Kutusuz (Stage-2) - Kolektif /

325 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti 10 Kitap - Kutusuz (Stage-2) - Kolektif /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pitaya Satıcı Ünvanı: MUTLU CAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2654945768600001 Vergi Kimlik Numarası: 1970955655
    Bu ürün Pitaya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti 10 Kitap - Stage 2

Yabancı dilde kitap okumayı sevenler için Mavi Çatı Yayınları İngilizce hikaye setinin ayrı bir yeri vardır. Bu eserler okuyucuya yeni bir dil öğrenirken yardımcı olur. Mavi Çatı Yayınları 112192 seti ile zorlanmadan öğrenim sağlayabilirsiniz. Bu seriler size gerçek, kesintisiz ve bilgilendirici bir okuma fırsatı sunar. Serinin büyüleyici anlatımı sayesinde okurken zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Bu serideki kitaplar çocukların rahat ve kesintisiz bir okuma yapmalarına imkan sunar. Mavi Çatı Yayınları güvencesiyle her seriyi kitaplığınıza ekleyerek öğrencilere motivasyon kazandırabilirsiniz. Farklı kelimeler kullanarak kaleme alınan bu set ile çocukların kelime dağarcığını geliştirmesini destekleyebilirsiniz. Fonetik hafıza için bazı zamanlar çocuklara siz kitap okuyabilir, bazı zamanlar da okuma görevini dil gelişimi için onlara devredebilirsiniz.

  • Dilin sade kullanımı
  • Akıcı ve ilgi çekici
  • Net ve özlü anlatım

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti Özellikleri

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti Özellikleri

İngilizce hikaye seti - Stage 2 - 10 kitaptan oluşur. Bu kitaplardaki yer alan konular eğitici ve bilgilendirici ayrıntılarla doludur. Öyküler, eğlenceli ve dikkat çeken konuları kapsar. Yeni bir dil öğrenirken bu tarz kitaplar oldukça büyük kolaylık sağlar. İngilizce hikaye seti 10 kitap Stage 2 herkesin kitaplığında olması gereken eserler içerir. Okuyucuya yeni bir dil öğrenirken gereksinim duyduğu deneyim ve bilgiyi verir. Bu eserlerin rahat anlaşılır dili sayesinde olayları analiz edebilir, çeşitli şeyler öğrenebilirsiniz. Kitap dizisindeki cümleler, okuyucunun İngilizce öğrenirken günlük konuşma diline de hakim olması için sadeleştirilmiş şekilde aktarılır. Hikaye anlatımı ve farklı kelimeleri ile dil öğrenirken bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Kitabın sürükleyici ve akıcı bir hikayesi vardır. Farklı kelimeler kullanmak, çocukların kelime dağarcığını geliştirmek için en etkili yollardan biridir.

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti Fiyatları

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti Fiyatları

Bu seri, yabancı dil öğrenmek isteyen öğrencilerin kütüphanesinde olması gereken eserlerden biridir. Yayınevinin titiz çalışması sonucunda ortaya çıkan hikaye anlatım şekli, kullanılan kelimeler ve cümle yapıları uzmanlar tarafından desteklenir. İngilizcede kullanılan tüm kalıpların ve genel gramer kurallarının kitap içeriğinde bulunması, kaliteli bir öğrenme deneyimi vadeder. Yeni bir dil için gerekli olan temel basamakların kolaylıkla atlatılmasına yardımcı olan setle öğrenim sürecini hızlandırabilirsiniz. Kolay okunan, sürükleyici ve akıcı hikayeler sayesinde ebeveynler ve çocuklar kaliteli zaman geçirme fırsatı bulabilirler. Yayınevi bu eserleri, çocukların ilgisini çekecek şekilde canlı renkleri olan yüksek baskı kalitesi ve yüksek kağıt kalitesiyle sunar. Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti 10 Kitap - Kutusuz (Stage-2) - Kolektif fiyatı müşteriler için çok uygundur. Kampanya döneminde bu ürünleri satın almayı tercih ederek tasarruf edebilirsiniz.

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti Trendyol’da!

Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti Trendyol’da!

Bu kitaplar, öğrencilerin yabancı dil eğitimine kesintisiz devam etmesini sağlamak için özenle hazırlanmıştır. Eğitici ve öğretici bir okuma deneyimi yaşamak için bu seriyi tercih edebilirsiniz. Net anlatım ve kitap açıklamaları ile rahat bir okuma süreci yaşayabilirsiniz. Seti, okul çağındaki öğrencilere verimli bir hediye alternatifi olarak düşünebilir, eğitim hayatlarına olumlu bir katkıda bulunabilirsiniz. Eğitici ve öğretici İngilizce anlatımı ile heyecan verici bir dünyaya girebilirsiniz. İngilizce hikaye seti 10 kitap (Stage-2) Mavi Çatı Yayınları sayesinde dil gelişim sürecini keyifli hale getirme şansınız vardır. Her kitabı ile bu set, aradığınız pratik dil gelişimini sağlayabilir. Mavi Çatı Yayınları İngilizce Hikaye Seti 10 Kitap - Kutusuz (Stage-2) - Kolektif yorumlarını okuyarak bu seti daha öncesinde satın almış müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Yorumlar sayesinde ürünle ilgili karar sürecini kısaltabilirsiniz.