Mavi Çatı Yayınları Kavgam - Mein Kampf

25,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mavi Çatı Yayınları Kavgam - Mein Kampf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1KAVGAM - Adolf Hitler1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mein Kampf
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Çatı Yayınları Kavgam - Mein Kampf

Mavi Çatı Yayınları Mein Kampf Kavgam otobiyografik özellikler sunan bir kitaptır. Bu özelliğinin yanı sıra Kavgam siyasal manifesto olarak da nitelendirilir. 2022 basım bir kitaptır. İlk aşamada özgün kapak tasarımı ile okurların dikkatini çeker.

 
  • 2022 basım
  • 2. hamur
  • Özgün kapak tasarımı

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Özellikleri

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Özellikleri

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Kavgam konusu ile dikkat çeken kitaplar arasında yer almaktadır. 660 sayfadan oluşur. İki cildin tek bir kitapta toplanması sayfa sayısının fazla olmasına neden olmuştur. 2. hamur olarak bilinen kağıt kullanılarak baskıya hazırlanmıştır. Adolf Hitler, ilk olarak iki cilt şeklinde yayınladığı kitabında Alman ve Yahudiler hakkında sahip olduğu görüşlere yer vermektedir. Alman ırkını üstün tutması ve Yahudiler hakkında doğru olmayan söylemleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Mağlup olduğu 2. Dünya Savaşı öncesi yayınladığı bu kitaplar manifesto olarak da bilinmektedir. Farklı bir kitap okumak ve Hitler’in görüşlerini anlamak isteyenler için uygun bir seçenek olarak değerlendirilmektedir. Akıcı anlatımı ve dikkat çeken detayları ile sürükleyici bir niteliğe sahiptir. Dönemin şartlarını en iyi şekilde sunması bakımından tarihe de ışık tutan özellikler sunmaktadır.

 

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Avantajları

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Avantajları

Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi lideri olarak anılan Adolf Hitler, Alman ırkı üzerine olan görüşlerine bu kitap da yer vermiştir. Yahudi karşıtı söylemlerin ve Alman ırkının üstün olduğu görüşlerin yer aldığı Kavgam bu nitelikleri ile eleştirilmektedir. Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf kullanımı belirli bir yaş grubu için uygundur. Almanya’da yasaklanan Kavgam pek çok kişi için ilgi çekici konuma gelmiştir. Fakat hem fikirlerin anlaşılabilmesi hem de yanlış fikirlerin ortaya çıkmaması için belirli bir yaşa gelmiş kişilerin okumasının daha doğru olacağı düşünülür. Oldukça uzun olan Kavgam, Hitler’in hem siyasi hem de ekonomik fikirlerinin yer aldığı bir içeriğe sahiptir. Otobiyografik niteliğe sahip olmasının nedeni ise Hitler’in başından geçen olaylara kitabında yer vermesinden kaynaklanmaktadır. Hem siyasete atıldığı dönemde yaşadıkları, parti kurma süreci hem de bu sürece gelene kadar başından geçen olaylar kitap içerisinde belirli bir düzende yer almaktadır. Büyük bir yıkıma neden olan Hitler’in görüşlerinin izlenebileceği bir niteliğe sahiptir. Mavi Çatı Yayınları Nein Kampf otobiyografik kitap severler için özel nitelikler barındırmaktadır.

 

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Fiyatı

Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf Fiyatı

Mavi Çatı Yayınları Kavgam’ı özgün dilinden çevirerek yayımlamıştır. 2. hamur kağıt kullanılmıştır. Buna bağlı olarak kalın bir kitap olsa da oldukça hafif taşınabilir özel boyutta yer alır. Yaklaşık olarak 500 gram bir ağırlığa sahiptir. 660 sayfadan oluşan bir kitap için bu ağırlığın yeterli olduğu ifade edilebilmektedir. Mavi Çatı Yayınları Kavgam Mein Kampf fiyatı kitabın sayfa sayısı, özgün dili, basımda kullanılan kağıdın kalitesi gibi konular üzerine belirlenmektedir. Özel fiyat politikası çerçevesinde değerlendirilen bu seçenekler belirli dönemlerde farklılık gösterebilir. Ürün konusu ve merak edilen tüm detaylar yorum ve değerlendirmelerde kullanıcılar tarafından sunulmaktadır. Satın alım öncesinde bu ifadelere göz atarak deneyim elde edebilirsiniz. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.