Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 1 Sınıf Okuma Yazma Seti 2023-2024

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 1 Sınıf Okuma Yazma Seti 2023-2024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi deniz yayınları 1. Sınıf okuma yazma seti 2023 - 2024 yeni müfredat güncellenmi baskı 19 fasikül yazı defterim harf defterim ödev kitabım 1 ve 2 okuma belgesi matematik çizgi çalışması 8 adet okuma denizi kitabı 4 adet hikaye kitabı okuma belgesi

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti 2022-2023

Çocuklar ilkokula başladıkları zaman çeşitli birçok yardımcı kaynak kullanır. 1. sınıf öğrenciler için okuma ve yazma öğrenmeye yardımcı setler hazırlanır. Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti 2022-2023 öğretici yapısıyla öne çıkar. Görsel olarak çocukların dikkatini çekerek odaklanmayı sağlar. Renkli ve eğlenceli resimleriyle dikkat çeker. Yeni sisteme uygun şekilde hazırlanmasının yanı sıra 1. sınıf öğrenciler için eğlenceli ve öğretici alıştırmalar içerir. Akıllı tahtaya uyumlu üründür. Yeni nesil müfredata uygun konu anlatımlı yapısı vardır. İçeriği ve görselleriyle 1. sınıf öğrencilerine yarar sağlayan üründür. Çocuklar sıkılmadan bu kaynakla ders çalışır. Okuma yazma çalışmalarına yardımcı olur. Okuma ve yazmayı keyifli şekilde öğrenmek isteyen öğrenciler için mükemmel tercihtir. Bu okuma yazma setini güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Yeni nesil müfredat
  • Eğlenceli tema
  • Öğretici yapı

Öğretici Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Öğretici Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

1. sınıf öğrenciler için özenle hazırlanan okuma yazma seti, benzersiz içeriğiyle herkesin beğenisini kazanır. Türkçe basım dili bulunur. Konu anlatımlı olarak öğretici bir üründür. Mavi Deniz Yayınları 1.sınıf okuma yazma seti içerisinde 36 parça ve 19 fasikül vardır. Fasikül yanında çizgi çalışması, ödev kitabım, harf defterim, yazı defterim, hece-kelime kitabı, matematik kitabı gibi öğretici kitaplar bulunur. Öğrencilerin okumasını geliştirmek için hikaye kitapları içerir. Toplam 8 kitaptan oluşan hikaye kitapları okumayı öğrenmeye yardımcı olur. Harf, hece, kelime, cümle gibi adım adım çalışması gereken fasiküller kolay ve hızlı öğrenim sağlar. Bunların yanında dikkat çeken görselleriyle çocukların beğenisini kazanır. Mavi Deniz Okuma yazma seti ilgi çeken temalarıyla faydalı bir üründür. Keyifli alıştırmalara sahip bu ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Faydalı Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Faydalı Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Mavi Deniz yayınları 1. sınıf okuma yazma seti 2022-2023 kullananlar ürünün kaliteli içeriği ve yapısından etkilenir. Okula yeni başlayan öğrencilerin ilk adımı okuma ve yazma öğrenimidir. Okuma ve yazma öğrenimini eğlenceli şekilde eşlik eden bu yazma seti, yeni nesil müfredata uyumludur. Çocuklara uygun görselleriyle öne çıkar. Fasiküllere ayrılan yapısıyla öğrenme aşamalarını zahmetsiz hale getirir. Okuma ve yazma için ayrı ayrı kitaplar içerir. Parça kitap özelliği sayesinde 1. sınıf öğrencileri rahatlıkla taşır. Faydalı özellikleriyle müşterilerin beğenisini kazanır. Öğretici içeriği ve dikkat çekici görsellerden memnun kalan müşteriler beğenilerini ürün yorumlarına yansıtır. Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti 2022-2023 yorumları başarılı geri dönüşler içerir. Yapılan yorumlar sayesinde ürün performansı çevreyle paylaşılır. Ürün yorumları kararsız kalan müşterilere yardımcı olur.

Ekonomik Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Ekonomik Mavi Deniz Yayınları 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

1.sınıflara uygun bu okuma yazma seti, birinci sınıf kalitede kağıt materyalinden üretilir. Çocukların yazdığı yazılara ve sürekli silmelerine karşı dayanıklı bir üründür. Kolaylıkla yıpranmaz ve sayfaları kopmaz. Çocukların dikkatsiz kullanımına karşı sağlam duruş sergiler. Uzun ömürlü kullanım sunar. Yüksek baskı kalitesiyle renkli ve canlı görünümü bulunur. Akıllı tahtaya uyumlu yapısıyla okulda kullanılabilir. Fasiküllü yapısıyla küçükler kolaylıkla çantada taşır. Benzersiz içeriğe ve tasarıma sahip bu ürün hesaplı fiyatlara sahiptir. Ekonomik Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti 2022-2023 fiyatı müşterilerin bütçesine yardımcı olur. Fiyat ve performansıyla herkesi etkilemeyi başarır. Hızlı ve güvenilir alışveriş sunan Trendyol’dan beğendiğiniz bu ürünü favorileyebilir ve daha sonra hesaplı fiyatlarla Mavi Deniz Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti 2022-2023 satın alabilirsiniz.