Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 4. Sınıf 6 Kitap Set Yeni Baskı 2022

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Mavi Deniz Yayınları Mavi Deniz 4. Sınıf 6 Kitap Set Yeni Baskı 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs-kitap-kırtasiye Satıcı Ünvanı: YAĞMUR KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928005551000016 Vergi Kimlik Numarası: 9280055510
    Bu ürün Venüs-kitap-kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavideniz Yayınları 4. Sınıf Seti İçerikler 4. Sınıf Türkçe 4. Sınıf Matematik 1. Dönem Kitabı 4. Sınıf Matematik 2. Dönem Kitabı 4. Sınıf Sosyal Bilgiler Kitabı 4. Sınıf Fen Bilimleri Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Deniz Yayınları MAVİDENİZ4SETİ Mavi Deniz 4. Sınıf 6 Kitap Set Yeni Baskı 2022

Öğrenciler eğitim süreçleri boyunca, işlenen konu ve derslere yardımcı olabilecek pek çok farklı kaynaktan yararlanabilir. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set de bunlardan biri. Bahsi geçen kitaplar müfredata uygun biçimde hazırlanmıştır. Kaynakların hazırlanmasında da alanında uzman kişiler rol oynamıştır. Ürün setinin içerisinde tüm dersler yer alır. Tüm bunlara ek olarak konu başlıklarında uygun sorular da mevcuttur. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set, modern anlatım yöntemlerinden yararlanır. Bu sayede soruları çözen çocuklar, anlatılmak istenen bilgileri verimli bir şekilde öğrenir. Kitap seti ilkokul öğrencilerinin seviyesi için idealdir. Ürünlerin içerikleri de tamamen orijinaldir. Bu sayede minikleri konuları özgün bir anlatımla kavrayabilir.

  • Kitap Adedi: 6
  • Tüm 4. sınıf derslerini içerir.
  • Tür: Soru Bankası

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf 6 Kitap Setinde Neler Vardır?

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf 6 Kitap Setinde Neler Vardır?

Mavi Deniz Yayınları 4. sınıf 6 kitap seti zengin bir içeriğe sahiptir. Bahsi geçen ürün, öğrencilerin gelişimi için gereklidir. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap setinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler ve ingilizce dersleri mevcuttur. Tüm bu içerik sayesinde ürünlerin tüm dersleri kapsadığı söylenebilir. Paketteki eşyalar soru bankası özelliği taşır. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap setindeki ürünlerin kendi içerikleri de oldukça zengindir. Matematik kitapları toplam 336, Türkçe 176, fen bilimleri 176, sosyal bilgiler 160 ve ingilizce 128 sayfadır. Böylelikle setin içerisinde çocukların uzun bir süre boyunca yararlanabileceği eşyalar bulunur. Kitaplarda bol miktarda soru mevcuttur. Böylelikle minikler birbirlerinden farklı problem türleri hakkında da bilgi sahibi olabilir.

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf 6 Kitap Seti Okula Yardımcı mıdır?

Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6’lı seti okula yardımcı olması için özel olarak tasarlanmıştır. Bahsi geçen ürünlerin içeriği de bu yöndedir. Kitaplarda işlenen konular okul müfredatına göre ilerler. Ürün setindeki eşyaları dönem boyunca kullanarak sınıfta görülen dersler tekrar edilebilir. Ayrıca Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set, yaz tatilleri için de uygundur. Minikler bu ürünlerden yararlanarak yıl boyu gördükleri dersleri yeniden hatırlayabilir. Bu sayede çocuk bir sonraki sınıfa daha donanımlı bir şekilde başlamış olur. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set bu niteliği sayesinde ebeveynler tarafından da oldukça beğenilir. Ürünler çocukların anlayabileceği bir anlatım türüne sahiptir. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set fiyatının bütçe dostu olmasıyla beğenilir.

Mavi Deniz 4. Sınıf 6 Kitap Seti Öğrenci Gelişimini Nasıl Etkiler?

Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set öğrencilerin gelişimini olumlu bir şekilde etkiler. Bunda ürünlerin çocuklara kattığı bilgiler önemli rol oynar. Kitapların soru bankası biçiminde olması sayesinde minikler okulda gördükleri konuları pekiştirir. Ürünlerin set türü de mühimdir. Böylece paketin içerisinde birden fazla çeşitte kitap bulunur. Çocuklar ürünlerden yararlanarak farklı derslere çalışabilir. Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set hem okul hem de tatil döneminde yararlanılabilecek bir üründür. Paket evde eğitim gören minikler için de uygundur. Dilerseniz Mavi Deniz Yayınları yeni baskı 4. sınıf 6 kitap set yorumlarına ve puanlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu soru bankası paketini Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.