Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf Okuma Seti-10 Kitap Takım

217,46 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
162,50 TL
150 TL'ye %17 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf Okuma Seti-10 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gökdeniz Dünya Turunda-2.Sınıf Okuma Seti-10 Kitap Takım Vildan Özdemir / Mavi Kirpi Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Kağıt Türü: 2. Hamur
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • İlk Basım Yılı: 2019
  • Yazar: Vildan Özdemir
  • Gözlerini kapatarak görebilir misin? Ya da gözlerin kapalıyken dünyayı gezebilir misin? Dünyanın en iyi iki rehberiyle birlikte hareketli bir sınıf ve anlayışlı bir öğretmen. Sürekli büyüyen bir sevgi ve her hikâyede artan heyecan. Gezmek ve görmek için gözlerinin açık olmasına gerek yok. Hayal gücünde sınır olmadığını eğlenmek ve öğrenmek için gerekli malzemelerin sende saklı olduğunu keşfet. Haydi sıra sende sen de kapat gözlerini...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Vildan Özdemir
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Kirpi 520621 Gökdeniz Dünya Turunda - 2. Sınıf Okuma Seti - 10 Kitap Takım

Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap okuma seti çocukların okurken aynı zamanda eğlenmesini sağlayacak bir üründür. Kitapların sayfalarında kaliteli kağıt malzeme tercih edilir. Üretim ve tasarım aşamasında tüm detayları düşünülen bir kitap setidir. Set içerisindeki kitaplar müfredata uygun olacak şekilde özenle hazırlanır. Kitap seti ambalajında ise çocukların dikkatini çekmesi için canlı yeşil ve sarı renkler tercih edilir. Özel kutusu içerisinde müşterinin eline ulaşan bu seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap set aradığınız tüm kriterleri karşılayabilecek kaliteye sahiptir. Siz de bu setten faydalanmak isterseniz kolay bir şekilde siparişinizi oluşturabilir ve çocuklarınızın kitap okuma keyfine dahil olabilirsiniz.

  • Kaliteli ve dayanıklı kağıt malzeme
  • Çocuklara uygun içerik ve anlatım
  • Kaliteli ve keyifli vakit geçirme seçeneği

Mavi Kirpi 2. Sınıf Okuma Seti Hangi Kitaplardan Oluşur?

Mavi Kirpi 2. Sınıf Okuma Seti Hangi Kitaplardan Oluşur?

Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap okuma seti içerisinde birçok farklı kitap yer alır. Bu set içerisinde Kaptan Gökdeniz Girne, Pilot Gökdeniz Roma, Kervanbaşı Gökdeniz Kahire, Sanat Peşinde Gökdeniz Paris, Rehberler Zor Durumda Gökdeniz Berlin, Samuray Gökdeniz Tokyo, Garip Plan Gökdeniz Barselona, Su Ülkesi Gökdeniz Amsterdam, Göller Ülkesi Gökdeniz Finlandiya, Lordlar Kamarası Gökdeniz Londra eserleri ve kitap sınavı eki yer alır. Bu kitaplar sayesinde siz de hayal gücünüzle dünyayı gezebilirsiniz. Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf okuma seti içerisinde yer alan her kitabın kendine özgü bir konusu ve karakterleri mevcuttur. Her kitapta çocuklarınızla birlikte eğlencenin keyfini dilediğinizce çıkarabilir ve aynı zamanda sayfaları büyük bir merakla çevirebilirsiniz. Bu kitap seti sayesinde siz de çocuklarınızla kaliteli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda Okuma Setinin Basım Özellikleri

Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap okuma seti gelişmiş basım özellikleriyle müşteri karşısına çıkar. Set içerisinde yer alan tüm kitaplar toplam olarak 320 sayfadır. Kitapların basım aşamasında 2. hamur kağıt türü tercih edilir. Kitap ebatları ise 13,5×19,5 cm değerlerine sahiptir. İdeal boyutları sayesinde bu kitaplar sırt çantalarında da rahat bir şekilde taşınabilir. İlk olarak 2019 yılında basılan bu kitaplar çocuklarınızın okuma alışkanlığı kazanması için oldukça iyi bir seçenektir. Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf okuma seti basım aşamasında canlı renkler tercih edilir. Bu set içerisinde bulunan kitaplar Vildan Özdemir tarafından özenli bir şekilde kaleme alınır. Çocukların sıkılmaması ve anlama zorluğu çekmemesi için yazım aşamasında sade bir dil tercih edilir. Siz de bu kaliteli sete sahip olabilirsiniz.

Mavi Kirpi 2. Sınıf 10 Kitap Set Kimlere Hitap Eder?

Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap set ilkokul çağındaki tüm çocuklara hitap eden geniş kapsamlı bir kitap setidir. Bu set içerisinde yer alan kitapları 6-9 yaş aralığındaki tüm çocuklar kolay bir şekilde okuyabilir. Bu kitaplar çocukların erken yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını ve hayal güçlerinin büyük bir ölçüde gelişim göstermesini sağlar. Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap okuma seti fiyatı kitap içeriği ve çocuklara sağladığı faydalar kapsamında belirlenir. Bu set uygun fiyatıyla da oldukça ergonomik nitelikler taşır. Mavi Kirpi Gökdeniz Dünya Turunda-2.sınıf 10 kitap okuma seti yorumları ve değerlendirmeleri bulunan bir üründür. Bu seti daha önce çocukları için satın alan ebeveynlerin deneyimlerini merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.