Mavi Andorra Erkek Parfüm Edp 100ml 090283-24413

499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9.8
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Mavi Andorra Erkek Parfüm Edp 100ml 090283-24413

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Satıcı Ünvanı: MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613002798500012 Vergi Kimlik Numarası: 6130027985
    Bu ürün Mavi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meyveli bir tona sahip Mavi Andorra, bergamot, portakal ve mandalina birleşimi ile gün boyu tazelik sunuyor. Mavi Andorra Erkek Parfüm Edp 100ml. Season:21ILK0 Gender:Erkek Waist:Normal Bel Sleeve:Standart

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mavi Andorra Erkek Parfüm 090283-24413 Trendyol'da

Mavi Andorra erkek parfümünün kokusu ferah ve odunsu notaların harmanlanması ile oluşur. Üst notalarında; bergamot, nane, limon, lavanta, portakal ve karanfil gibi taze ve ferah notalar yer alır. Orta notalarında; kimyon, çam ağacı, yasemin, zambak ve sardunya gibi çiçeksi notaların yanı sıra, karabiber gibi baharatlı notalara sahipken alt notalarda sedir ağacı, vetiver, misk, kehribar ve paçuli yer alır.

 
  • Günlük kullanım
  • Ferah koku
  • Uzun süre kalıcı

Mavi Andorra Erkek Parfüm Özellikleri

Mavi Andorra Erkek Parfüm Özellikleri

Mavi Andorra erkek parfümü ferah ve canlı bir kokuya sahiptir. Bergamot, nane, limon, lavanta, portakal ve karanfil gibi taze ve ferah notaların yanı sıra orta notalarında kimyon, çam ağacı, yasemin, zambak ve sardunya gibi çiçeksi notaların yanı sıra karabiber gibi baharatlı kokular yer alır. Alt notalarında sedir ağacı, vetiver, misk, kehribar ve paçuli gibi bitkilerin yer alması daha doğal ve ferah bir koku oluşumunu sağlar. Uzun süre kalıcılığa sahip olan bu parfüm, kullanıcılarda özel etki bırakır. Özellikle günlük kullanım için uygun bir seçenektir. Orta şiddette bir yoğunluğa sahiptir ve sıkıldığında rahatsız etmeyecek kadar hafif bir koku bırakır. İçeriğinde alkol ve diğer parfüm bileşenlerinin yanı sıra doğal esanslar da bulunur. Mavi Andorra erkek parfüm şık ve modern bir şişede sunulur. Mavi Andorra erkek parfümü, ferah ve canlı kokusu ile erkeklerin beğenisini kazanan bir parfümdür. Odunsu ve baharatlı notaların uyumu, kalıcılığı ve uygun fiyatı ile dikkat çeker.

 

Mavi Andorra Erkek Parfüm Kullanımı

Mavi Andorra Erkek Parfüm Kullanımı

Mavi Andorra erkek parfümü kolay kullanıma sahiptir. Günlük kullanım için ideal kokusu bulunan parfümü temiz ve kuru cilde uygulamak etkisinin artmasına neden olur. Parfüm şişesini önce çalkalayın, böylece içerisindeki notaların birbirine karışması sağlanır. Yaklaşık 20-30 cm mesafeden bileğe veya boyun bölgesine doğru 1-2 kez püskürtün. Mavi Andorra parfüm, yüksek etkiye sahip olmasına rağmen rahatsız edici bir kokusu yoktur. Etkisinin daha kalıcı olması için parfümü uyguladıktan sonra hemen giyinmemesi önerilir. Az miktarda uygulandığında dahi uzun süre kalıcılık ve etki bırakan parfüm, ferah ve canlı kokusu, odunsu ve baharatlı notaların uyumu, kalıcılı özelliği ile yaz aylarında ve gündelik kullanımlarda tercih edilebilir. Genç erkekler ve orta yaşlı erkekler tarafından tercih edilir. Kokusu, taze ve enerjik bir etki yaratırken, aynı zamanda sofistike ve zarif bir hava da verir.

 

Mavi Andorra Erkek Parfüm Fiyatı

Mavi Andorra Erkek Parfüm Fiyatı

Mavi Andorra erkek parfümü, öncelikle kullanıcısına ferah ve canlı bir koku deneyimi sunar. Bunun yanı sıra, odunsu ve baharatlı notaları sayesinde erkeksi bir his uyandırır ve güçlü bir etki bırakır. Parfümün uzun süre kalıcılık sağlaması sayesinde, gün boyu tazelik hissi verir ve kokunun etkisi kaybolmadan günü tamamlanmasına yardımcı olur. Günlük kullanım için uygun bir seçenek olduğu gibi özel günlerde de tercih edilebilir. Kaliteli içerikleri sayesinde cildi tahriş etmez ve hoş bir koku bırakır. Ayrıca, şık ve modern bir şişede sunulması nedeniyle, hediye olarak da tercih edilebilir. Andorra erkek parfümünün kalıcılığı yüksektir ve genellikle gün boyunca etkisini korur. Ancak, kişinin cilt tipi ve kullanım miktarına bağlı olarak kokunun kalıcılığı değişebilir. Mavi Andorra erkek parfüm yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Mavi Andorra erkek parfüm fiyatı ve özellikleri hakkındaki bilgilere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.