Genel Markalar Max-extra Mx6165 180mm Polisaj Makinesi

2.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Max-extra Mx6165 180mm Polisaj Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anka Kesici ve Elektrikli El Aletleri Satıcı Ünvanı: ANKA KESİCİ VE ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069049691600001 Vergi Kimlik Numarası: 0690496916
    Bu ürün Anka Kesici ve Elektrikli El Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MaxExtra MX6165 1200 W Polisaj Makinesi Etkili Temizlik Temizlemek istediğiniz koltuk, merdiven gibi farklı alanları çok güzel şekilde temizleyecektir. Koltuk gibi zeminlerde içeriye sinmiş olan kirleri yüzeye çıkararak temizler. Dipten uca temizlik yapmanıza yardımcı olur. Bilek kuvvetinize ihtiyaç olmadan pürüzsüz temizlik sağlayabileceğiniz bir üründür. Güçlü Motor 1200W gücünde motora sahiptir. Bu motor ile geniş bir alanda uzun bir süre çalışsanız bile zorlanma ya da ısınma meydana gelmeyecektir. Bir dakikada 500-3000devir arasında dönen başlık güçlü temizleme sağlayacaktır. Geniş Ped Yapısı Polisaj makinesinin ped çapı 18cm’ dir. Bu geniş ped yardımı ile en geniş yüzeyleri bile birkaç hamlede temizleyebilirsiniz. Bir geçişte mükemmel temizlik sağladığı için her alandan bir kere geçerek temizliği kısa sürede bitirebilirsiniz. Tutma Kolu Üründe iki adet tutma kolu vardır. Bir tanesi makinenin ucunda bir tanesi de pede yakın bir bölümdedir. İki adet tutma kolu ürünü daha iyi kavramanıza yardımcı olacaktır. Tam kavradığınız zaman bütün hakimiyet sizde olacağı için temizleme işlemini daha etkili gerçekleştirebilirsiniz. Tutma kolları ergonomik yapıları ile konfor sağlayacak ve sizi yormayacaktır. Farklı Kullanım Alanları Bu polisaj makinesi ile birçok farklı yeri temizleyebilirsiniz. İsterseniz koltuk, kanepe gibi yerleri isterseniz farklı yer zeminlerini temizleyebilirsiniz. Çalıştırma Düğmesi Makineniz çalıştırma düğmesi tam olarak tutma kolu üzerinde olduğu için tutma kolundan tutarken ona basmanız çok kolay olacaktır. Hafif yapısı ile kolayca basmanıza yardımcı olur. Ürün Açıklaması Polisaj makinesi, elektrikli el aletleri içerisinde yer alır. İş malzemelerinin yüzeylerinde bulunan çiziklerin ortadan kaldırılması ve yüzeyin parlatılması işlerinde sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Güçlü bir motora sahiptir ve verimli çalışmalar gerçekleştirmek mümkündür. Yüksek performanslı olan polisaj makinesi ile çalışmak oldukça rahat ve kolaydır. Ergonomik tasarıma sahiptir. Böylece çalışma esnasında kullanıcıyı yormaz ve rahat bir şekilde çalışabilmesine olanak sağlar. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanımlar için ideal bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Tip Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver