Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKDEMESTORE Satıcı Ünvanı: ESRA KORKMAZ ÖKDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5781152790
    Bu ürün OKDEMESTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAX EXTRA MX0527 13 MM OTOMATİK MANDRENDLİ 680 WATT DARBELİ MATKAP
  • Bu üründen yalnızca 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
Geri Bildirim Ver

Max Extra Mx0527 13 mm Otomatik Mandrendli Darbeli Matkap

Matkaplar birçok iş alanında kullanılan ürünler olmanın yanı sıra küçük işlerini yapmak isteyen kullanıcıların da tercih etikleri ürünlerdir. Matkaplar ucuna takılan ekipmanın işlevi karşılığında delme ve monte işlemi yaparken işleri kolaylaştıran bir araçtır. Matkapların birçok modeli bulunmaktadır bu nedenle yapılacak işe model tercihi yapmak gerekmektedir. Matkapların kullanım alanları zorlu çalışma alanları olduğundan matkapların üretiminde kullanılan malzemelerin dayanıklıyı çok önemlidir. Aksi taktirde ürünün bozulması sıkıntıları yaşanarak yapılan iş aksayacaktır ve istenmeyen masraflara yol açacaktır. Bazı matkap modellerinde makinenin ön kısmında bulunan sabitleyici kol sayesinde matkap kullanımları sırasında daha stabil işlemler yapılabilmektedir. Özellikle birçok alanda tercih edilen Max Extra darbeli matkap modelli bu stabil işlemler yapabilmeyi sağlayan kolu içermektedir. Aynı zamanda güçlü yapısı sayesinde kırılma ve bozulmalara karşı dayanıklıdır.

  • Portatif
  • Uygun Fiyat
  • Kolay kullanım

Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap Özellikleri

Matkapların çalışma ortamları zorlu koşullara sahip olduğundan hem dayanıklı hem de güçlü olmalıdır. Tüm bu unsurlar göz önünde bulundurularak Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap üretilmiştir. 680 Watt ve otomatik mandrendli sayesinde en zorlu koşullarda bile çalışmasına imkan sağlar. Ürünün kullanım alanlarını göz önünde bulundurularak matkabın dış kısmı ser plastikten oluşmaktadır, tutma kısımlarında ise yumuşak plastik kullanılarak tutuşta konfor sağlanmıştır. Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap özellikleri kullanıcıların geri dönüşleri ile güncellenmeye devam ederek daha kullanışlı hale getirilmektedir. Bu bağlamda birçok modelin içerinde yer alan sabitleme kolları eklenerek kullanıcıların daha stabil işlemler yapılabilmesi amaçlanmıştır. Max Extra Mx0527 ürünü hem kolay bir şekilde taşınabilir olması hem de matkabın güçlü bir yapıya sahip olması sayesinde tüm işerin üstesinden gelinebilmesi sayesinde bu ürüne olan ilgiyi arttırmıştır.

Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap Yorumları

Darbeli matkapların kullanım alanları genellikle profesyonel lanlar olduğundan birçok kullanıcı bu ürünü tercih etmektedir. Bu nedenle Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap yorum seçenekleri oldukça fazladır. Kullanıcı yorumlarında ürünün fiyatına göre çok iyi bir ürün olduğunu dile getirmişlerdir bu doğrultuda ürün fiyat performans klasmanında bir üründür. Kullanıcılar üründen bahsederken yüksek devir sayısına sahip olması ve kaliteli dış yapısından oldukça menün kaldıkları görülmüştür. Max Extra markası yapılan tüm kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak ürün yenilemelerini gerçekleştirerek her yeni modelde kullanıcıların istekleri yerine getirmektedir.

Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap Kampanya Ve İndirimleri

Darbeli matkap fiyatları birçok etkene göre değişiklik göstermektedir. Güçlü bir motora ve kaliteli yapıya sahip ürünler daha pahalı olmaktadırlar. Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap ürünü kaliteli bir yapısı ve güçlü bir motoru olmasına karşın oldukça uygundur. Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap indirim fırsatları sayesinde olduğundan daha uygun fiyatlar alınabilmektedir. Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap kampanya fırsatları olduğu dönemlerde birçok Max Extra matkap modelli uygun fiyatlara satışa sunulmaktadır. Tüm nu kampanya ve indirim fırsatları sayesinde Trendyol üzerinden Max Extra Mx0527 13 Mm Otomatik Mandrendli 680 Watt Darbeli Matkap satın al seçeneği ile ürüne kolayca ulaşılabilmektedir.