Max&Wash Maxwash Oto Bakım Ve Temizlik Seti 6 X 5 Kg ( 6 Adet 5 Kg.lık Ürün)

885,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Max&Wash Maxwash Oto Bakım Ve Temizlik Seti 6 X 5 Kg ( 6 Adet 5 Kg.lık Ürün)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAL OTO BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: SALİM BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440193796
    Bu ürün HAYAL OTO BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxwash Oto Bakım Ve Temizlik Seti 6 X 5 Kg ( 6 Adet 5 Kg.lık Ürün) MAX&WASH KAMPANYALI SET MAX&WASH LASTİK PARLATICI 5 KG (DİREK KULLANIM) MAX&WASH TORPİDO VE TAMPON PARLATICI SÜT 5 KG (KOYU KIVAMLI VE MUZ KOKULU ) MAX&WASH HIZLI CİLA 5 KG (1/1 VEYA 1/2 KULLANIM) MAX&WASH MOTOR TEMİZLEYİCİ 5 KG (1/1 VEYA 1/2 KULLANIM) MAX&WASH JANT PARLATICI VE TEMİZLEYİCİ 5 KG (1/3 KULLANIM ) MAX&WASH GENEL VE DÖŞEME TEMİZLEYİCİ 5 KG(1/1 VEYA 1/2 KULLANIM)
Geri Bildirim Ver

Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti 6 x 5 Kg Sünger Hediyeli

Hangi marka ya da model olması fark etmeden tüm otomobillerin özenli bir şekilde bakımı ve temizliğinin yapılması, en önemli ihtiyaçları arasında yer alır. Bu işlemlerin istenilen sonuçları vermesi için de büyük bir titizlik gösterilir. Birçok kişi yaz ve kış aylarında sürüş konforunu sağlayan temizliği sunduğu için Maxwash oto bakım ve temizlik seti 6 x 5 kg sünger hediyeli ürününü tercih eder. Böylece aracınızı sürerken maksimum sürüş keyfi elde edersiniz. Bu temizlik ve bakım seti, aracınızın parçalarının yıpranıp aşınmasını önler. Bu sayede aracınızın kullanım ömrü de aynı oranda artmış olur. Aracınızın güzel kokmasını da sağlayan bu ürün sayesinde ferah bir yolculuk yapabilirsiniz. Böylece konforlu ve rahat bir sürüş deneyimi yaşayarak güvenli şekilde temizlik sağlayan bu ürünü kullanmanın keyfini sürebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli tasarım
  • Ergonomik yapı

Kaliteli Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti Sünger Hediyeli

Kaliteli Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti Sünger Hediyeli

Max Wash genel temizlik konusunda otomobilinizde istediğiniz sonuçları almanızı sağlar. Ayrıca 5 kilogram olarak satışa sunulması sayesinde de uzun ömürlü deneyim yaşatır. Bunun dışında temizlik sırasında kullanabileceğiniz sünger hediyeli olması da ürünü daha fazla tercih edilir hale getirir. Aracınızın hem iç hem de dış yüzeyinde bu temizlik ürününü kullanabilirsiniz. Sünger üzerine bu temizlik malzemelerini döktükten sonra kirli bölgede kolayca uygulama yapabilirsiniz. Herhangi bir çizik olma ihtimali bulunmadığı için aracın boyalı yüzeylerinden jantlarına kadar pek çok bölgesinde gönül rahatlığı ile bu seti kullanabilirsiniz. Yumuşak yapıya sahip olması ile otomobilinizi hiçbir endişe duymadan temizlemek son derece keyifli bir hal alır. Fazlasıyla etkili bir ürün olması ile ekstra basınç uygulamanıza gerek kalmadan doğrudan kirler üzerine etki eder.

Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti Sünger Hediyeli Yorumları

Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti Sünger Hediyeli Yorumları

Hassas ve metalik boyaya sahip otomobillerde kullanım için son derece uygun olan bu ürün; gerekli bakım ile temizliği yapmanızı sağlar. Çok az miktarda kullansanız dahi oldukça yoğun ve etkili bir temizlik yapmanıza imkan sunar. Otomobillerde kullanım için uygun olan bu ürünü motosiklet veya yat gibi yerlerde de aynı şekilde tercih edebilirsiniz. Böylece yine rahat ve kolay bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Maxwash oto bakım ve temizlik seti 6 x 5 kg sünger hediyeli yorumları da bu ürünü kullanan kişilerin elde ettiği avantajları gösterir. Pek çok kişi bu avantajlardan faydalanmak için sipariş vererek ürüne sahip olur. Siz de Maxwash oto bakım ve temizlik seti 6 x 5 kg sünger hediyeli kullananlar arasında yer almak istiyorsanız hızlı ve pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti Sünger Hediyeli Fiyatı

Maxwash Oto Bakım ve Temizlik Seti Sünger Hediyeli Fiyatı

Maxwash markalı ürün; temizlik açısından etkili olması ile birlikte parfümlü yapısı ile de dikkat çeker. Güzel koku ortaya çıkaran bu ürün, temizlik konusunda yüksek performans sağlar. Aynı zamanda hoş bir kokuyu da size sunar. Bu nedenle ürünü satın almayı tercih eden çok sayıda kişi bulunur. Araç temizlik ve bakım işlemlerini kaliteli bir şekilde sağlayan bu ürün, sahip olduğu özelliklere bağlı olarak cazip fiyatlarda satışa sunulur. Maxwash oto bakım ve temizlik seti 6 x 5 kg sünger hediyeli fiyatı ile de beğeni kazanmayı başarır. Bu ürünü kullanarak kısa sürede etkili bir sonuç elde edebilirsiniz. Trendyol fırsatlarından faydalanıp bu seçeneğe kolayca sahip olabilirsiniz. Siz de kolay biçimde sipariş vererek Maxwash oto bakım ve temizlik seti 6 x 5 kg sünger hediyeli satın alabilirsiniz.