Maxell Sr626sw 377 Saat Ve Cihaz Pili 10 Adet

151,05 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
8.8
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
250 TL159 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maxell Sr626sw 377 Saat Ve Cihaz Pili 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: onlinekordon Satıcı Ünvanı: DUYGU ÇAVUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2320799496
    Bu ürün onlinekordon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxell Sr626sw 377 Saat pili 1 kutu 10 adet

Ürün Özellikleri

  • Tip 23 A Pil
Geri Bildirim Ver

Maxell 031 SR626SW 377 10 Adet Saat ve Cihaz Pili

Maxell SR626SW 377 10 adet saat ve cihaz pili kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir. Ürün, özellikle saatlerin çalışması için sıkça tercih edilir. İdeal boyutlarda ve yüksekliktedir. Ebatlarına uygun olan bütün saat çeşitleri ile aktif olarak kullanılabilir. Maxell SR626SW-377 10'lu saat pili, düğme şeklinde tasarlanmış son derece işlevsel bir üründür. Voltaj seviyesi 1.55 volttur. Pratik bir kullanım sağlayan bu ürün, özellikle saatlerin performansını bir hayli arttırır. Yüksek teknolojik ekipmanlar kullanılarak üretilen piller, hafif yapısı sayesinde de dikkatleri üzerine çeker. Söz konusu ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Voltaj: 1.55 v
  • Pil Adedi: 10
  • Boyut: 6.8 mm x 2.6 mm

Maxell SR626SW 377 Saat ve Cihaz Pili Özellikleri Neler?

Maxell SR626SW 377 Saat ve Cihaz Pili Özellikleri Neler?

Maxell SR626SW 377 10 adet saat ve cihaz pili, ideal boyutlara sahiptir. Ürün, saatlerin uzun süre boyunca sorunsuz bir biçimde çalışmasını sağlar. Bu piller, 6.8 mm x 2.6 mm ölçüsüne sahiptir. Özellikle kol saati kullanmayı seven bireyler için idealdir. Paket içeriğinde 10 adet pil bulunmaktadır. Bu piller birbirinden ayrı ambalajlarda aynı kutunun içerisinde satışa sunulur. Ürün, korunaklı bir paket içerisinde tüketiciye gönderilir. Paket içerisinde 10 adet pilin yer alması, ürünün pek çok cihaz ve saatte yedekleme yapılarak kullanılmasını sağlar. Böylece saatinizin pili aniden biterse hızlıca bir yenisiyle değiştirmeniz mümkündür. SR626SW pil, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylece ürün, takıp çıkarırken ya da herhangi bir sarsıntı sırasında yuvasından oynamaz ve güvenle çalışmaya devam eder.

Maxell SE626SW 377 Saat ve Cihaz Pili 10 Adet Uzun Ömürlü mü?

Maxell SE626SW 377 Saat ve Cihaz Pili 10 Adet Uzun Ömürlü mü?

Maxell SR626SW 377 10 adet saat ve cihaz pili, hem iç hem de dış malzemesinin dayanıklı olması sayesinde son derece uzun ömürlü bir üründür. Bu piller, dünya genelinde kalitesini ispatlayan Maxell kalitesiyle tüketiciye sunulmaktadır. Neredeyse bütün ülkelerde kullanılan kol saatlerine uygundur. Cihaza takıldığı ilk günden son güne kadar performansında düşüş olmaz. Ürün, enerji ihtiyacı nedeniyle duran saatlerin anında çalışmasını sağlar. Böylece zaman kaybı yaşanmadan sağlıklı bir biçimde saatlerinizi kullanmanız mümkün olur. Japon menşeli olarak tüketiciye sunulan bu düğme pilleri, güvenli ve kaliteli yapıları sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Maxell SR626SW 377 Saat ve Cihaz Pili 10 Adet Kullanımı Nasıl?

Maxell SR626SW 377 Saat ve Cihaz Pili 10 Adet Kullanımı Nasıl?

Maxell SR626SW 377 10 adet saat ve cihaz pili, kullanımı son derece kolay olan bir üründür. Bu pili saatlerde, medikal cihazlarda ve boyut itibarıyla uyumlu olan tüm mekanizmalarda kullanmak mümkündür. Bu ürünün yuvaya yerleşmesini sağlamak için ilk olarak saatin kapağının açılması ve biten eski pilin çıkarılması gerekir. Ardından Maxell SR626SW 377 10 adet saat ve cihaz pilini yönü ve yeri doğru olacak şekilde takabilirsiniz. Son olarak saatin kapağını kapatarak pilin aktif bir şekilde çalışması sağlayabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında söz konusu pilin kullanımının oldukça pratik olduğunu söylemek mümkündür. Ürün, ekstra bir saat tamircisine gitmeye gerek kalmadan pil değişim işleminin hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasına yardımcı olur. Dilerseniz Maxell SR626SW 377 10 adet saat ve cihaz pili yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu saat ve cihaz piline sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.