4
Hard Disk Kutusu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

MAXGO 2013 2.5 Inç Usb Sata Hdd Harddisk Kablosu Çevirici Ssd Dönüştürücü

144,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAXGO 2013 2.5 Inç Usb Sata Hdd Harddisk Kablosu Çevirici Ssd Dönüştürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2.5 inç Usb Sata Hdd Harddisk Kablosu Çevrici Ssd Dönüştürücü 2.5 inç Sata Hdd Çevirici Kablo - USB to Sata Ürün USB 2.0 dır Bu kablo ile 2.5 inç disklerinizi direk olarak bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz harici bir güç kaynağına ihtiyacınız olmaz. Ayrıca
  • Harici olarak devamlı kullandığınız diskleri aşağıdaki resimlerde gösterildiği gibi Sistem Uyumluluğu Windows98 / 98SE / ME / 2000 / XP / VISTA/Windows 7/Windows 8 / Windows 10 ve üstü,Osx, Macintosh, Linux

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Maxgo 2.5 inç SATA TO USB Harddisk Çevirici USB TO SATA HDD Çevirici Dönüştürücü Kablo -2013P

Sabit diskteki dijital verileri farklı depolama birimlerine aktarılmasına yardımcı olan USB SATA çevirici kablo Maxgo kalitesiyle sunulur. Dayanıklı ve hızlı bir şekilde veri aktarımını sağlayan SATA arabirimi müşterilere pratik kullanım olanağı sağlar. Dizüstü bilgisayarların USB portuna kolayca takılan Maxgo dönüştürücü kablo ile verilerinizi aktarabilirsiniz. Farklı bir ara bağlantıya ihtiyaç duymadan işinizi gören bu ürünü bilgisayar çantasında rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Laptop harddiski veri aktarımı için kullanılan 2.5 inç SATA HDD harddisk USB kablosu çevirici SSD dönüştürücü, sağladığı kolaylıkla herkes tarafından beğenilir. Kullanım esnasında ihtiyaç duyulan gerekleri taşıyan bu dönüştürücü kablo ile işlemlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. Harici güç kaynağı gerektirmeyen Maxgo USB TO SATA dönüştürücü kablo bilgisayara direkt olarak bağlanarak hızlı veri aktarımı sağlar.

  • Pratik kullanım
  • Çift yönlü veri aktarımı
  • Hızlı veri aktarımı

Maxgo 2.5 inç SATA TO USB HDD Dönüştürücü Kablo Özellikleri

Maxgo 2.5 İnç SATA TO USB HDD Dönüştürücü Kablo Özellikleri

Hayatı kolaylaştıran pratik ürünler her zaman sıkça tercih edilir. Kullanım aşamasında zorluk çıkarmayan Maxgo 2.5 inç SATA TO USB harddisk çevirici USB TO SATA HDD dönüştürücü oldukça rahat ve konforlu bir üründür. Dizüstü bilgisayarınızın 2.0 inçlik USB portuna uyum sağlayan bu ürünle verilerinizi pratik bir şekilde harddiske aktarabilirsiniz. 2.5 inç diskleri direkt olarak bilgisayara bağlama imkanı sunan bu dönüştürücü kablo ile harici bir güç kaynağına ihtiyaç duymazsınız. Farklı pek çok işletim sistemi ile uyumluluk sağlayan ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Sağlam ve kırılmayan yapıda oluşuyla kolay muhafaza imkanı sağlar. Bilgisayar çantanızda rahatlıkla taşıyabildiğiniz Maxgo 2.5 inç SATA TO USB harddisk çevirici kabloyu ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve pratik ürünü rahatça satın alabilirsiniz.

Pratik Maxgo 2.5 inç SATA TO USB HDD Çevirici Kablo

Pratik Maxgo 2.5 İnç SATA TO USB HDD Çevirici Kablo

Sıklıkla kullanılan işletim sistemleriyle uyum içinde çalışan Maxgo 2.5 inç USB TO SATA HDD çevirici dönüştürücü kablo veri aktarımı konusunda pratik çözüm sağlar. Kapasite ve aktarım hızı açısından sizi memnun eden bu ürünle dakikalar içerisinde işleminizi halledebilirsiniz. Kolay bir şekilde bağlantıyı kurduktan sonra hızla belgelerinizi aktarabilirsiniz. Dayanıklı yapısıyla uzun seneler boyunca kullanım ömrü sunan Maxgo SATA TO USB HDD dönüştürücü kablo oldukça avantajlıdır. Kullanılmayan bilgisayar disklerini taşınabilir disk olarak değerlendirmenizi sağlayan bu ürünle depolama kapasitenizi maksimum düzeye çıkarabilirsiniz. Verilerinizi farklı şekillerde kullanmak ve diğer birimlere basit bir şekilde aktarmak istediğiniz her an elinizin altında bulunan Maxgo SATA TO USB HDD dönüştürücü kablo ile kullanım kolaylığı sağlarsınız. Pratikliği ile beğeni kazanan ürüne sahip olarak kolay kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz.

Maxgo SATA TO USB HDD Çevirici Kablo Fiyatları ve Yorumları

Maxgo SATA TO USB HDD Çevirici Kablo Fiyatları ve Yorumları

Kolay kurulumu ve kullanımı sayesinde müşterileri memnun eden Maxgo SATA TO USB HDD dönüştürücü kablo sıklıkla tercih edilen teknolojik ürünler arasında yerini alır. Ekstra güç kaynağı veya sürücü yüklemeye gerek kalmadan kullanım imkanı sunan bu ürün, pratikliğiyle beğeni kazanır. 48 cm uzunluğundaki kablosu ve 31 g ağırlığı ile kompakt ve hafif olan Maxgo 2.5 inç SATA TO USB çeviricinin taşıması oldukça kolaydır. Sabit sürücünüzü mobil bir disk haline çeviren bu ürünle zamandan tasarruf edersiniz. Bulunduğunuz her yerden güvenli ve online alışveriş imkanı sunan Trendyol üzerinden Maxgo SATA TO USB HDD dönüştürücü kabloya kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kalitesine göre belirlenen Maxgo 2.5 inç SATA TO USB harddisk çevirici USB TO SATA HDD dönüştürücü fiyatlarını inceleyebilir, pratik kullanım sağlayan modeli güvenle temin edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Maxgo 2.5 inç SATA TO USB harddisk çevirici yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.