Maxi-Cosi Stella Bebek Arabası Origami Red

10.376 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.000 TL

Ürün Bilgileri

Maxi-Cosi Stella Bebek Arabası Origami Red

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toggbaby Satıcı Ünvanı: EN İYİ BEBEK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334105648000001 Vergi Kimlik Numarası: 3341056480
    Bu ürün Toggbaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maxi-Cosi Stella Bebek Arabası Doğumdan itibaren yaklaşık 3,5 yaşına kadar (15 kg’a kadar) Siz ve aileniz her nereye gitmek isterseniz Stella her zaman yanınızda. Yeni Maxi-Cosi Stella bebek arabası sahip olduğu geniş tentesi ile bebeğinizi tüm olumsuz hava koşullarına karşı korur. Büyük tekerlekleri ile tüm engelleri aşabilir, 55 cm genişliğindeki dar gövde yapısı ile seyahat sırasında ve dar yürüyüş yollarında size esneklik sunar. Doğumdan itibaren 3,5 yaşa kullanabileceğiniz Stella bebek arabası Maxi-Cosi oto güvenlik koltukları ile de uyumu sayesinde kompakt, pratik ve ihtiyaca göre esneklik gösterir. Fonksiyonları ve Avantajları: Büyük, pencereli güneşliği ve oturma ünitesi ile tüm hava koşullarına karşı tam koruma sağlar. Hafif tekerlek sistemi sayesinde kullanımı kolay ve rahattır. Ev ve arabada rahat depolama için kolay açılıp kapanır Saniyeler içinde sürüş yönü doğrultusundan sürüş yönü tersine geçiş Doğumdan başlayarak kullanılabilen tam yatış pozisyonu da dahil olmak üzere, her iki yöne sürüş yönü ve sürüş yönü tersine pozisyonda 3'er yatış pozisyonu Ekstra yumuşak dolgulu yeni doğan bebeklere uygun koltuk ünitesi 5-nokta emniyet kemer sistemi Kolay depolama için rahatça çıkarılabilen geniş ve konforlu hava dolu tekerlekler Kilitlenebilir ön döner tekerlekler Yüksekliği ayarlanbilir tutma sapı Çocuğunuza kolayca ulaşabilmeniz için aşağı katlanır SafeT güvenlik barı Otomatik olarak tek elle açılabilir ve seyahatte ya da evde rahatça saklamak için kendi başına ayakta durabilecek şekilde kolayca katlanma Esnek bir seyahat sistemi kurabilmeniz için tüm Maxi-Cosi bebek oto güvenlik koltukları ve ekstra geniş Mura port bebe ile uyumludur. Ürüne uygun aksesuarlar geniş bir yelpazede sunulmuştur: port bebe, şemsiye, ayak tulumu, seyahat oyuncağı, malzeme çantası ve tulumlar Kalite Belgeleri: EN 1888 Temizlenme: 30 derecede yıkanabilir kumaş Paket Koli İçeriği: Şase, oturma ünitesi, Arka tekerlekler, Ön tekerlek, portbebe ve Maxi-cosi çocuk oto koltukları için adaptör, tente, geniş bir alışveriş sepeti ve yağmurluk içerir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver