10
Kişisel Blender kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender 380 Ml Usb Şarjlı

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
3. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender 380 Ml Usb Şarjlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAG STOREE Satıcı Ünvanı: BATUHAN KARABULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5041098391
    Bu ürün BAG STOREE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği: 1x karıştırıcı 1x Güç kablosu. STOK DURUMUNA GÖRE RENK GÖNDERİLMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Hazne Malzemesi Cam
  • Hız Ayarı 1 Kademeli
  • Buz Kırabilme Yok
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender 380 ml USB Şarjlı DRL13

Hayatın giderek hızlanması yiyecek ve içecek hazırlama süresini kısalmasına neden olur. Maxill DRL13 portatif 380 ml USB şarjlı taşınabilir el blender hızlı hayatlara pratik çözümler sunar. USB şarj ile şarjını doldurup istediğiniz yerde istediğiniz zamanda kullanabilirsiniz. Şarjlı oluşu sayesinde istediğiniz içeceği bekletmeden yapabilirsiniz. Keskin bıçaklara sahip bu ürün ile çeşitli smoothieler, shakeler hazırlayabilirsiniz. Taze bir biçimde tüketebilirsiniz. Kompakt ve hafif yapısı sayesinde sırt çantanıza, evrak çantanıza ya da spor çantanıza rahatlıkla sığar. Böylece sağlıklı ve pratik lezzetler hep elinizin altında olur. Sadece hızlı hayat yaşayanlar için değil anneler için de pratik bir üründür. Bebekleriniz için kısa sürede tazecik meyve püresi ya da mama hazırlayabilirsiniz. Güvenle kullanabileceğiniz kullanışlı bu ürünü kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • USB şarjlı
  • Portatif el blenderı
  • 380 ml hazne kapasitesi

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender Yorumları

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender Yorumları

Küçük mutfak aletleri yemek yaparken hayatı kolaylaştırır. Yanınızda rahatça taşıyacağınız bu tarz ürünler hayatınızı hem kolaylaştırır hem de hızlandırır. Maxill portatif taşınabilir el blender kullananları yemek yapma zahmetine girmeden her yerde sağlıklı smoothie veya shakeler hazırlayabilirler. Sevdiğiniz meyve veya sebzeleri doğrayıp el blenderinin içine atmanız yeterlidir. USB girişine sahip bu modeli kullanmadan önce şarj etmeniz yeterlidir. Tam dolum ile 8-12 kullanıma kadar size kullanım olanağı sağlar. 12 Wattlık güçlü motoru sayesinde her meyveyi ve sebzeyi püre haline getirir, tortu bırakmaz. Çeşitli içeceklerinizi hızlı biçimde istediğiniz yerde hazırlamanıza yardımcı olur. Hızlı ve pratik kullanıma sahip Maxill DRL13 portatif 380 ml USB şarjlı taşınabilir el blender yorumları da ürün hakkında yorum yapan müşterilerin deneyimlerini referans alarak kendi ihtiyacınıza göre satın alabilirsiniz.

Maxill Portatif Taşınabilir El Blenderı Fiyatları

Maxill Portatif Taşınabilir El Blenderı Fiyatları

Ev yapımı ve tazecik yiyecekleri ev haricinde bulmak zordur. Mevsim meyveleri, sebzeleri ile hazırlanmış sağlıklı ve doyurucu smoothieler ve shakeler buna çözümdür. Maxill portatif taşınabilir el blenderi ile parkta, bahçede, iş yerinde ya da sporda istediğiniz içeceği ve yiyeceği hazırlayabilirsiniz. Uzun süreli şarja sahip bu model sayesinde her an ev yapımı güveninde öğünlerinizi hazır edebilirsiniz. Yüksek kaliteli borosilikat camdan üretilen bardak kısmı çıkarılabilir portatif bir yapıya sahiptir. Sağlığa zarar vermeyen plastik malzeme kullanılarak tasarlanan bu modeli rahatça kullanabilirsiniz. Çocuklarınız ve bebekleriniz için yapacağınız çeşitli püre ve mamaları güvenle yedirebilirsiniz. Şık ve pratik bir kullanıma sahip Maxill DRL13 portatif 380 ml USB şarjlı taşınabilir el blender fiyatı avantajlı seçeneklere sahiptir. Ev yapımı ve taze ürünler hep elinizin altında olsun isterseniz bu ürünü satın alabilirsiniz.

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender Aleti ve Özellikleri

Maxill Portatif Taşınabilir El Blender Aleti ve Özellikleri

Maxill portatif taşınabilir el blender boyutları her çantaya sığacak şekildedir. 9,25 cm uzunluğunu ile her yere sığar. Hafif yapısı sayesinde size ağırlık yaratmaz. 470 gramlık ağırlığıyla rahatça elinizde taşıyabilirsiniz. Toplamda 220m mAh pil kapasitesine sahiptir. USB girişi sayesinde her yerde şarj edebilirsiniz. Güç adaptörünün olmadığı durumlarda powerbank yardımıyla da hızlıca şarj edebilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Çıkartırabilir bardağı sayesinde başka bir eşyaya ihtiyaç duymazsınız. Paslanmaz çelikten üretilmiş 4 adet bıçağı sayesinde her malzemeyi rahatça kesip doğrar. İstediğiniz öğününü hazırlayıp bardağını çıkartarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Şık ve kullanışlı bir görüntüye sahip bu ürün pastel yeşili rengi ile üretilir. Her an her yerde kullanıma hazır olan bu şarjlı el blenderi Trendyol’dan kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.