MAY NUTS Çiğ(kavrulmamış) Kaju 1 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MAY NUTS Çiğ(kavrulmamış) Kaju 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Çiğ (Kavrulmamış) kaju 1 kg. Ürünümüz iri tanelidir. Tuz içermemektedir. Kavrulmadığı için besin değeri daha yüksektir.
Geri Bildirim Ver

May Nuts Çiğ Kaju 1 kg ile En Sevilen Atıştırmalıklar

Kaju, besin değeri açısından en zengin kuruyemişler arasında yer alır. Oldukça yoğun bir lezzeti olan kaju günlük tüketimde sağlığa pek çok fayda sağlar. Kavrulmamış kaju her yaş için tüketime uygundur. Isıl işlem görmeden, tuzlanmadan doğal bir şekilde satışa sunulur. Kabuksuz olması ile kolay bir atıştırmalık halindedir. İçeriğinde yapay tatlandırıcı bulundurmaz ve sağlığa pek çok faydası mevcuttur. Taze halde satışa sunulan kaju vakumlu paketlerde hazırlanır. Hava almayan sistem ile tazeliğini uzun süre korur. Açıldıktan sonra paketi hava almayacak şekilde kapatmanız önerilir. Uzun süre bayatlamadan tazeliğini sürdürebilir. Atıştırmalık olarak kullanılmasının yanı sıra yemek ve salatalarda da kullanılabilir. Tazeliğini uzun süre koruyan ambalajı aç kapa işlemlerini kolaylaştırır. Anında tüketime hazır pratik ve sağlıklı bir atıştırmalık seçeneğidir. Tatlı, tuzlu atıştırmalık alternatifleri ile bir arada tüketilebilir. Düzenli kullanımının sağlığa faydaları vardır.

  • Doğal
  • Taze
  • Korumalı Ambalaj

May Nuts Çiğ (Kavrulmamış) Kaju 1 kg Özellikleri

May Nuts Çiğ (Kavrulmamış) Kaju 1 kg Özellikleri

May Nuts çiğ (kavrulmamış) kaju 1 kg özellikleri açısından oldukça zengindir. Kavrulmamış saf kaju özellikle vegan yemek tariflerinde sık kullanılan bir yemiştir. Vitamin, mineral ve antioksidan açısından oldukça zengindir. Vücudun bazı vitaminlere ihtiyacı vardır. Kanda çözünen vitaminler arasında yer alan A, D, E, K vitaminlerini barındıran kaju en sağlıklı kuru yemiş çeşitlerindendir. Yüksek yağ oranı ile vücudun ihtiyacı olan doğal yağ kaynağıdır. Kalbe pek çok faydası vardır. Uzmanlar gelişim çağındaki çocukların her gün bir miktar kaju tüketmesini önerir. Çiğ halde satışa sunulan May Nuts kajular çeşitli işlemlerden geçmeden satışa sunulur. Doğal içeriği ile besin değerini kaybetmeden tüketime uygun hale getirilir. Görünüş olarak yer fıstığına benzer. Tuzsuz ve kavrulmamış hali tatlı ve hafif bir izlenim oluşturur. Vakumlu ambalajı ile açıldıktan sonra korumalı ağzı ile hava alması önlenir.

May Nuts Çiğ (Kavrulmamış) Kaju 1 kg İçeriği

May Nuts Çiğ (kavrulmamış) Kaju 1 kg İçeriği

Plastik korumalı paketi ile May Nuts çiğ (kavrulmamış) kaju 1 kg içeriği taze ve kabuksuz kajudan oluşur. Kaju içeriğinde magnezyum bulundurur. Özellikle kan basıncının korunmasına, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, kemik gelişimine katkıda bulunur. Aynı zamanda metabolizmayı dengelemeye ve kan şekerini düzenlemeye yardımcı olur. Kajunun içinde bulunan bakır elementi kan oluşumuna destek sağlar ve kemikleri güçlendirmeye yarar. El değmeden hijyenik koşullarda paketlenen May Nuts kaju sağlıklı tüketim için idealdir. Son tüketim tarihini ambalaj üzerinde görmeniz mümkündür. Vakumlu paketin içerisinde bütün ve taze şekilde kaju mevcuttur. Kajunun tazeliğini koruması için ambalajın açıldıktan sonra hava almayacak şekilde kapatılması gerekir. Doğal enerji kaynağı kuruyemişlerden biri olan kaju günün her saatinde tüketilebilir. May Nuts çiğ (kavrulmamış) kaju 1 kg yorumları bölümünü inceleyerek kullanıcıların ürün hakkında görüşlerini inceleyebilirsiniz.

May Nuts Çiğ (kavrulmamış) Kaju 1 kg Kullanımı

May Nuts Çiğ (kavrulmamış) Kaju 1 kg Kullanımı

May Nuts çiğ (kavrulmamış) kaju 1 kg kullanımı oldukça pratiktir. Kuruyemiş olarak tüketilmek istendiğinde ambalajı açılarak tüketilebilir. Aynı zamanda pek çok yemek tatlı ve salata içine de koyulabilir. Zengin yağ, mineral ve vitamin deposu olan kaju özellikle vegan yemeklerinde sıklıkla kullanılır. Ezmesi yapılarak meze şeklinde tüketime uygundur. Çiğ ve tuzsuz yapıda olması ile tatlıların içine de eklenme imkanı sunar. May Nuts çiğ (kavrulmamış) kaju 1 kg kullananlar isteğe bağlı olarak kavurma ve tuzlama işlemleri yapabilir. Diğer kuruyemişler ile karıştırılarak tüketilebilir. Son kullanma tarihine kadar tüketilmesi önerilir. Bayatlama ve bozulma gibi durumları önlemek için ambalajı kuru ve direkt güneş ışığı almayan bir yerde ağzı kapalı halde muhafaza edilmesi önerilir. May Nuts markasına ait çiğ kajuyu MYNTSKJ0073 ürün kodu ile Trendyol üzerinden avantajlı fiyatları ile satın alabilirsiniz.