Maya Kitap Entelektüelin Kutsal Kitabı David S. Kidder - David S. Kidder,noah D. Oppenheim

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,39 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,84 TL

Ürün Bilgileri

Maya Kitap Entelektüelin Kutsal Kitabı David S. Kidder - David S. Kidder,noah D. Oppenheim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maya Kitap Satıcı Ünvanı: TAHİR MALKOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6110209090
    Bu ürün Maya Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Entelektüelin Kutsal Kitabı David S. Kidder - David S. Kidder,Noah D. Oppenheim

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar David S. Kidder
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Maya Kitap Entelektüelin Kutsal Kitabı

Eğitici bilgiler içeren kitaplar birçok konuda büyük fayda sağlar. Entelektüelin Kutsal Kitabı adlı kitap Noah D. Oppenheim tarafından kaleme alınan ve faydalı bilgiler içeren bir eserdir. Kitap içerisinde 7 farklı alanda konular yer alır. Akıcı bir dil kullanılarak yazılan bu eser son derece eğiticidir. Genel kültür açısından bilgilendirici bir kaynak olan bu kitap gelişimi destekleyici özelliğe sahiptir. Çeşitli alanlarda verdiği açıklayıcı ve ilgi çekici bilgiler ile zihin canlandırıcı olan bu eser sıklıkla tercih edilir. Toplamda 376 sayfadan meydana gelen kitap her sayfasında genel kültür konuları bulunur. Temel konuları ele alan yazar okurların bilgi dağarcığını artırıcı ifadelere yer verir. Kolay anlaşılır yalın bir anlatıma sahip olan bu eser keyifli bir okuma deneyimi sunar.

  • Kişisel gelişim
  • Genel kültür konuları
  • Etkileyici yalın anlatım

Maya Kitap Noah D. Oppenheim Kitabı Özellikleri

Maya Kitap Noah D. Oppenheim Kitabı Özellikleri

Maya Kitap Entelektüelin Kutsal Kitabı etkileyici bir içeriğe sahiptir. Seçilen konular bilinmesi önemli olan temel konulardan meydana gelir. Her konu ile ilgili birer sayfalık bilgiler sunan kitap özenle seçilen içeriklere yer verir. Matematik, edebiyat, felsefe, tarih, güzel sanatlar, din ve bilim olmak üzere 7 alanda eğitici bilgiler sunan eser sıklıkla tercih edilir. Her sayfada senenin farklı bir gününe özel ilgi çekici konular bulunur. Konular kendi dalında uzman olan bilim insanlarının rehberliğinde yazılır. Okuması son derece zevkli olan bu eser her güne yeni bir bilgi eklemenize katkı sağlar. Başucu kitabı niteliğinde olan bu eser istenilen her an rahatlıkla okunabilir. Genel kültüre ilgi duyan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen eser keyifle okunabilir. Siz de faydalı bilgilere yer veren bu eseri satın alabilirsiniz.

İlgi Çekici Maya Kitap Noah D. Oppenheim Kitabı

İlgi Çekici Maya Kitap Noah D. Oppenheim Kitabı

Maya kitap tarafından basılan bu eser kaliteli hamur özellikleri sayesinde dikkat çeker. Basımında tercih edilen hamur kalitesi son derece iyi özelliklere sahiptir. Kitap, ciltsiz karton kapak kullanılarak basılır. 15,5 x 23 cm ebatlarında tasarlanan boyutu sayesinde istenilen yere rahatlıkla taşınabilir. Sürekli bilgi edinmek isteyenler için son derece faydalı bir seçenek olan bu eser faydalı bilgiler sunar. Önem arz eden bilgilerin buluşması niteliğinde olan bu eserde birçok uzman kişisin ifadelerine yer verilir. İlgi çekici konu seçimleri yapan yazar okurların anlaması için betimleyici bir dil kullanır. Önemli konularda fikir sahibi olmanıza katkı sağlayan bu eser sıklıkla tercih edilir. Okurlar Maya Kitap Entelektüelin Kutsal Kitabı yorumları ile memnuniyetlerini dile getirir. Siz de yorumları detaylı biçimde incelerek bu eser hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Maya Kitap Noah D. Oppenheim Kitabı Fiyatı

Maya Kitap Noah D. Oppenheim Kitabı Fiyatı

Maya Kitap Entelektüelin kutsal kitabı fiyatı tüm basım özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Maya Kitap tarafından kaliteli materyaller kullanılarak basılan bu eser etkileyici bir içeriğe sahiptir. Sahip olduğu aydınlatıcı bilgiler sayesinde son derece eğitici bir kitap olan eser müşteriler tarafından beğeni toplar. Genel kültüre ilgi duyanlar için oldukça ideal bir kitaptır. Bu faydalı kitap hediye etmek için de son derece güzel bir alternatiftir. Temel konular hakkında kısa ve açıklayıcı bilgilere yer veren yazar kitabı akıcı bir anlatımla kaleme alır. 365 gün için her güne bir bilgi şeklinde hazırlanan içerik son derece ilgi çekicidir. Yeni konular öğrenmek için ilgi duyanlar kişisel gelişimi destekleyici özellik gösteren bu eseri rahatlıkla tercih edebilir. Siz de bu kitabı Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman eseri buradan satın alabilirsiniz.