Maya Kitap Japon Mitolojisi

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
161,89 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
183,38 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
186,81 TL
Kurumsal Fatura
197,74 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maya Kitap Japon Mitolojisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maya Kitap Satıcı Ünvanı: TAHİR MALKOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6110209090
    Bu ürün Maya Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mitolojiler tamamen hayal ürünü müydü, yoksa başka dünyaların hikâyeleri miydi? Birçok farklı kültürün ve coğrafyanın mitolojisini tek tek ele alacak dizimizin yedinci kitabı,“Doğan Güneşin Ülkesi” Japonya’nın mitolojisi… Evrenin ve insanın kökeni, doğayla ilişkili hikayeler, yaşamla ölüm, insanın çevresiyle ilişkisi gibi pek çok konuya eğilen Japon mitolojisi, zengin coğrafyasına dayanan köklerini Budizmle daha da zenginleştirmiş, yüzyıllar boyunca tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmiştir. Japon kültürü alanında çok önemli bir araştırmacı olan Masaharu Anesaki’nin Japon mitolojisini bütün yönleriyle ele aldığı bu kitap, hem araştırmacılar hem de mitoloji meraklıları için geniş kapsamlı bir kaynak niteliğinde. Ürün Adı: Japon Mitolojisi Ürün Kodu: 9786057605535 Yazar: Masaharu Anesaki Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 200 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Cemal Can Tarımcıoğlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jean-Paul Roux
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Japon Mitolojisi Masaharu Anesaki Maya Kitap

Maya Kitap Japon Mitolojisi, Japon kültürünü ve tarihini ele alan bir kitaptır. Zengin dil içeriğine sahip olan kitap, Japon kültürüne ait mitolojik hikayeleri konu edinir. Mitler, efsaneler ve gelenekler hakkında önemli bilgiler içeren kitap, sade ve akıcı anlatımı ile okura sunulur. Japon mitolojisinin gizemli dünyasına dair kapsamlı bir içerik sunar.

  • Japon kültürü

  • Sade anlatım

  • Mitler, efsaneler

Maya Kitap Japon Mitolojisi Konusu

Maya Kitap Japon Mitolojisi KonusuJapon Mitolojisi Masaharu Anesaki tarafından yazılan kitap, yazarın zengin dil içeriği sayesinde pek çok okurun dikkatini çeker. Zengin dil içeriği ile yazılan kitap, sade ve akıcı anlatıma sahip olduğu için pek çok okur tarafından okunabilir. Sürükleyici içeriği ile Japon kültürüne ait önemli bilgiler sunan kitap, Japon kültürü hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler tarafından okunabilir. Japon kültürünün tanrılarından efsanelerine kadar pek çok konuda detaylı bilgi sunan kitap, okuyucuya farklı bakış açıları kazandırır. Mitlerin ve geleneklerin asıl amaç ve nedenlerini anlatan yazar, Japon kültürünün görünmeyen detaylarına değinir. İlk sayfasından itibaren okuru içine çeken kitap, Japonya'nın zengin kültürünü anlatır. Japon mitolojisine dair tüm detayları ele alan Japon Mitolojisi kitabı,, araştırmacılar ve mitoloji meraklıları için son derece kapsamlı bir kaynaktır. İnsan kaynağını, doğayla bağlantılı efsaneleri ve yaşam - ölüm temasını detaylı inceleyen yazar, geniş bir coğrafyayı tanıtır.

Maya Kitap Japon Mitolojisi Kimler Okuyabilir?

Maya Kitap Japon Mitolojisi Kimler Okuyabilir?Maya Kitap Japon Mitolojisi konusu, Japon mitolojisine ait önemli efsane ve mitleri ele alır. Japon kültürüne ve geleneklerine önemli atıflarda bulunan kitap, okurlarına detaylı ve önemli bilgileri sade bir dille anlatır. Yazarın, konuları ele alış biçimi incelendiğinde pek çok okurun rahatlıkla anlayabileceği düzeyde yazılan bir kitaptır. Akademik çalışmalar için de değerli bir kaynak olarak da görülen kitap, Japon kültürüne ve mitolojisine ilgi duyanlar için önemli bir eserdir. Japon mitolojisinin temel kavramlarına odaklanan kitap, okuyuculara zengin kültürün köklerini ve derinliklerini sunar. Mitolojik figürlerin karakteristik özelliklerini ve hikayelerini anlatan kitap, yeni bilgiler öğrenmek için etkili içeriğe sahiptir. Geniş içeriği sayesinde farklı bilgiler sunan kitap, mitolojik öyküleri seven okurların dikkatini çeker. Anlatılan öyküler arasında, yaşama dair mesajlar içeren kitap, okurlara sadece Japon mitolojisini değil aynı zamanda kitap okuma alışkanlığını da aşılar.

Maya Kitap Japon Mitolojisi Fiyatı ve Yorumları

Maya Kitap Japon Mitolojisi Fiyatı ve YorumlarıMasaharu Anesaki tarafından kaleme alınan Japon Mitolojisi kitabı, zengin içeriği ve basit anlatımı sayesinde geniş okuyucu kitlesine sahiptir. Japon mitolojisinin tüm yönlerini ele alan kitap, okuyucularına farklı bilgiler ve farklı bakış açıları sunar. Japonya'nın kültürüne dair önemli bilgiler sunan kitap, mitoloji ve gelenekleri daha detaylı ve anlamlı bir şekilde ifade eder. Japon kültürüne farklı bakış açıları ile bakılmasını sağlayan yazar, geniş bir perspektiften ele aldığı kitabı, geniş bir okur kitlesine sunar. Efsanelere, geleneklere ya da ölümsüzlere ilgi duyan okurlar tarafından bir solukta okuyabilecekleri bir kitaptır. Japon mitolojisinin kökenlerini, tanrılarını, mitlerini ve daha fazlasını anlatır. Japon mitolojisinin gizemli dünyasına dair merakınızı gidermek ve derinlemesine bilgi sunmak için kaleme alınır. Mitolojiye duyulan ilgiyi daha da derinleştirmek ve genişletmek isteyen herkesin okuması gereken, nitelikli bir eserdir. Maya Kitap Japon Mitolojisi fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.