Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Fondöten - 115 Ivory

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
482,53 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL440,26 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
440,06 TL
2. Ürüne %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
487,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Fondöten - 115 Ivory

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Fondöten - 115 Ivory Doğal mat etki, cilde kusursuz uyumla birleşti! Fit Me Matte+Poreless Fondöten, özel pudra içeriği ile parlamayı kontrol altına alır ve gözenekleri gizler. Cildinin rengine ve dokusuna kusursuz uyum sağlar. Fit Me Matte+Poreless Fondöten, şimdi 20 renk seçeneğiyle.Tüm Cilt Tipleri İçin Her Yaş grubuna uygun Mat Fondöten

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Mat
  • SPF SPF 4 - 20
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Sıvı
  • RGB #FCCCBA
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Fondöten - 115 Ivory

Gündelik hayatta makyaj yapmak, leke ve izleri kapatmak ve daha birçok amaçla fondöten kullanılır. Müşterilerin, makyajlarında tercih ettiği Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten doğal bir görünüm sunması ve cilt ile kolay uyum sağlaması ile bilinir. Maybelline Fit Me Matte Poreless fondöten, içerisinde bulunan özel pudra ile cildin parlak görünümünü alır. Ürün, gözenekleri doldurarak net bir görünüm sağlar. Cildin rengine ve dokusu ile hızlı uyumu sayesinde kusursuz bir görünüm sunar. Ürün, cildiniz ile bütünleşerek renk farklılıklarını ortadan kaldırır. Her cilt tipine uygun olması sayesinde müşteriler tarafından tercih edilir. Ürün, farklı cilt tiplerine uygundur. Ürün, likit formdadır ve sürümü oldukça kolay ve konforludur. Siz de ürünü tercih ederek makyajlarınızı tamamlayabilirsiniz.

  • Doğal görünüm
  • Her cilde uygun
  • Kalıcı yapı

Avantajlı Özellikleri ile Maybelline Fit Me Fondöten

Avantajlı Özellikleri ile Maybelline Fit Me Fondöten

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten 115, müşterilere pek çok avantaj sunar. Avantajları arasında sunduğu doğal görünüm bulunur. Ürün, cilde uygulandığında doğal ve mat bir görünüm verir. Parlama yapmaz ve cilde kolaylıkla uyum sağlar. Likit yapısı sayesinde kolayca sürülebilir. Ürünün, kolay sürülmesi uygulanmasını kolaylaştırır. Yüksek kapatıcılık özelliği ile cildinizde kapatmak istediğiniz lekeleri ve izleri kolaylıkla kapatabilirsiniz. Bu kapatıcılık cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Pürüzsüz görünüm, müşteri memnuniyetini artırır. Yüksek kapatıcılığı sayesinde müşterilere avantaj sağlar. Makyajların tamamlayıcı olan ürün, sunduğu kalıcı performans ile sıklıkla tercih edilir. Tene olan kusursuz uyumu ile renk uyumsuzluğu yaşanmaz. Mat yapısı ve içindeki özel pudra ile gözenekleri kapatmaya yardımcı olur. Ciltte bulunan leke, iz ve kapatılması gereken kısımları, gözenekleri kapatarak yüksek kapatıcılık sağlar.

Fit Me Matte + Poreless Fondöten ile Pürüzsüz Görünüm

Fit Me Matte + Poreless Fondöten ile Pürüzsüz Görünüm

Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless fondöten - 115 Ivory yorumları müşteri memnuniyeti doğrultusunda değişmektedir. Ürünün, müşterilere sağladığı avantajlı ve konforlu özellikler yorumların ve değerlendirmelerin şekillenmesinde rol oynar. Ürünün, sunduğu kalıcı etki, kolay sürülebilir özelliği, doğal ve mat bir görünüm sağlaması, pürüzsüz yapı vermesi beğeni toplar. Ürünün içerisinde bulunan pudra yapısı, gözenekleri kolayca kapatır ve yüzünüzde pürüzsüz bir görünüm sağlar. Sunduğu bu pürüzsüz görünüm, müşteriler tarafından beğeni toplar. Fit Me Matte + Poreless fondöten sunduğu avantajlı özellikleri ile konforlu bir kullanım imkanı sağlar. Ürünün kalıcı yapısı, gün içerisinde size konforlu bir deneyim sunar. Ürün sayesinde istenmeyen lekeleri kolaylıkla kapatabilir, pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Siz de ürünü deneyimleyerek ürünün sunduğu özellikleri keşfedebilir, makyajınızı konforlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Maybelline Fit Me Matte Fondöten

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Maybelline Fit Me Matte Fondöten

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten - 115 Ivory kullananlar ürün hakkında deneyimlerini ve yorumlarını diğer müşteriler ile paylaşırlar. Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless fondöten - 115 Ivory fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün özellikleri ve kalitesi fiyatın şekillenmesinde rol oynar. Ürün kapatıcılığının yüksek olması, ürünün sunduğu avantajlardan biridir. Ürün, kalıcılığı ve sunduğu görünüm ile günlük makyajlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Fit Me Matte Poreless fondöten, içerisinde bulunan özel pudra ile mat bir görünüm sağlar ve gözenekleri kapatır. Cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Ürün sunduğu özellikler ile gün boyu kalıcı bir etkiye sahiptir. Ürünü, kalıcı etkisi ve sağladığı doğal görünüm ile tercih edebilirsiniz. Kusursuz kapatıcılık özelliği ile istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Ürüne, Trendyol aracılığı ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.