Maybelline New York Hyper Easy Eyeliner - Siyah

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Hyper Easy Eyeliner - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE NATURALİS Satıcı Ünvanı: YASİN ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8130941843
    Bu ürün THE NATURALİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Hyper Easy Likit Eyeliner - 800 Knockout Black

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Siyah
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver

Hyper Easy Likit Eyeliner 800 Knockout Black ile Makyaj

Kadınların göz makyajı için kullandığı en vazgeçilmez makyaj malzemelerinden birisi eyelinerdır. Eyeliner, göz kenarlarını belirginleştirmek için göz kenarlarına çizgi şeklinde çekilen bir makyaj malzemesidir. Göz kapaklarınıza çekeceğiniz eyeliner bakışlarınızı daha çok ortaya çıkarır ve makyajınızın daha dikkat çekici hale gelmesine yardımcı olur. Makyajınıza ve kullanım kolaylığına göre istediğiniz eyeliner çeşidini seçebilirsiniz. En popüler eyeliner çeşitleri arasında kalem eyeliner, jel eyeliner ve likit eyeliner gelir. Peki likit eyeliner nedir ve nasıl kullanılır? Likit eyeliner ince fırçalıdır ve diğer eyeliner çeşitlerine göre ucu esnektir. Göz makyajınızda ince ve jilet gibi eyeliner istiyorsanız likit eyeliner sizin için doğru tercih olacaktır. Likit eyeliner kullanımı diğerlerine göre daha uğraştırıcı olsa da Maybelline new york hyper easy eyeliner sayesinde istediğiniz sonuçlara hemen ulaşabilirsiniz.

  • Hyper Easy Likit Eyeliner ile Kusursuz Görünüm
  • Tek Hamlede Kesintisiz Çizgi
  • Esnek ve İnce Fırçayla Boşluk ve Atlama Yok

Maybelline New York Hyper Easy Eyeliner ile Bakışlarınızı Öne Çıkarın

Maybelline New York Hyper Easy Eyeliner ile Bakışlarınızı Öne Çıkarın

Maybelline New York hyper easy likit eyeliner 800 knockout black kolay kullanım sunmak için altıgen yapısıyla tasarlanmıştır. Altıgen yapı sayesinde eyelinerı çok rahat şekilde tutarak gözünüz için uygulayabilirsiniz. Uzun süre süren kalıcılığı ile sizi yarı yolda bırakmaz. Eyelinerı kullanırken tek seferde kirpik diplerinden uygulayın ve yoğun siyah tonuyla göz makyajınızı iddialı bir hale getirin. Temizlenmesi uğraştırıcı değildir. Eyeliner kullanırken göz şeklinizi de dikkate almalısınız. Eğer gözlerinizin yapısı hafif çekikse sizin ince eyeliner çekmek hoş bir görünüm sağlayacaktır. Asimetrik gözlerinizi likit eyeliner kullanarak eşitleyebilirsiniz. İki gözünüzden daha küçük olana daha kalın eyeliner sürerek eşit görünmesini sağlayabilirsiniz. Düşük göz kapaklarına sahipseniz eyelinerı kirpik diplerinize boyunca çekin ve gözünüzün bittiği yerde hafif bir kuyruk yaparak gözünüzün düşük kısmının daha yukarıda gözükmesine yardımcı olabilirsiniz.

Hyper Easy Likit Eyeliner 800 Knockout Black Nasıl Kullanılır?

Maybelline New York Hyper Easy Likit Eyeliner 800 Knockout Black Nasıl Kullanılır?

Maybelline hyper easy likit eyeliner 800 knockout black 3600531592325 kullanımı pratik yaptıkça ve eliniz alıştıkça kolaylaşacaktır. Yenilikçi kolay kullanım sağlayan uygulama ucuyla birlikte hiç zorlanmadan gözünüze uygulayabilirsiniz. Maybelline New York hyper easy eyeliner gözlerinizde bulaşma ve dağılma yapmaz. Eyeliner çekerken öncelikle gözün iç tarafından kuyruğunu çizerek başlayabilirsiniz. Gözlerinize eyeliner çekerken aynaya bakmalı ve göz kapaklarınızı çekmeyip doğal duruşuna bırakmalısınız. Eyeliner kuyruğunuzun yerini belirledikten sonra kirpik diplerine ince bir çizgi çekerek başlayınız ve ince çizgiyi kuyrukla birleştiriniz. Eyeliner çizgisini ince çizmek olası eşitleme hatalarını düzeltmek için daha avantajlı olur. İki gözünüz için çizdiğiniz eyeliner eşit olmadığı takdirde kalınlaştırarak eşitleyebilirsiniz.

Yoğun Siyahlığın Gözünüzdeki Kusursuz Görünümü

Yoğun Siyahlığın Gözünüzdeki Kusursuz Görünümü

Trendyol.com’da maybelline hyper easy likit eyeliner 800 knockout black 3600531592325 fiyatı inceleyebilir satın almak için kampanyaları ve indirimleri bekleyebilirsiniz. Maybelline hyper easy likit eyeliner 800 knockout black 3600531592325 yorumları için Trendyol.com’da ürün sayfasını inceleyebilir ürünü daha önceden satın almış kişilerin tecrübelerini okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Maybelline hyper easy likit sayesinde tek hamlede kusursuz bir göz makyajı yapabilir yoğun siyahlığı ile bakışlarınızı öne çıkarabilirsiniz. Maybelline hyper easy likit eyeliner 800 knockout black 3600531592325 içeriği diğer eyeliner çeşitlerine göre daha ıslak olduğundan işiniz bittikten sonra kurumaması için kapağı kapalı şekilde saklamaya özen göstermelisiniz. Maybelline hyper easy likit eyelinerı kullanması kolay olduğu kadar çıkarması da kolaydır. Makyaj temizleme malzemenizi pamuğa dökün ve bir süre bekledikten sonra göz makyajınızı tek hamlede temizleyin.