Maybelline New York Lemonade Craze Far Paleti

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
774,90 TL

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Lemonade Craze Far Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYandBi Satıcı Ünvanı: BİLAL KAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380248896
    Bu ürün AYandBi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Lemonade Craze Far Paleti ile 360 Derece Deneyim! Yoğun pigmentli ve ultra kremsi yapıları ile son trend renkler tek bir palette buluştu. Yazın en trend rengi çarpıcı sarı ve mükemmel turuncular ile yaza damganızı vurun! 12 farklı sıcak, doğal tondan oluşan palet ile dilediğiniz görünüme sahip olun!-Yoğun pigmentasyon-Gün boyu kalıcılık-Kolay harmanlanan, dağıtılabilen yapı Turuncu ve Sarı Her Yaş grubuna uygun

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Lemonade Craze Göz Farı Paleti

Göz makyajınız için aradığınız far rengini, Maybelline New York göz farı seçenekleri içerisinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Makyajınızı, Lemonade Craze göz farı paleti içindeki uygun renk tonlarıyla tamamlayabilir, kusursuz bakışlara sahip olabilirsiniz. Ürünün, yoğun pigmentli yapısı ve kremsi özelliği ile gözlerinizde harika görünüm elde edebilirsiniz. Ürün, kolay bir kullanım imkanı sunar. Ürün, limonatadan esinlenerek tasarlanan sarı rengi ile dikkat çeker. Mat ve simli olarak iki seçeneği vardır. Ürün içerisinde bulunan mat renk tonları ile günlük kullanımda doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Simli far renkleri ile iddialı makyajlar yapabilirsiniz. Maybelline göz farı paleti içerisinden istediğiniz renk tonunu kullanarak doğal veya iddialı görünen bir makyaj yapabilirsiniz.

  • 12 farklı renk tonu
  • Yoğun pigmentli formül
  • Kolay dağılan ve uygulanan kremsi yapı

Kullanışlı Lemonade Craze Göz Farı Paleti Özellikleri

Kullanışlı Lemonade Craze Göz Farı Paleti Özellikleri

Maybelline New York Lemonade Craze far paletinin dikkat çekici özelliği limonata gibi kokmasıdır. Seçilen renkler ve renk tonlarının birbiriyle uyumu sayesinde palet içeriği zengindir. Renk çeşitliliği ile Maybelline Lemonade Craze far paleti günlük kullanıma uygundur. Özel günlerinizde paletin içerisindeki ışıltılı renkleri tercih edebilirsiniz. Paletin içerisinde 12 renk bulunur. Bunlardan 8 tanesi mat, 4 tanesi simlidir. Yoğun pigmentli yapısı ile Lemonade far paleti gözde kusursuz ve şık görünüm sağlar. Birbiriyle uyumlu renk tonları sayesinde kolay harmanlanır. Özel formüllü, kremsi yapısı ile gözde kolaylıkla dağılır. Gün içerisinde tazeleme gerektirmez. Özellikle çarpıcı sarı tonları ile yaz makyajlarında Maybelline New York göz farı paletini tercih edebilirsiniz. Ürün içerik olarak her cilt tipine uygun dur. Siz de ürünü kullanarak gün boyu kalıcılık sağlayan makyajlar yapabilirsiniz.

Lemonada Craze ile Kusursuz Göz Makyajı

Lemonada Craze ile Kusursuz Göz Makyajı

Güzel görünmekten hiçbir ortamda vazgeçemeyenler için pratik makyaj önerileri oldukça önemlidir. Maybelline New York Lemonade Craze göz farı paleti içerisinde bulunan sıcak renkler sayesinde kolay bir göz makyajı yapabilirsiniz. Gözlerinizi aydınlatacak ve baz olacak şekilde açık renk tonları sürerek makyajınıza başlayabilirsiniz. Üzerine doğal ya da iddialı görünüm için Lemonade Craze far paleti içerisinde yer alan uygun renk tonunu seçerek devam edebilirsiniz. İster tek renk far kullanarak isterseniz de renkleri karıştırarak gözlerinize kalıcı bir ışıltı katabilirsiniz. Ürünün, yoğun pigmentli yapısı sayesinde tek uygulamada şık bir renk tonu elde edebilirsiniz. Günlük veya özel gün makyajlarınızda, limonata kokulu lemonade craze renginin çarpıcı sarı rengiyle iddianızı yansıtabilirsiniz. Ürünün içerisinde yer alan renkler sayesinde günlük makyajlarınızda sıcak tonlar kullanarak daha fresh bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Maybelline New York Far Paleti Fiyatı

Bütçenize Uygun Maybelline New York Far Paleti Fiyatı

Far paleti içerisinde yer alan dikkat çekici ve iddialı tonlarla, göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Ürünün, yoğun pigmentli yapısı ile tek seferde istediğiniz tonu yakalayabilirsiniz. Ürün, kolay kullanım imkanı ve gün boyu kalıcılık sağlar. Limonata kokusu, çarpıcı sarı rengi ve turuncu tonlarıyla yaz renklerini gözlerinizde taşıyabilirsiniz. Mat ve ışıltılı tonlara sahip palet içeriğiyle sade veya iddialı bir göz makyajı yapabilirsiniz. Birbirinden farklı 12 göz alıcı renk tonuna sahip Maybelline New York Lemonade Craze göz farı paleti kullananların değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ürüne, 3600531511982 kodu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Maybelline New York Lemonade Craze göz farı paleti fiyatlarını görebilirsiniz. Maybelline New York Lemonade Craze göz farı paleti yorumlarını okuyabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ürünü, Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilir, kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.