Maybelline New York Mas Tempt.wsb Coca Nuinter 02 Deep

499,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Mas Tempt.wsb Coca Nuinter 02 Deep

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Caymaz Kozmetik Satıcı Ünvanı: DERYA CAYMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2030226152
    Bu ürün Caymaz Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAS TEMPT.WSB COCA NUİNTER 02 DEEP

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Yoğun Hacim Veren Kahverengi Maskara - Total Temptation Maskara

Maybelline New York yoğun hacim veren kahverengi maskara - Total Temptation maskara kirpiklere yoğun bir etki vererek güzel bir görünüm kazandırır. Doğal görünümü bozmadan kirpikleri kavrayan, tek tek ayrık hale getiren, kirpiklere hacim katan maskara, günlük kullanım için oldukça uygundur. Kirpiklerini kıvrık hale getirmek ve bunun yanında abartılı, doğal olmayan bir görünümden kaçmak isteyenler için Maybelline New York yoğun hacim veren kahverengi maskara ideal bir kullanım deneyimi sunar. Hindistan cevizi özü ile zenginleştirilen formülü ile kirpikleri ağırlaştırmadan yoğun hacim veren ürün, tüy kadar hafif kirpiklerle istenilen görünümü sağlar. Rengi ve kokusu ile çekici kirpikler kazandıran Total Temptation maskara sizi özel hissettirir. Ürünün sunduğu bu özellikler sayesinde gün boyu hacimli ve göz alıcı kirpikler elde edilir.

  • Yoğun hacimli hafif kirpikler
  • Kakao rengi ve kokusu
  • Uzun süreli kalıcılık

Maybelline Total Temptation ile Göz Alıcı Kirpikler

Maybelline Total Temptation ile Göz Alıcı Kirpikler

Yoğun etkisiyle hoş görünümlü kirpikler sağlayan Maybelline New York kahverengi maskara kirpiklerinize hacim verirken bunu kirpiklerinizin doğallığını bozmadan yapar. Özel hazırlanmış, Hindistan cevizi özü ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde kirpiklerinizde hiçbir ağırlaşma olmadan ayrık, kıvrık ve hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Kahverengi maskara Maybelline kakao tonlarındaki özel rengiyle kirpiklerinizde harika bir renk tonu yaratır. Hafif ve istenildiğinde kolayca çıkarılabilecek bir renk tonuna sahip olan maskara, renginin yanında uyumlu kokusu ile de cezbedici bir üründür. Yapışmadan ve topaklanmaya sebep olmadan kirpiklerinizi ayıran ve yoğun hacim veren maskara, doğal görünüşten ödün vermeden güzel görünümlü kirpiklere sahip olmak isteyenler için tercih edilebilecek bir üründür. Esnek ve hacimli kıl fırçası ile kullanımı kolaydır. Bu kullanım kolaylığı ve sunduğu göz alıcı, hacimli ve ayrık kirpiklerle ürün müşteriler tarafından beğeni toplar.

Kullanışlı Maybelline Total Temptation Tasarımı

Kullanışlı Maybelline Total Temptation Tasarımı

Maybelline Total Temptation maskara özel fırçası sayesinde kirpiklere kolay ve pratik bir kullanım imkanı sunar. Esnekliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan fırça, hacim kazandıran kılları sayesinde kirpiklerinize kıvrık, hacimli ve ayrık bir görünüm sunar. Maybelline Total Temptation maskara yorumları incelendiğinde, ürün esnek ve hacim kazandıran yapıya sahip fırçası sayesinde topaklanmayı önlediği görülür. Ürün, uzun ve rahat bir kullanım deneyimi sağlarken, yüz makyajının vazgeçilmezi olan kirpiklerinize istenilen görünümü kazandırır. Maybelline New York Total Temptation maskara, sağladığı hacimli, ayrık ve yoğun kirpikler ile göz alıcı rengiyle birlikte, topaklanmayı önleyen esnek ve hacim veren kıl fırçasıyla topaklanma yapmaz. Maybelline’in yenilikçi ürünlerden biri olan Maybelline Total Temptation maskara kahverengi, Hindistan cevizi özü içeren formülü, hoş kokusu ve esnek fırçası ile müşterilerini özel hissettirir.

Bütçenize Uygun Maybelline Total Temptation Fiyatı

Bütçenize Uygun Maybelline Total Temptation Fiyatı

Maybelline New York yoğun hacim veren kahverengi maskara - Total Temptation maskara fiyatları, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, ilk kullanımdan itibaren kirpiklere hacimli ve doğal bir görünüm kazandırır. Maybelline New York yoğun hacim veren kahverengi maskara - Total Temptation maskara kullananlar, ürünün kullanışlı ve hafif tasarımı sayesinde gündelik makyaj ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşıladıklarını belirtirler. Maybelline New York yoğun hacim veren kahverengi maskara - Total Temptation maskara yorumları incelendiğinde müşteriler ürününün özel formülü sayesinde farklı ve istenilen bir görünüm kazandırdığını belirtirler. Esnek kıl fırçası sayesinde istenilen şekilde ayrık kirpikler elde edilir. Maybelline New York Total Temptation kahverengi maskara, kokusu ve rengi ile ilk andan itibaren dikkat çeker. Siz de kolay ve pratik bir kullanım deneyimi sunan bu ürüne, Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.