Genel Markalar Axm Plastik Saplı Metal Kedi Köpek Bakım Kıtık Tüy Topak Açıcı Tarak

238,89 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,99 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,42 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Axm Plastik Saplı Metal Kedi Köpek Bakım Kıtık Tüy Topak Açıcı Tarak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şeyse Satıcı Ünvanı: MURAT ADIGÜZELLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080830029
    Bu ürün Şeyse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUFFER® Plastik Saplı Metal Kedi Köpek Tüy Topak Açıcı Tarak Bakım Aleti Evcil hayvanınızın daha iyi görünmesine ve daha sağlıklı hissetmesine yardımcı olur. Plastik Saplı Metal Kedi Köpek Tüy Topak Açıcı Tarak Bakım Aleti. İçe kıvrık özel tasarım dişleri ile ulaşılması ve açılması çok zor olan kıtıkların açılmasına yardımcı olur. Ergonomik plastik kaymaz sapı ve içe kıvrık özel tasarım dişleri ile ulaşılması ve açılması zor olan kıtıkların açılmasında etkilidir. Köpek üst kürk ve alt kürk bakımı için kullanıma uygundur. Uzun tüylü, kısa tüylü ve dalgalı tüylere sahip köpek ve kedilerde kullanılabilir. Özellikle uzun tüylü evcil hayvanlarda en rastlanan tüylerin birbirine girerek düğüm olması ve zamanla açılamayacak duruma gelerek kesilmesi ile sonuçlanan durumların önüne geçmek için kullanabileceğiniz bir üründür. 9 dişli tarafı yumuşak tüy alma için ve 17 dişli tarafı ise tüylerin hızlı incelmesi ve dökülmesi için kullanılır. Ürün Ölçüleri: En:10 cm Boy:17 cm Genişlik:4 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Ürün Tipi Plastik Kedi Oyuncakları
Geri Bildirim Ver