Mcdodo Iphone 11 Uyumlu Mat Şeffaf Magsafe Kılıf

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mcdodo Iphone 11 Uyumlu Mat Şeffaf Magsafe Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MCDODOSHOP Satıcı Ünvanı: MCDODO İLETİŞİM AKSESUARLARI İTHALAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162912300001 Vergi Kimlik Numarası: 6131629123
    Bu ürün MCDODOSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mcdodo Iphone 11 Uyumlu Mat Şeffaf Magsafe Kılıf Geri Bildirim Ver Mcdodo iPhone 11 Uyumlu Mat Siyah Magsafe Kılıf PC-3111 Telefonunuzu daha da harika hale getirin Darbeye/Düşmeye karşı dayanıklı Parmak izi bırakmaz Gelişmiş Teknoloji: yumuşak kenar ve dayanıklı kasa Dahili hava yastığı, darbe kuvvetini etkili bir şekilde dağıtır ve kırık ekran ve kırık kenar riskini azaltır. Hassasiyetle Yapıldı Cihazınızın tüm işlevlerine ve düğmelerine tam erişim. Mükemmel bir uyum ve harika bir kullanıcı deneyimi için cihaz için özel olarak tasarlanmıştır. Parmak izi önleyici kaplama, her zaman temiz ve pürüzsüz bir tutuş sağlar. En iyi dokunuşu sağlar ve asla leke bırakmaz. Hassas tasarımı sayesinde akıllı telefonunuzun tüm özelliklerine, işlevlerine ve bağlantı noktalarına kolayca erişin. Büyük koruma MCDODO PC-3111 magsafe kılıf, cihazınıza bir zırh ve düşmelerden kaynaklanan çizilmelere, çarpmalara ve darbelere karşı gerekli olan korumayı sağlar. Her zaman yeni gibi görünmesini ve çalışmasını sağlar. Ayrıca çizilmeye karşı dayanıklı ve parmak izi önleyici olarak diğer telefon kılıflarına göre daha iyi performansa sahiptir. Yıpranma önleyici moleküler hammaddeler ve oksidasyon önleyici özellikleri bulunmaktadır. Şok emici kenarlık, telefonunuza en etkili korumayı sağlar. Yüksek kullanıcı deneyimi Özel tasarım, ekstra koruma sağlarken telefonunuzun keyfini çıkarmanızı sağlar. Ultra ince ve hafif, mükemmel bir kullanım hissi sağlar, telefonunuzu doğal güzellikte tutar. Telefonunuzu kusursuz bir şekilde sarar, hassas düğme ve oyuklu tasarım iyi uyum sağlar. Bunlar, tozun telefonun gövdesine girmesini ve çizilmesini engeller. Kablosuz Şarj Dostu: MagSafe şarj cihazlarıyla kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver