Mcstorey Macbook Air A1369 A1466 ile Uyumlu Kılıf 2017 Yılı Öncesi HardCase Mat

372,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mcstorey Macbook Air A1369 A1466 ile Uyumlu Kılıf 2017 Yılı Öncesi HardCase Mat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Macstorey Satıcı Ünvanı: MACSTOREY BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609058879000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090588790
    Bu ürün Macstorey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DİKKAT BU ÜRÜN SADECE MACBOOKLARIN AŞAĞIDA YAZAN MODEL NUMARALARI İLE UYUMLUDUR.
  • BAŞKA HİÇBİR MACBOOK MODELİNE UYMAZ VE FARKLI BİR MARKAYA DA UYMAZ
  • Model numaranızı öğrenmek için:
  • Cihazınızı ters çevirin ve alt kapağında Model No:AXXXX yazan kısmı inceleyiniz.
  • Sadece Macbook Air A1369 ve A1466 modeline uyar,
  • Mat kılıflar daha fazla parmak izi oluşumuna neden olabilir. (Yumuşak doku hissi nedeni ile)
  • Zira parmak izi lekesi aslında el asit oranınız ve elinizdeki krem vs. gibi kimyasallara bağlıdır.
  • Yine de bu kılıflar en çok tercih edilen türüdür.
  • Ürünlerimiz tescilli markamız olan McStorey logoludur.
  • Her Macbook modeline göre uyumlu kılıfı MacStorey mağazamızda bulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Mcstorey MCS167 MacBook Air A1369 A1466 2017 Öncesi Uyumlu Koruyucu Mat Kılıf Hard Case

Mcstorey MacBook HardCase A1369 A1466 koruyucu lila kılıf, yapısına uygun cihazlar üzerinde etkin bir koruma sağlar. MacBook cihazları güvenli ve konforlu şekilde kullanabilmek için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürünün yapımında yararlanılan TPU madde; su, nem ve UV ışınları gibi deforme edici dış faktörlere karşı son derece dayanıklı bir tutum sergiler. Bu sayede Mcstorey MacBook HardCase koruyucu mat lila kılıf, cihazınız için üst düzey bir koruma sağlar. A1369 ve A1466 modellerine sorunsuz bir şekilde uygunluk sağlayan kılıf, lila rengiyle estetik bir görünüm yaratır. Sağlam yapısı ve şık görünümüyle öne çıkan ürün, cihazınızı hem korur hem de kişiselleştirmenize imkân tanır.

  • Üretim Materyali: Termoplastik Poliüretan (TPU)
  • Renk Tonu: Mat
  • Ürünün Ağırlığı: 220 - 230 gram

Mcstorey MacBook Air Koruyucu Lila Mat Kılıfın Özellikleri

Mcstorey MacBook Air Koruyucu Lila Mat Kılıfın Özellikleri

Mcstorey MacBook HardCase A1369 A1466 koruyucu lila kılıf, uyumlu cihazlar için son derece kaliteli bir aksesuardır. Koruyucu olma özelliğiyle dikkatleri üzerinde toplayan ürün, MacBook Air A1360 ve A1466 modelleriyle uyumludur. Ürünün cihazınızla uyumlu olup olmadığından emin değilseniz MacBook'un alt kapağının orta kısmındaki model numarasını inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünün uyumluluğu ile ilgili soru işaretlerini kafanızdan silmiş olursunuz. Lila rengiyle şık bir görünüm sergileyen kılıfın yapımında sağlığa zararlı hiçbir materyalden faydalanılmamıştır. Ağırlığı ortalama olarak 220 g ila 230 g arasında değişen Mcstorey lila MacBook 2017 öncesi uyumlu koruyucu mat kılıf, belirli oranda esnekliğe sahiptir. Bu yapısal özelliği sayesinde dışarıdan gelebilecek olası darbeleri kolayca absorbe eder. Ürün, kullanım sürecini son derece güvenli hâle getiren pek çok zengin özellikle donatılmıştır.

Mcstorey MacBook Air HardCase A1369 A1466 Mat Kılıf Kaliteli midir?

Mcstorey MacBook Air HardCase A1369 A1466 Mat Kılıf Kaliteli midir?

Mcstorey MacBook HardCase A1369 A1466 koruyucu lila kılıf, dayanıklı ve kaliteli yapısıyla kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Kılıfın üretim aşamasında materyal olarak termoplastik poliüretandan (TPU) yararlanılmıştır. Söz konusu materyal, kılıfın önemli oranda esnek olmasını ve cihazınızı etkin şekilde korunmasını sağlar. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde kolayca deforme olmaz. Tüm bu özellikler, kılıfın kalitesini gözler önüne serer. Mcstorey MacBook HardCase A1369 A1466 koruyucu mor kılıf, cihazınızın orijinalliğinin bozulmasını engeller. Ürün, kir ve toz gibi aşındırıcı faktörlere karşı tam koruma sağlar. Yüksek ısıda vakumlanıp jelatinlenen koruyucu aksesuar, güvenilirliğinin yanı sıra hijyenik bir kullanım vadettiği için de kişilerin beğenisini kazanmıştır. Bu ürün, kaliteli yapısı sayesinde dış mekânlarda bilgisayarınızı gönül rahatlığıyla kullanabilmenizi sağlar.

Mcstorey MacBook Air 2017 Öncesi Uyumlu Koruyucu Kılıf Şık mıdır?

Mcstorey MacBook Air 2017 Öncesi Uyumlu Koruyucu Kılıf Şık mıdır?

Mcstorey MacBook HardCase koruyucu mat lila kılıf, koruma sağlayan yapısının yanı sıra estetik tasarımıyla da ön plana çıkmayı başarır. İlgi çekici lila rengiyle öne çıkan ürün, cihazınızın şık ve eşsiz bir görünüm kazanmasına katkıda bulunur. Ürün, mat bir yapıya sahiptir. Tasarımı ve rengiyle hemen herkesi âdeta büyüleyen Mcstorey MacBook HardCase A1369 A1466 koruyucu lila kılıf, sağlam yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Yapısal özellikleri sayesinde ürün, son derece şık bir görünüme sahiptir. Siz de MacBook'unuz için koruyucu olarak bu kılıfı tercih edebilirsiniz. Dikkat çekici görünümüyle Mcstorey MacBook HardCase koruyucu mat kılıf, tarzınızı dışa vurmanızı sağlar. Siz de koruyucu bir kılıf arıyorsanız son derece şık olan bu ürünü Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak isterseniz, Mcstorey MacBook Hardcase A1369 A1466 koruyucu lila kılıf yorumlarını inceleyebilirsiniz.