6
Kedi Ödülü kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

me-o Meo Somonlu Krema Kedi Ödülü 4x15 Gr

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
195,08 TL119,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

me-o Meo Somonlu Krema Kedi Ödülü 4x15 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEPAD SHOP Satıcı Ünvanı: HER EVE BİR PATİ TERKEDİLMİŞ HAYVANLARIN KORUNMASİ TEDAVİSİBARINDIRILMASI YUV.DER. İKT.İŞLETMESİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461093519404610 Vergi Kimlik Numarası: 4610935194
    Bu ürün HEPAD SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meo somonlu krema kedi ödülü kedi çorbası 4x15 gr me-O creamy treats(4 farklı lezzet) me-O, creamy treats yüksek kaliteli içerik, vitamin ve mineraller ile formüle edilmiştir. Ürün tasarımı sayesinde, beslenme sırasında tüylü dostlarımız ile aramızda duygusal bir köprü kurulmasına yardımcı olur. Omega 3 ile bağışıklık sistemini güçlendirir. Taurine görüş yetenegini arttırır, göz fonksiyonlarını destekler. Omega 6, zinc & dl-Methionine, sağlıklı deri ve tüy yapısı oluşturur salmon ıçerik 15 % tavuk eti, 10 % tavuk ciğeri, somon balığı unu,taurin, vitaminler, mineraller ham protein 5% min. Ham yağ 1% min ham lif 1% max nem 89% max vitamin & mineral vitamin e: 40 ıu / kg min. Çinko: 100 mg/kg min. Ambalaj 15 g./ çubuk (4 çubuk her paket)

Ürün Özellikleri

  • Aroma Somon Balığı
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

me-o Creamy Tr5cach4515 4x15 G Somon Balıklı Kedi Ödülü

Me-O Creamy 4×15 gr somon balıklı kedi ödülü, krem formda hazırlanmış bir ödül mamasıdır. Paket, toplamda 4 mama içerir. Ürün, yetişkin kedilere uygun olarak üretilir. 1-7 yaş arası kedilerin bedensel ihtiyaçlarına ve zihinsel fonksiyonlarına uygundur. Kedinizin eğitimine destek olabilecek son derece eğlenceli ve faydalı bir üründür.

  • Karbonhidrat, protein, vitamin ve minerallerden oluşan zengin içeriğe sahiptir.
  • Yetişkin kediler için özel olarak üretilir.
  • Paket içinde 4 adet ödül mevcuttur.

me-o Creamy Somon Balıklı 4x15gr Kedi Ödülü İçeriği

me-o Creamy Somon Balıklı 4x15gr Kedi Ödülü İçeriği

Me-O Creamy 4×15 gr somon balıklı kedi ödülü içeriğinde dört adet 15 gramlık somonlu krem mama bulunur. Ürünün toplam içeriğinde %15 tavuk eti, %10 tavuk ciğeri, somon balığı unu, taurin, vitaminler, mineraller, minimum %5 ham protein, minimum %1 ham yağ, maksimum %1 ham lif, %89 nem ve çinko mevcuttur. Ürün, omega 3 ile kedinizin bağışıklık sistemini güçlendirir. Taurin, göz fonksiyonlarını geliştirerek görüş yeteneğini arttırır. Zinc & DL-Methionine amino asiti, deri ve tüy yapısının sağlığına destek olur. Söz konusu amino asit, protein sentezinde görev alır. Proteinler, kedinizin vücudunun yapı taşları olduğu için tüm sisteminin doğru ve sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. Me-O Creamy somon balıklı kedi ödülü, zengin içeriği sayesinde kedinizin sağlığını korurken aynı zamanda ödül maması özelliğiyle kediniz ile aranızdaki duygusal bağı kurmanıza yardımcı olur.

me-o Creamy Somonlu Kedi Ödülü Her Yaş Kediye Uygun mu?

me-o Creamy Somonlu Kedi Ödülü Her Yaş Kediye Uygun mu?

Me-O Creamy 4×15 gr somon balıklı kedi ödülü, her yaş kediye uygun değildir. Creamy kedi ödül maması, yetişkin kediler için özel olarak üretilir. Kediler; yavru, yetişkin ve yaşlı olarak üç gruba ayrılır. 1 yaşına kadar tüm kediler yavrudur. 1-7 yaş arası kediler de yetişkin sınıfındadır. 7 yaşından sonra ise tüm kediler yaşlı sayılır. Me-O Creamy 4×15 gr somon balıklı kedi ödülü, 1 ila 7 yaş aralığındaki kediler için uygundur. Yetişkin kediler komutları algılayabilir, sahibinden gelen tepkileri analiz edebilir ve doğru değerlendirebilir. Dolayısıyla yetişkin kedilerin zihinsel fonksiyonları, ödül mamasının ne işe yaradığını anlayabilecek derecede gelişmiştir. Aynı zamanda ürün içeriğinde yer alan besinler, maddeler ve oranları da yetişkin kedilere göre ayarlanır. Böylece Me-O Creamy somon balıklı kedi ödülü, yetişkin kediniz için uygun bir ödül hâline gelir.

me-o Creamy Somon Balıklı 4x15gr Kedi Ödülü Kaliteli mi?

Me-O Creamy 4×15 gr somon balıklı kedi ödülü; zengin içeriği, yüksek besin değerleri ve lezzetli tadı ile son derece kaliteli bir üründür. Ürün, 4’lü paketler hâlinde satışa sunulur. Ürünün dış ambalajı; içindeki paketleri dış etkenlerden koruyan, sağlam bir materyalden imal edilir ve özenle vakumlanır. Aynı zamanda paket içeriğinin görünmesini sağlayan şeffaf ambalaj da tüketicinin ürünü güvenle satın almasını sağlar. Creamy kedi ödül mamasının doğrudan temas ettiği 15 gramlık ambalaj ise ürünün formülasyonunu değiştirmeyen sağlıklı malzemelerden üretilir. Mamanın güneş ışınları ve yüksek ısı gibi olumsuz dış etkenlerden zarar görmesine engel olur. Kediniz, krem yapısı sayesinde mamayı kolayca ve severek tüketir. Yaş mama ve kuru mamadan farklı olan bu ürün, kedinizin ilgisini çeker. Ürünü Trendyol üzerinden satın alan kedi sahipleri, Me-O Creamy 4×15 gr somon balıklı kedi ödülü yorumlarında üründen son derece memnun kaldıklarını dile getirir. Kullanıcılar, kedilerinin severek tükettiği bu ürünü sıklıkla tercih ettiklerini ifade etmektedir.