6
Perine Temizleme Havlusu kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Medcover Med-cover Bariyer Krem 100 Gr - Koruyucu Bariyer Kremi - 1 Adet

123 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne %5 İndirim
249 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
165,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Medcover Med-cover Bariyer Krem 100 Gr - Koruyucu Bariyer Kremi - 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVEREST MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: EVEREST MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ TEKSTİL TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382014756100018 Vergi Kimlik Numarası: 3820147561
    Bu ürün EVEREST MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Med-cover Bariyer Krem 100 Gr - Koruyucu Bariyer Krem
  • Yatan hastalarda, hasta alt bezi kullanan hastalarda bası noktalarında oluşabilecek tahriş ve kızarıklıkları koruma amaçlı kullanılmaktadır. Ciltte inkontinans kaynaklı dermatit oluşumunu önler. Yatan hastalarda pozisyon verirken oluşabilecek tahrişleri önlemeye yardımcı olur. Tüm yara kenarında oluşabilecek maserasyonları engeller, bu sayede yaranın büyümesini engeller, yara iyileşmesine katkıda bulunur. Cildi nemlendirir. Flaster ve yara örtüsünün yapışmasını engellemez. Flasterin rahatça vücuttan ayrılmasına olanak sağlar. Vücut sıvılarına karşı dayanıklıdır. Yoğun krem formundadır.
  • MED-COVER BARİYER KREM KULLANIMI VE UYGULAMA ŞEKLİ 1. Önceli kle sürülecek olan cildin temiz ve kuru olmasına dikkat edilmelidir. 2. İnce bir tabakaşeklinde günde 2 defa uygulanmalıdır. 3. Uygulanan bölgelerde 24 saatte bir mutlaka sürülen krem ciltten kalıntı bırakmayacak şekilde temizlenmeli ve yeni uygulamaya temizlendikten sonra geçilmelidir. 4. İdrar kaçağı ve Gaita kaçağı olan İntkontinas bölgesinde günde 3 defa ya kadar kullanıma uygundur. 5. Cilt üzerinde uygulandığında idrar ve tere karşı bariyer oluşturmaktadır. 6. Devamlı yatan hastalarda özellikle bası noktalarında (Ayak topuğu, Kuyruk Sokumu, Sırt Omuz, Kalça ve Dirseklerde) Bariyer bir film oluşturarak sürtünmelere karşı Bası noktalarını koruyarak yara oluşumunu engellemektedir. 7. Yatan hastalarda düzenli kullanım sonunda yara oluşumunu engellediği gibi cildi nemlendirir ve beslemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mendil
Geri Bildirim Ver