Medela Yarık Damak Special Needs Biberon

2.200 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.339 TL

Ürün Bilgileri

Medela Yarık Damak Special Needs Biberon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İntra Medikal Gereçler Pazarlama Satıcı Ünvanı: İNTRA MEDİKAL GEREÇLER PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478007420000013 Vergi Kimlik Numarası: 4780074200
    Bu ürün İntra Medikal Gereçler Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medela Special Needs Besleyici - Yarık Damak Biberon Special Needs Besleyici, emme güçlüğü çeken bebeğin sütü emmek için vakum oluşturamadığında kompresyonu kullanmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Tek yönlü valf, havanın emzik içine girmesini önler. Bakımı veren kişi, yarık valf mekanizması sayesinde süt akışını kolaylıkla kontrol edebilir. Special Needs Besleyici, özellikle yarık dudak/damak, zayıf, Down sendromlu veya diğer nörolojik güçlükleri olan bebeklerde beslenme komplikasyonlarını kolaylaştırmaya yardımcı olur
  • Standart boy emzik (normal zamanda doğan bebekler için) ve Mini boy emzik (erken doğan bebekler için) mevcuttur. Tüm Special Needs Besleyiciler, Standart boy emziklerle birlikte gelir. Lütfen Mini boy Special Needs besleyici için emziği ayrıca sipariş veriniz. İçerik: 1x Anne sütü biberonu (150ml), 1x kapak, 1x valf katman, 2x valf membran, 2x standart emzik Açılan ürünlerin iade ve değişimi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Manuel
Geri Bildirim Ver