Medical Peeling Glikolik Asit % 30 Peeling 30 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Medical Peeling Glikolik Asit % 30 Peeling 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Glikolik Asit % 30 & Glycolic Acid % 30 1 Adet 30 ml. Cam Şişe Cam damlalıklı Ambalaj. % 30 Oranlı Glikolik Asit. Marka : Medical Peeling Son Kullanma Tarihi: Haziran 2022 Verilen siparişler aynı gün Kargolanmaktadır. Kargo Ücreti Ecza Depomuz tarafından ödenmektedir. GLYCOLİC ACİD KULLANIM ALANLARI : Glikolik Asit
  • Kimyasal peeling yani soyma işlemi için kullanılan asittir. Cilt Doktorları ve güzellik merkezleri tarafından uygulanan kimyasal peeling işleminde kullanılan kimyasal asittir. Özellikle ince deri üzerindeki uygulamalarda tercih edilmektedir. Yüz bölgesi tamamı, kulak, burun çevresi, alın çizgileri üzerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Glikolik Asit Alfa Hidroksi Asit' dir. AHA olarak tanımlanır. AHA lar : Glikolik asit, Laktik asit, Malik asit, Mandelik asit, Tartarik asit ve Sitrik asitten oluşan bir asit grubudur. Tüm bu asitler cilt yüzeyini yenileme işlemi yaparlar. Doğru oranlarda ve doğru bir şekilde formüle edilmeleri şartı ile (etkili olmaları için doğru pH aralığında ve stabil olmaları gerekmektedir) AHA lar cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin birbirine tutunmalarını sağlayan, çimento olarak da adlandırılan maddenin çözünmesini sağlamaktadır. Çimento maddesi AHA lar tarafından çözününce cilt yüzeyinde biriken ve atılmayan ölü hücreler de doğal bir şekilde cilt yüzeyinden uzaklaşmaktadır. Eğer ölü cilt hücreleri cilt yüzeyinden uzaklaşmazsa ve birikmeye başlarsa : Mat/solgun/ kaba/ pürüzlü görünüm, nemsizlik, ton farklılıkları, leke gibi endişeler belirmeye başlamaktadır. Tüm cilt tipleri AHA peelingleri kullanabilir. Özellikle güneş hasarları, yaşlanma belirtileri gözlenmeye başlanan cilt tipleri için vazgeçilmez kurtarıcılardır. AHA Peelingleri ömür boyu ara verilmeden kullanılabilir. Düzenli kullanılmaları durumunda cilt daha elastik, daha yumuşak, pürüzsüz hal alır. Ton farklılıkları giderek yok olur. İnce kırışıklıklar ve yaşılık/ güneş lekeleri endişelerinde de hızlı ve olumlu sonuç alınmaktadır. Ürünle birlikte mutlaka güneş koruyucu kullanınız Bronzlaşmak için güneş altında kalınmamalı, SPF 20+ güneş koruyucu kremlerle uygulama yapılan bölgenin güneş ışınlarından korunması sağlanmalıdır. % 30 Glikolik Asit içermektedir. Set değildir. Tek olarak Cam damlalıklı şişe içerisinde sunulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Kullanma Amacı Arındırıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Boy 30 ML
  • Görünüm Mat
Geri Bildirim Ver