Medifamn Dolce Mum Seti Hediye Kutulu %100 Doğal El Yapımı Bal Mumu

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Medifamn Dolce Mum Seti Hediye Kutulu %100 Doğal El Yapımı Bal Mumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Medifamn Satıcı Ünvanı: NESLİHAN BOZYİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1860800259
    Bu ürün Medifamn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolce Mum Seti Hediye Kutulu %100 Doğal El Yapımı Bal Mumu Sarmal 1: 4,5×15 boyutlarındadır. Sarmal 2: 4,5×10 boyutlarındadır. Sarmal 3: 4,5×6 boyutlarındadır. %100 saf balmumu ve pamuk fitili kullanılarak elde yapılmıs?tır. Bal mumu, arıların peteklerini yapmak için karın halkalarında (segmentlerde) bulunan bal mumu bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. Yandığında toksik yan ürünler ve ağır kurum üretmezler. Bal mumu mumlar yandığında negatif iyon üretir ve bu iyonlar havadaki kirleticileri nötralize eder. Bu da atmosferdeki toz, koku ve küflerin yok edilmesine, alerji ve astım semptomlarının hafifletilmesine ve yanındaki herkes için nefes almanın iyileştirilmesine yardımcı olur. Rahatlatıcı özelliklere sahiptir. Stresten kurtulmaya ve meditasyona yardımcı olur. Vücut üzerinde özellikle solunum kanalları üzerinde olumsuz etkilere sahip olan kimyasal içeriğe sahip mumların aksine bal mumu solunum yolları rahatsızlıkları olan, güçlükle nefes alan kimselere kolaylık sağlar. Tamamen doğal içeriğe sahiptir. İçinde parafin, renklendirici, koku verici ya da sentetik malzemeler barındırmamaktadır. Öksürüğü azaltır ve boğazın nemlenmesini sağlayarak yutkunma sorununa engel olur. Astım ve sinüzit gibi rahatsızlıklara karşı etkin koruma sunar. Yanma sırasında da salınan propolis içerir. Doğal bir antiseptiktir ve havayı patojenlerden arındırır. Odaklanmaya yardımcı olur. Yanarken saldığı negatif iyonlar hava kalitesini artırır. %100 saf bal mumu kullanılarak yapılmıştır. %100 pamuklu mum fitili kullanılmıştır. Bal mumunun ateşi normal mumlara göre daha güçlüdür. Bebek ve çocukların bulunduğu ortamda kontrollü olarak gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım için mumunuzu tekrar kullanmadan önce, fitilin ucundaki bir önceki kullanımdan kalan parçayı elinizle koparınız. Yapışkan yapısından dolayı altına koruyucu bir kap ya da mum altlığı ile birlikte kullanmanız önerilir. Yanma sırasında pozitif yüklü toz parçacıkları ile temas ettiğinde onları tamamen nötralize eder, atmosfere negatif parçacıklar yayarak saflaştırma yapar. Bu hava temizleme gücü astım ve alerjik reaksiyon semptomlarını hafifletir. Oda sıcaklığında ve direkt güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde kullanmanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kokulu
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver