MEDİGARD Vitamin Mineral Kompleks Coq10 60 Tablet

225,26 TL
(3,75 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,90 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,76 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MEDİGARD Vitamin Mineral Kompleks Coq10 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAKTİF Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün DERMOAKTİF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satın almış olduğunuz ürünler eczane çıkışlı %100 Orijinal ürünlerdir. Mağazamızdan yapacağınız alışverişlerde aynı gün kargo fırsatı
  • Hafta içi :16.00 Cumartesi :14.00 Vermiş olduğunuz siparişler itina ile hazırlanır aynı gün güvenli bir şekilde kargoya teslim edilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Medigard Vitamin Mineral Kompleks Coq10 60 Tablet

Beslenmenize dikkat etmek için birçok araştırma yapmış olabilirsiniz. Hayatın sağlıklı bir şekilde geçirilmesi için yenilen gıdaların vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin olması gerekir. Çeşitli gıdalar günlük ihtiyacı karşılamayabilir. Ancak küçük bir tablet günlük ihtiyacın tek seferde karşılanmasına yardımcı olur. Medigard vitamin mineral kompleks coq10 60 tablet ile bu tür tüm ihtiyaçlarınız kolay bir şekilde karşılanır. İçeriğindeki vitamin ve mineral bileşenlerinden dolayı vücudun düzeninin sağlanmasını destekler. Ayrıca düzenli olarak alınan vitamin ve mineral desteği ilerleyen yaşlarda vücutta azalan koenzimin üretimini gerçekleştirir. Medigard coq10 insan hücrelerinde meydana gelen veya gelebilecek hasarların onarımı, iyileşmesi ve korunmasında rol oynar. Gıdaların yanında ek takviye olarak kullanılması önerilir.

  • Multivitamin ve mineral bakımından zengin
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Suda kolay eriyen tablet formunda

Bağışıklık Sisteminizi Güçlendiren Medigard Takviye Vitamin

Bağışıklık Sisteminizi Güçlendiren Medigard Takviye Vitamin

Medigard kompleksi içeriği sayesinde her yaştan kişinin kontrollü bir şekilde kullanabileceği bir takviyedir. Antioksidan oluşturması sayesinde bağışıklık sisteminin gelişimi ve korunması gerçekleşir. Koenzimin güçlü etkisi sayesinde cilt hasarlarının onarımı kolaylaşır. Kanser, kalp gibi hastalıkların oluşumunun engellenmesini destekleyen bir özelliktedir. Daha birçok hastalık için önlem niteliğinde kullanılabilir. Takviye olarak kullanılan bu ürün, doğal ve orijinaldir. Kullanıcıların bu ürün ile ilgili olumlu deneyimleri öne çıkar. Sağlıklı beslenmeye dikkat edenler için önerilen ürünlerden biridir. Birçok hastalığın oluşumunu engelleyen ve vücut bağışıklığını güçlendiren bu takviyeyi ister sevdikleriniz isterseniz de kendiniz için tercih edebilirsiniz. Medigard vitamin mineral kompleks coq10 günde bir adet kullanılmaya uygundur. Vücut metabolizmasının düzenlemesinin yanında kapsül şeklinde olması sebebi ile kolay bir şekilde su ile yutulabilir. Hastalıklara karşı koruyucu yapıda olması yetişkinlerin beğenisini toplar.

Sağlığına Dikkat Edenlerin Tercihi Medigard Tablet

Sağlığına Dikkat Edenlerin Tercihi Medigard Tablet

Düzenli bir şekilde kullanılması sonucunda etkisini fark ettiren bu takviye, farklı mg seçenekleriyle sunulur. Medigard 60 tablet coq10 multivitamin mineral; kalsiyum, magnezyum, demir gibi birçok elementi bünyesinde bulundurur. Her birinin vücuda sağladığı faydalı etki birbirinden kıymetlidir. Zengin içeriği sağlığını korumak, özen göstermek isteyen herkes için önerilir. Hastalıklara karşı vücudun bağışıklığını güçlendirmesinin yanında vücudun dinç ve dinamik kalmasını da sağlar. Aileniz ile beraber güvenle kullanabileceğiniz bu faydalı ürünü merak ediyorsanız kullanan müşterilerin değerlendirmeleri ve yorumlarını inceleyebilirsiniz. Özel kutu tasarımı ile şık durur. Medigard vitamin ve mineral kompleksi ihtiyaçlarınıza göre birbirinden farklı mg ve adetlerde sunulur. Takviye olarak önerilen bu ürünün ilaç olarak kullanılması tavsiye edilmez. Hücrelerde meydana gelen fonksiyonel ve metabolik bozuklukların düzenlenmesini üstlenen koenzimi yapısında bulundurur.

Uygun Fiyatı ile Medigard Vitamin Sizlerle

Uygun Fiyatı ile Medigard Vitamin Sizlerle

Vücutta gerçekleşen tüm metabolik olaylar için enzimler kullanılır. Enzimlerin yapısının korunması önemlidir. Koenzimler ile bu düzenleme ve koruma işlemi gerçekleştirilir. Medigard vitamin mineral kompleks coq10 yorum ve değerlendirmeler müşterilerin ürünü faydalı bulduğunu gösterir. Vitamin ve mineraller cildinizde güneş tarafından oluşan leke ve deri hastalıklarının onarılmasını sağlar. Vücutta oluşan iltihabın oluşumunu engeller. Yorgunluk azaltıcı özelliğe sahiptir. Uzman görüşü alındıktan sonra herkesin rahatlıkla kullanabileceği bu takviye orijinaldir ve gerekli onayları mevcuttur. Avantajlı fiyat imkanlarından faydalanarak bu mükemmel ürüne sahip olabilir, ihtiyacınıza uygun şekilde kullanabilirsiniz. Medigard vitamin mineral kompleks coq10 60 tablet fiyat seçenekleri her bütçeye uygundur. Bu faydalı ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir ve tercihinize göre istediğinizi sipariş verebilirsiniz.