Medine Pazari Koyun Derisi Astarlı Mest Deri Abdest Çorabı

249 TL
Beden: 44
36
37
38
39
40
41
43
44
46
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
259,90 TL
3. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
259,90 TL

Ürün Bilgileri

Medine Pazari Koyun Derisi Astarlı Mest Deri Abdest Çorabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALFA Satıcı Ünvanı: MEHMET KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100055723
    Bu ürün ALFA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Orjinal Deri Mest *İç Kısmı Beyaz Astarlı

Ürün Özellikleri

  • Tip Patik çorap
  • Özellik Termal
  • Materyal Hakiki Deri
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Mest Deri Abdest Çorabı

Kış aylarının soğuk gün ve gecelerinde ayaklarınızı sıcak tutan ve abdestinizin uzun süre bozulmamasını sağlayan Medine Pazarı abdest çorabı, müşteriler tarafından oldukça beğeni kazanır. Hakiki deriden yapılan özel tasarımı ile farkını ortaya koyan bu ürün müşterilere büyük bir avantaj sunar. Su geçirmeyen dayanıklı yapısıyla kullanımı oldukça kolaydır. Her defasında çoraplarınızı çıkarıp abdest almak yerine ürün sayesinde bu zahmetten kurtulabilirsiniz. Kolay bir şekilde yıkanabilmesi de her zaman hijyenik kullanıma olanak tanır. Tasarımı sayesinde ayaklarınıza ve kıyafetlerinizin altına uyum sağlar. Ayak anatomisine göre özel olarak üretilmiş olan bu rahat bir kullanım fırsatı sunar ve performansıyla sizi memnun eder. Astarlı yapısı ile de dikkat çeken bu modeli siz de tercih edebilirsiniz.

  • Soğuğa karşı ekstra koruma
  • Hakiki deri malzeme
  • Su geçirmeyen yapı

İşlevsel Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Mest Özellikleri

İşlevsel Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Mest Özellikleri

Hakiki deri malzemesi ile ön plana çıkan mest, müşteriler tarafından beğeni toplar. Termal özelliğiyle ayaklarınızı sıcak tutar ve soğuk kış günlerinde sizi rahat ettirir. Patik şeklinde olması sayesinde kolayca giyilebilir. Siyah renkli olması ile her kıyafetle birlikte kullanılabilir. Düz tasarımı ile şık ve ağır bir görüntüye sahiptir. Yumuşak dokusuyla cildinize zarar vermez. İçerisinde bulunan astar, oluşabilecek terleme gibi durumlara karşı koruma sağlar. Medine Pazarı koyun derisi astarlı mest deri abdest çorabı, üretiminde tercih edilen dayanıklı malzemesiyle uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Lastikli yapısıyla her bileğe uyum sağlar ve sıkma gibi durumlar yaşanmaz. Bünyesinde barındırdığı birçok özellik ile müşterilerin beğenisini kazanan bu ürünü ister elinizde ister çamaşır makinesinde kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. Çantanızda, bavulunuzda ve dolabınızda pratik bir şekilde saklayabilirsiniz.

Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Abdest Çorabı Yorumları

Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Abdest Çorabı Yorumları

Birçok özellik ve avantajları ile ön plana çıkan Medine Pazarı deri mest, müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Soğuk havalarda ayaklarınızın üşümesini önleyen bu parça, rahatça abdest almanızı sağlar. Kolay bir şekilde temizlenebilme avantajına sahip olması ve kaliteli malzemesi ile de beğeninizi kazanır. Dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım avantajı sunan bu ürünü alarak bütçenizi koruma imkanı da elde edebilirsiniz. Hakiki koyun derisinden imal edilen ürün siyah rengi ile göz yormayan bir tasarıma sahiptir. Müşteriler tarafından yapılan Medine Pazarı koyun derisi astarlı mest deri abdest çorabı yorumları oldukça olumludur. Yapılan bu yorumlar, müşteriler tarafından ürünün tercih edilmesi konusunda yol gösterici bir öneme sahiptir. Siz de ürün hakkında yazılan bu değerlendirmeleri okuyarak müşteri deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede içiniz rahat bir şekilde ürünü satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Mest Abdest Çorabı Fiyatı

Medine Pazarı Koyun Derisi Astarlı Mest Abdest Çorabı Fiyatı

Medine Pazarı koyun derisi astarlı mest deri abdest çorabı fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bütçenizi sarsmadan satın alabileceğiniz ve her bütçe ile uyum sağlayan hesaplı fiyat özelliği müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Dayanıklı ve kaliteli malzemesi sayesinde uzun yıllar kullanıma olanak tanıyan avantajlı modelin pratik yapısı da dikkat çeken özelliklerindendir. Patik şeklinde giyebileceğiniz ürün, size çeşitli açılardan kolaylık sağlar. Keyif alarak kullanabileceğiniz Medine Pazarı koyun derisi astarlı deri mesti yanınızda kolay bir şekilde taşıyabilir ve evinizde saklayabilirsiniz. Çıkarmak istediğiniz pratik bir şekilde çıkararak ihtiyaç duyduğunuzda tekrar aynı kolaylıkla giyebilirsiniz. Online alışverişte keyifli ve güvenli bir deneyim sunan Trendyol üzerinde Medine Pazarı markalı koyun derisi astarlı mesti kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.