Genel Markalar Medısana 48437 Cam Vücut Analizli Baskül

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Medısana 48437 Cam Vücut Analizli Baskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Goldmaster Fırsat ürünleri Satıcı Ünvanı: AKAY AKSESUAR HEDİYELİK MEDİKAL VE ELEKTRONİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0014040842400029 Vergi Kimlik Numarası: 0140408424
    Bu ürün Goldmaster Fırsat ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medısana 48437 Cam Vücut Analizli Baskül Kas kütlesi, yağ oranı, su oranı, vücut ağırlığı ölçümü, kemik kütlesi ve bioelektrik empedans analizi ( bea ) yöntemiyle bazal metabolik oran ölçümü. Bas çalıştır özelliği, kolay kullanım ve ergonomik/şık tasarım, 6mm cam yüzey - 10 ayrı hafıza! 150kg maksimum yük kapasitesi 3 adet pil hediye! ( aaa )

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

medisana 48437 Cam Vücut Analizi (BEA) Baskül

Kilo kontrolü için her evde yer alan basküller, vücut analizi özelliğiyle sağlık durumundan da haberdar olma imkânı verir. Medisana vücut analiz baskülü, kilonuzu ve sağlığınızı her an kontrol altında tutabilme olanağı sağlar. Kilo verme aşamasında yağ, kemik ve kas kütlelerini olması gereken dengede tutmak için Medisana baskül son derece yardımcıdır. Üzerine basıldığı anda çalışmaya başlayan baskül, herhangi bir işleme gerek kalmadan vücut analizine başlar. Baskül, ölçümlerin ardından dijital ekranı sayesinde tüm bilgileri sırasıyla anlaşılır şekilde yansıtır. Farklı ayarlamalar ve kişiler arasında geçiş yapmak için baskül üzerinde dokunmatik tuşlar bulunur. Baskül yüzeyinde, ayak parmaklarının altına denk gelen algılayıcı parçalar yer alır.

  • Kapasite: Maksimum 150 kg
  • Güç: 3 adet AAA kalem pil
  • Materyal: 6 mm cam yüzey

Medisana Vücut Analiz Baskülle Vücut Analizi Neden Önemli?

Medisana Vücut Analiz Baskülle Vücut Analizi Neden Önemli?

Medisana vücut analiz baskülü, yağ, su, kemik ve kas kütlesinin toplam ağırlığa oranını ölçer. Bu sayede özellikle sağlıklı kilo verme veya kilo alma süreçlerine eşlik eder. Baskül, sağlıklı ve fit bir yaşam için bilinmesi gereken vücut bileşenlerini ölçer. Vücut analizi, kilo vermeye veya herhangi bir tedaviye başlamadan önce bedenin sağlık durumunu ölçmek için son derece önemlidir. Kilo vermek için bir beslenme listesini takip ederken doğru vücut analizinin de yapılması gerekir. Kilo vermeye başlamadan önce yağ oranını bilmek, zayıflama sürecinde kasta değil yağ kütlesinde azalma görebilmek için önemlidir. Vücut bileşenlerini doğru ölçmek, tartıda istenen kiloya ulaşırken sağlıksız bir şekilde kas kütlesinde azalma olmasının önüne geçer. Vücut analiz baskülü, kilo verme sürecinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde ilerlediğinden emin olmak için önemlidir.

Medisana Vücut Analiz Baskülünün Özellikleri Nelerdir?

Medisana 48437 vücut analiz baskülü, fit bir yaşam için faydalı olan ev tipi sağlık aksesuarlarından biridir. Bu ürün, yağ, kas, su ve kemik oranını hesaplama imkânı verir. Baskül, vücut kitle endeksinizi sizin yerinize hesaplar. Yüzeyi 6 mm dayanıklı temperli camdan oluşan tartı, tam kapsamlı metabolik oran ölçümü yapar. Temperli cam baskül, yaşanabilecek kazalarda kırılsa bile küçük parçalar hâlinde dağılarak yaralanmanıza engel olur. Baskül yüzeyinde yer alan algılayıcı metal parçalar, doğrudan çıplak ayaklardan gönderilen elektromanyetik sinyaller aracılığıyla ölçüm yapar. Vücut analiz baskülü, 100 gram hassas ölçüm özelliği ile üzerine basıldığı an çalışmaya başlar. 150 kilograma kadar ölçüm imkânı veren ürün, aşırı yük ve yetersiz pil uyarılarına sahiptir. LCD ekran üzerinde hem uyarılar hem de ölçüm sonuçları kolayca okunabilir.

Medisana Vücut Analiz Baskülü Nasıl Kullanılır?

Vücut analiz baskülü, kilonuzdaki azalma ve artmanın hangi bileşen üzerinden ilerlediğini görebilmenize yardımcı olur. Vücut kitle endeksini de hesaplayan tartının kullanımı oldukça kolaydır. Üzerine basıldığı anda çalışmaya başlayan basküle yalın ayak çıkılması gerekir. Cam yüzeyinde yer alan algılayıcılar, çıplak ten üzerinden bedene hissedilmeyecek derecede elektrik akımı verir. Elektrik dalgaları, vücut içerisinde gezerken karşılaştığı yağ, kas, kemik ve su kütlelerine karşı direnç gösterir. Bu direnç miktarları, toplam kütleye oranla hesaplanan rakamlar hâlinde LCD ekrana yansıtılır. Böylelikle yalnızca baskül üzerinde birkaç saniye yalın ayakla durarak vücut bileşenlerinizi ölçebilirsiniz. Set, ileri, geri tuşları ve 10 ayrı ölçüm hafızası ile hem bilgileri kaydedebilir hem de kullanıcılar arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu sayede vücut analiz baskülü ile vücut kütleniz ve değerlerinizdeki değişiklikleri takip edebilirsiniz. Bu cihazı yalnızca kalem pillerini değiştirerek uzun yıllar boyunca yüksek performansla kullanabilirsiniz. Medisana 48437 vücut analiz baskülü yorumlarını inceleyerek kullanıcıların ürünle ilgili deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam için ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.