5
Tekerlekli Sandalye kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Medkimsan Rolatör 4 Tekerli Yürüteç | Rollatör | Lüx Oturaklı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Medkimsan Rolatör 4 Tekerli Yürüteç | Rollatör | Lüx Oturaklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Medkimsan Satıcı Ünvanı: AROMEL KİMYA MEDİKAL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080059736400001 Vergi Kimlik Numarası: 0800597364
    Bu ürün Medkimsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beden: Standart beden 45 cm Gövde Yapısı: Alüminyum gövde. 130 kg Taşıma Kapasitesi Demonte Özelliği: Kolaylıkla katlanabilir. Oturma Minderi / Sırtlık / Oturma yeri: Oturma yeri ve sırt şiltesi kolay temizlenebilir leke tutmaz kumaştan imal edilmiştir. Kolçak: Sürüş tutma kollarını 109 cm ile135 cm arası istediğiniz ölçüde ayartabilirsiniz. Ön Tekeri: 8 inç dolgu ön teker, kendi etrafında 360 derece dönebilir, katlanabilir özellikte. Arka Tekeri: 8 inç dolgu arka teker Bagaj / Cep: Kullanıcının eşyalarını koyabileceği bir adet ön kısımda sepet bulunmalıdır. Fren Sistemi: Kilitlenebilir fren sistemi. *Kargo Paket gizliliği vardır. Kargo Paketinizde kesinlikle iletişim bilginizden farklı bir açıklama bulunmaz.*iade ve değişim için Lütfen Önce bizimle iletişime geçiniz.*iade ve Değişim için, Kesinlikle Ambalajı Açılmamış ve Bozulmamış ürünler kabul edilmektedir. *Satın Almış olduğunuz ürünler paketli ve sağlam bir şekilde kargo firmasına teslim edilmektedir.*Kargo teslimatı sırasında ürünün ambalajında bir hasar görürseniz veya hasar oluşmuş ise lütfen kargo şirketine tutanak tutturup tarafımızla iletişime geçiniz. Bozulmuş ,hasarlı ve kırık teslim edilen ürünlerde tutanak tutturmanız zorunludur.Tutanak tutturulmayan ve kontrol edilmeden teslim alınan ürünlerde sorumluluk alıcıya aittir.
Geri Bildirim Ver