Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Problem Kitabı

53,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Problem Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapçı Satıcı Ünvanı: KİTAPÇI DAĞITIM YAYIN EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563054735500014 Vergi Kimlik Numarası: 5630547355
    Bu ürün Kitapçı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7. Ve 8. Sınıflar Için Madalyonun Mantık Yüzü Paragraf Yüzü

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Problem Kitabı

Okullarda işlenen konuları evde tekrar etmek isteyen 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan kitap, yardımcı kaynak niteliğindedir. Konuları tekrar etmek isteyen öğrencilerin konuları kalıcı bir şekilde kavramalarına yardımcı olur. İlgili yaş düzeyine hitap eden tasarım özellikleri ve kazanımları yoklayan sorularıyla dikkat çeker. Okuldaki konuları evde tekrar etmek noktasında etkili bir yere sahiptir. Matematik dersini çalışmayı eğlenceli bir hale getirerek çocukların okul başarısını arttırmasına yardımcı olur. Renkli tasarımı ve zengin içeriğiyle dikkat çeken Medyan Yayınları 1. sınıf matematik problem kitabı öğrenmeyi keyifli hale getiren bir yapıya sahiptir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun okul başarısını destekleyebilir, matematiğe çalışırken keyif almasını sağlayabilirsiniz.

  • Nitelikli baskı özellikleri
  • Düzeye hitap eden sorular
  • Alanında uzman kadro

Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Kitabı

Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Kitabı

Alanında uzman kadro tarafından hazırlanan sorular, çocukların problemleri çözme becerilerini test etmesini sağlar. Okulda edinilen bilgilerin anlamlı ve kalıcı bir hale gelmesi için sıklıkla tekrar edilmesi gerekilir. Bu tekrarı keyifli bir hale getiren yardımcı kaynaklar, çocukların ders çalışma alışkanlığı kazanmasında etkili bir yere sahiptir. 1. sınıf düzeyine uygun sorulara yer verilen kitap, öğrencilerin derslerde öğrendiklerini tekrar etmesini ve kendilerini test etmesini sağlar. Okul müfredatına uyumlu olan Medyan Yayınları 1. sınıf kitabı çocukların keyifli bir şekilde ders çalışmasını sağlar. Zengin içeriğiyle öne çıkan kitap hitap ettiği yaş kitlesinin gelişimsel özellikleri dikkate alınarak tasarlanır. Tasarım özellikleri ve nitelikliği içeriğe sahip olan Medyan Yayınları 1. sınıf matematik problem kitabı kullananlar tarafından oldukça beğenilir. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız kitap aracılığıyla öğrencilerin çalışma alışkanlığı kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Okula Yardımcı 1. Sınıf Matematik Problem Kitabı

Okula Yardımcı 1. Sınıf Matematik Problem Kitabı

Kaliteli baskı özellikleriyle dikkat çeken ürün, öğrencilerin ders çalışma süreci esnasında keyif almasını sağlar. Tasarım özellikleri, hitap edilen yaş kitlesinin gelişimsel özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Puntolar, çocukların okumasını kolaylaştıracak şekilde ayarlanır. Zemin ve yazıların rengi kontrast oluşturarak okuma sürecini zorlaştıran etkilerden uzaklaştırılır. Kaliteli baskıya sahip olan kitap, yüksek çözünürlüğü ve kağıt kalitesiyle dikkat çeker. Üzerinde problem çözme ve kalem kullanma imkanı sunan kağıt yapısı kaliteli özellikleriyle dikkat çeker. Silgi kullanımı ve kalem kullanımı sonucunda yıpranmayacak şekilde tasarlanır. Nitelikli baskısı ve kaliteli malzemelerden üretilen yapısıyla öne çıkan matematik problem kitabı 1. sınıf öğrencilerinin nitelikli bir çalışma süreci yaşamasını sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun ders çalışma serüvenini destekleyebilir, nitelikli kaynaklarla buluşmasını sağlayarak öğrenmelerini anlamlı hale getirebilirsiniz.

Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Kitabı Fiyatları

Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Kitabı Fiyatları

Tamamı problem sorularından oluşan kitap 64 sayfalık bir hacme sahiptir. Sorulara ve çözüm alanlarına yer verilen kitap, ders çalışma süreci esnasında konforlu bir kullanım sunar. Sorulara üst kısımda yer verilirken, alt kısımda bir boşluk bırakılarak uygun çözümle doldurulması için alan sunulur. Kaliteli baskısı ve nitelikli sorularıyla dikkat çeken kitap öğrencilerin pratik yapmasına yardımcı olur. Hitap ettiği kitlenin özelliklerine uygun olarak tasarlanan ürün, problem çözme becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. Trendyol’dan satın alacağınız kitapla çocuğunuzun ders çalışma sürecini destekleyebilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Medyan Yayınları 1. sınıf matematik problem kitabı fiyatları ile bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatını destekleyebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşterilerin yazdıkları değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Medyan Yayınları 1. Sınıf Matematik Problem Kitabı yorumları kısmını inceleyerek ürün kalitesi, boyutu ve içeriği hakkında bilgi edinebilirsiniz.