Genel Markalar 6'lı Metal Inşaat Araçları Seti

139,63 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 6'lı Metal Inşaat Araçları Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Svc Accessories Satıcı Ünvanı: SEVCAN KOLÇEF İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9400454105
    Bu ürün Svc Accessories tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6'lı Metal İnşaat Araçları Seti Road Masters 6'lı inşaat araçları setiyle kolleksiyonunu zenginleştir! Bu set silindir, greyder, kamyon, forklift, mikser ve kepçe den oluşmaktadır. Mekanizmaları hareketlidir. Araçların boyu 7 ve 8 cm arasında değişmektedir. Gövdeleri metal diğer kısımları plastiktir. Kutu ölçüleri 26X14X4 cm dir. Kutu ağırlığı 220 g dır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mega 49655 6'lı Metal İnşaat Araçları Seti

Mega 6’lı metal inşaat araçları seti çocukların severek oynayabileceği ve hayal gücünü geliştirebileceği kaliteli bir oyuncaktır. Özellikle erkek çocukları tarafından tercih edilen Mega 6’lı metal inşaat araçları oyuncakları 3 yaş ile 6 yaş arası çocuklar için uygundur. Bu oyuncak çocukların yaratıcılığını, el ve göz koordinasyonunu, dikkatini, odaklanma ve hayal gücünün gelişmesine yardımcı olur. Aynı zamanda çocukların Mega 6’lı metal inşaat araçları setiyle arkadaşlarıyla beraber oynaması halinde çocukların sosyal, bilişsel ve motor becerileri gelişir. Son derece eğlenceli bir oyuncak olan Mega 6’lı metal inşaat araçları seti çocuklara hediye edilebilecek kaliteli bir üründür.

  • Oyuncakların gövdesi metaldir.
  • Set içerisinde 6 adet oyuncak bulunur.
  • Sette farklı iş makineleri vardır.

Mega 6’lı Metal İnşaat Araçları Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Mega 6’lı Metal İnşaat Araçları Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Mega 6’lı metal inşaat araçları seti, farklı iş makinelerinden oluşur ve set içerisinde silindir, greyder, kamyon, forklift, mikser ve kepçe araçları bulunur. Set içerisinde bulunan her bir oyuncak kendi içerisinde farklı oynar parçalara sahiptir. Mega 6’lı metal inşaat araçları seti hareketli mekanizmasıyla çocukların oyun deneyimini daha eğlenceli bir hâle getirir. Mega 6’lı metal inşaat araçları modelleri içerisindeki oynar mekanizması ve farklı iş makineleriyle çocukların hayal gücünü geliştirir, el göz koordinasyonunu artırır ve kurduğu farklı oyunlar yardımıyla sosyal becerilerini güçlendirir. Ürünün kalitesi ve üretiminde kullanılan metal nedeniyle sadece oyun için değil daha sonrasında dekorasyon unsuru olarak veya koleksiyoncuların sergileyebileceği eşsiz tasarımlı modellerdir. Mega 6’lı metal inşaat araçları seti çocukların oynaması için alınması hâlinde sağlam, eğilmeyen ve zarar görmeyen kaliteli bir üründür.

Mega 6’lı Metal İnşaat Araçları Setinin Özellikleri Nedir?

Mega 6’lı Metal İnşaat Araçları Setinin Özellikleri Nedir?

Mega 6’lı metal inşaat araçları seti gerçekçi iş makinesi modelleriyle birebir benzer tasarıma ve renklere sahip bir settir. Set içerisinde bulunan her iş makinesi sarı ve siyah renklerinden tasarlanmıştır ve gerçek iş makinelerinin fonksiyonlarına benzer oynar mekanizmalara sahiptir. Mega 6’lı metal inşaat araçları setinin üretiminde araç gövdesinde metal kullanılması ürünün darbelere ve düşmelere karşı mukavemetini artırır. Ancak gövde dışında kullanılan plastik malzeme gövde kadar sağlam olmamasına rağmen plastik kalitesi sayesinde oldukça dayanıklıdır. Ürünün paket boyutu 26x14x4 santimetre ve ağırlığı toplam 220 gram civarındadır. İlgili kutu boyutları içerisinden çıkan 6 parça inşaat araçları 7 cm ile 8 cm arasındadır. Mega 6’lı metal 6-7 cm inşaat araçları seti özellikle 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklara hediye edilmek için ideal bir üründür.

Mega 6’lı 6-7 Cm İnşaat Araçları Ne İşe Yarar?

Mega 6’lı metal inşaat araçları seti çocukların oynayabileceği güzel bir oyuncaktır ancak set, koleksiyon severler tarafından satın alınabilir. Aynı zamanda ürünün metal ve hareketli mekanizmaya sahip olması Mega 6’lı metal inşaat araçları setinin dekor amaçlı kullanılmasını mümkün kılar. Mega 6’lı metal inşaat araçları seti 3 yaşından büyük çocuklara, koleksiyon severlere veya ürünü dekoratif olarak kullanabilecek kişilere hediye etmek mümkündür. Oldukça kaliteli bu ürün metal olduğu için darbelere ve düşmelere karşı dayanıklıdır. Bu sebeple yıllar boyu kullanılabilir uzun ömürlü bir settir. Mega 6’lı metal inşaat araçları seti satın almak isteyen kişiler Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla ürünü satın alma işlemlerini tamamlayabilir. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Mega 6’lı metal inşaat araçları seti fiyat açısından düşük ücretlendirmeyle satın alınabilir. Ürünü daha önceden Trendyol’dan satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isteyenler ise Mega 6’lı metal inşaat araçları seti yorum kısmına göz atabilir.