Mega Farma Joint Tip Iı Kolajen 60 Tablet

699,50 TL
(11,66 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
698,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mega Farma Joint Tip Iı Kolajen 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczanet Satıcı Ünvanı: EMİN TANAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3517938446000011 Vergi Kimlik Numarası: 8190067655
    Bu ürün eczanet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mega Joint Kolajen 60 Tablet Hazırlanışı 1 Servis (1 Kapsül) Mega Joint 120-150 ml sıvı ile tek seferde yutulur. Çiğneyerek yutulması tavsiye edilmez. Kullanım Zamanı Günde 1 kere tercihen tok karnına kullanılmalıdır. Doktor tavsiyesi üzerine kullanılıyorsa doktorunuzun önerdiği kullanım talimatına uyunuz. İçerik MSM, Boswellia, çinko ve tip 2 kolajen içeriği bulundurur.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • İçerik Kolajen
Geri Bildirim Ver

Mega MEGAJOINT004211 Joint Tip Iı 60 Tablet Kolajen

Vücut sağlığı, düzenli beslenmenin yanı sıra çeşitli takviye edici gıdalar ile desteklenebilir. Kolajen içeren takviye edici gıdalar; kemik, iskelet ve kıkırdak sistemine fayda sağlar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Mega Joint tip II kolajen 60 tablet, beklentilerinizi fazlasını karşılar. Kolajen tipleri kendi içerisinde farklı kategorilere ayrılır. Bu ürün tip II kolajen içerir. Kıkırdak dokusunda yoğun olarak bulunan tip II kolajen çeşidi, kıkırdaktaki toplam proteinin %90’ını karşılar. Mega Joint 60 tablet, eklem ve kıkırdak rahatsızlıklarının çözülmesine katkı sağlayan bir üründür.

  • Kolajen Çeşidi: Tip 2
  • Paket İçeriği: 60 tablet
  • Kullanım Şekli: Günde 1 adet

Mega Joint Tip II Kolajen 60 Tabletin İçeriğinde Neler Var?

Mega Joint Tip II Kolajen 60 Tabletin İçeriğinde Neler Var?

Mega Joint tip 2 collagen tablet, zengin içeriği sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün içeriğindeki tip 2 kolajenle eklem rahatsızlıkları, cilt problemleri, saç ve tırnak sorunlarını azaltmaya yardımcıdır. Aynı zamanda sırt, boyun ve çene gibi eklem bölgelerini destekler. Yaşlanmaya bağlı romatizmal hastalıkların oluşumunu yavaşlatmaya katkı sağlar. Mega Joint tip II kolajen 60 tablet, içerisinde boswellia serrata bulunur. Bu bitki, vücuttaki iltihapların azalmasına yardımcı olur. Ayrıca tip 2 kolajen ile birlikte romatizmal hastalıklarla savaşır. Aynı zamanda yara ve mikrobiyal enfeksiyon tedavisine katkı sağlar. Mega Joint tip II kolajen 60 tablet takviyenin içerisinde metil sülfonil metan da bulunur. Bu özel içerik, vücuttaki kasları ve tendonları destekler. Eklem ağrılarının hafiflemesine yardımcı olur. Aynı zamanda çinko içeren ürün, bağışıklık sistemini güçlendirmeye katkı sağlar.

Mega Joint Tip II Kolajen 60 Tableti Kimler Tercih Eder?

Mega Joint Tip II Kolajen 60 Tableti Kimler Tercih Eder?

Mega Joint 60 tablet, iskelet ve kıkırdak sistemini korumak isteyenlerin ilk tercihleri arasındadır. Ürün, cilt problemi olan kişilere de tavsiye edilir. Yaş ilerlemesine bağlı romatizmal hastalıklardan muzdarip bireyler için iyi bir tercihtir. Oral yolla kullanılan Mega Joint 60 tip II kolajen tablet, 120-150 ml su ile tüketilebilir. Takviye edici bu tabletleri çiğneyerek yutmanız tavsiye edilmez. Özel bir hastalığı olmayan bireylerin günde 1 kez tok karnına kullanılması önerilir. Kronik hastalıklara sahip olan kişilerin ürünü kullanmadan önce uzman hekime danışmaları gerekir. Doktorun reçete ettiği kullanım talimatına uyarak bu tablet ile vücut sağlığınızı destekleyebilirsiniz. Mega Joint tip II kolajen içerisinde 60 adet tablet bulunur. İki ay kullanım için yeterli olan ürün, bütçenizi de korur. Fazla yer kaplamayan tableti çantanızda taşıyabilir, alışkanlıklarınıza bağlı alabilirsiniz.

Mega Joint Tip II Kolajen 60 Tablet Güvenilir mi?

Mega Joint Tip II Kolajen 60 Tablet Güvenilir mi?

Mega Joint tip II kolajen 60 tablet, markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilir. Kaliteli formülü sayesinde yetişkinlerin vücut sağlığını korumayı amaçlar. İçerisinde bulunan zengin bileşenler, kıkırdak sistemini destekler. Ürün, doğru ve düzenli miktarda kullanıldığında etkisini daha kolay gösterir. Önerilen kullanım miktarının aşılması, çeşitli yan etkilere neden olabilir. Ürünü belirtilen dozlarda kullanmanız önem taşır. Mega Joint tip II kolajen 60 tablet, eklem ve kemik sistemini destekleyerek ilerleyen yaşlarda sağlığınızı korumaya destek olur. Aynı zamanda kalsiyum ve magnezyum oksit içeren takviye edici gıda ile vitamin emilimini yükseltebilirsiniz. Daha sağlıklı hissetmenize yardımcı olan bu ürünü hücrelerin yenilenmesi için gönül rahatlığıyla kullanabilir, vücut sağlığını desteklemeye hemen başlayabilirsiniz.

Mega Joint tip II kolajen 60 tablet yorumlarını inceleyerek kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Ürün Trendyol'da bulabilir, hemen sepetinize ekleyerek sipariş verebilirsiniz.