Mehmet Efendi Kuru Kahveci Türk Kahvesi Tek Fincanlık 12x6 Gramx 8 Paket(8 Paket Içersinde 96 Adet)

Çok Al, Az Öde!
1 x  399 TL
%7 indirim
5 x  371,07 TL
1.855,35 TL
%10 indirim
10 x  359,10 TL
3.591 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
350 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
361,90 TL347,25 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
365,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
372,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Kuru Kahveci Türk Kahvesi Tek Fincanlık 12x6 Gramx 8 Paket(8 Paket Içersinde 96 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 12X6 gram (8 paket içersinde 96 adet) İçindekiler ÖĞÜTÜLMÜŞ (ÇEKİLMİŞ) KAHVE Net Miktar (g/ml) 576 Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz Menşei TÜRKİYE İşletme Kayıt No TR34K004732 Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı KURUKAHVECİ MEHMET EFENDİ MAHDUMLARI LTD.ŞTİ. Kullanım Önerileri İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyunuz. Her fincan için 6 gramlık 1 poşet kahve, arzu ederseniz şeker ilave ediniz. Kısık ateşte kahveyi karıştırınız. Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara pay ediniz. Kalan kahveyi bir taşım daha pişiriniz ve fincanlara boşaltınız. (65 ml suya 6 gr kahve)

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi Tek Fincanlık Türk Kahvesi ile Pratik Kahveler

Ülkemizde herkesin sevdiği Türk kahvesi, Kurukahveci Mehmet Efendi markasıyla kaliteli ve lezzetli bir şekilde mutfaklarımızda yerini almaktadır. Marka, özenle toplanan çekirdekleri büyük bir titizlikle öğüterek damaklarda muhteşem bir tat bırakan formülü ile yıllardır tüketicilerden tam not almaktadır. Çeşitli gramajlarda ve farklı ambalajlarda ürünler piyasaya süren marka, farklı ihtiyaçları karşılamaya devam etmektedir. Mehmet Efendi Tek Fincanlık Kahve bu farklı çeşitlerden bir tanesidir. Tek fincanlık ambalajlarda satılan bu ürünü dilerseniz çoklu olarak da satın alabilmeniz mümkündür. Mehmet Efendi Tek Fincanlık Kahve ambalajlarında 6 gram kahve bulunmaktadır. Bir fincan için tam olarak yeterli olan bu ürünler 12’li paketler halinde satın alınabilir. Mehmet Efendi 6 gr Tek Fincanlık Türk Kahvesi ürününün 12’li paketlerinden 8 adet birden alarak avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, uzun süre bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • Pratik
  • Özel tatlar
  • Bilindik kalite

Her An Yanınızda Mehmet Efendi 6 gr Tek Fincanlık Türk Kahvesi

Türk kahvesi sevenlerin vazgeçilmez markası Kurukahveci Mehmet Efendi’nin kullanıma sunduğu tek fincanlık ambalajlar oldukça pratik olmaları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer çalıştığınız ofiste canınız istediği zaman Türk kahvesi içmek istiyorsanız çekmecenizde Mehmet Efendi Tek Fincanlık Kahve ürünlerden bulundurabilirsiniz. Seyahate çıkıyorsanız ve gün içerisinde mutlaka en az bir sefer Türk kahvesi tüketenlerdenseniz yanınızda mutlaka Mehmet Efendi Tek İçimlik Kahve ürünlerinden bulundurmanızda fayda vardır. Bu hayat kurtarıcı ürünü çantanızda taşıyabilir ve ne zaman kahve isterseniz bir mutfakta kendi kahvenizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. İçerisindeki 6 gram kahve bir fincan için yeterli olacaktır. Kaç fincan kahve tüketmek istiyorsanız yanınızda o kadar Mehmet Efendi 6 gr Tek Fincanlık Türk Kahvesi taşıyabilirsiniz. Yurtdışına seyahat ediyorsanız yanınızda bir cezve ve Mehmet Efendi Tek İçimlik Kahve götürebilir, alışkanlıklarınızı gittiğiniz ülkede de devam ettirebilirsiniz.

Çoklu Paketlerde Mehmet Efendi Tek İçimlik Kahve

Özel lezzeti ile Türk kahvesi konusunda ustalaşmış olan Mehmet Efendi markasının üretmiş olduğu pratik ambalajlardan biri de içerisinde 6 gram kahve bulunan tek fincanlık ürünlerdir. Üniversite öğrencileri, ofis çalışanları veya seyahat edenler tarafından sıklıkla tercih edilen Mehmet Efendi Tek İçimlik Kahve büyük bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Sağlığa pek çok yararı olduğu bilinen Türk kahvesi günlük yaşamımızın bir parçası haline gelmiştir. Kahve keyfini yüksek kalitede keyifle yaşamak isteyenler Mehmet Efendi Tek Fincanlık Kahve ürününü çantasından eksik etmemektedir. Dilerseniz bu ürünü daha avantajlı fiyatlarla 12’li paketler halinde satın alabilirsiniz. Mehmet Efendi Tek Fincanlık Türk Kahvesi 12x6 gr ürünü 8’li setler halinde de satışa sunulmaktadır. Özel ambalajı içerisinde tazeliğini ve lezzetini uzun süre koruyacağından dolayı gönül rahatlığı ile çoklu paketler halinde sipariş verebilirsiniz.

>Kurukahveci Mehmet Efendi Tek Fincanlık Kahve Memnuniyeti

Kurukahveci Mehmet Efendi Tek Fincanlık nasıl yapılır sorusunun cevabı oldukça kolay yanıtlanabilir. Normal Türk kahvesi yapılışı nasıl ise o şekilde kahvenizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Mehmet Efendi Kuru Kahveci Türk Kahvesi Tek Fincanlık 12x6 Gram x 8 Paket(8 Paket İçerisinde 96 Adet) uni004 ürününden sipariş ederek uygun fiyatlı olarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Markanın kahveleri her zaman kalitesi ve lezzeti bakımından çok beğenilmektedir. Mehmet Efendi Kuru Kahveci Türk Kahvesi Tek Fincanlık 12x6 Gram x 8 Paket yorumları incelendiğinde tüketicilerin memnuniyet oranının yüksek olduğu gözlemlenmektedir. Siz de bu avantajlı fiyatlardan yararlanmak için Trendyol'da yer alan Mehmet Efendi Kuru Kahveci Türk Kahvesi Tek Fincanlık 12x6 Gram x 8 Paket satın al butonuna tıklayarak hızlıca siparişinizi verebilirsiniz. Tazeliğini uzun süre koruyacak olan ambalajı sayesinde kahvenizi pişirdiğinizde ilk öğütüldüğü anın lezzetini yaşayabilirsiniz.