Mehmet Efendi Kurukahveci Türk Kahvesi 100 Gr 5 Adet

Çok Al, Az Öde!
1 x  280 TL
%5 indirim
3 x  266 TL
798 TL
%7 indirim
5 x  260,40 TL
1.302 TL
%10 indirim
10 x  252 TL
2.520 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Kurukahveci Türk Kahvesi 100 Gr 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr 5 Adet

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi Kurukahveci Türk Kahvesi ile Hatırlı Sohbetler

Kahve pek çok şekilde tüketilebilir. Kahve ağacından toplanan çekirdeklerin farklı şekillerde işlenmesi kahvedeki aroma tat gibi farklılıkları oluşturur. Türk kahvesi her günün vazgeçilmez içecekleri arasında yer alır. Osmanlı döneminden bu yana bir kültür haline gelen kavrulmuş ve ince öğütülmüş Türk kahvesi kalabalık buluşmaların ve yalnızlığın keyfini çıkarmanın ortak içeceğidir. 150 yıllık köklü geçmişi ile Kurukahveci Mehmet Efendi, sizlere taze ve lezzetli Türk kahvesi seçenekleri sunuyor. İncelemiş olduğunuz Mehmet Efendi kahve 100 gr ambalajda 5 adet olarak satışa sunulur. Tazeliğini koruyan ambalajlar ile her an taze kahveye erişmeniz mümkün. Kolay hazırlanan yapısı ve yoğun lezzeti ile sıklıkla tercih edilen içecekler arasında yer alır. İçerisinde bulunan kafein fazla tüketildiği takdirde istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Günde 3 fincandan fazla Türk kahvesi içilmesi önerilmez.

  • 5’li Paket
  • Taze Kavrulmuş
  • 100 gr

Mehmet Efendi 100 gr Türk Kahvesi

Mehmet Efendi 100 gr Türk Kahvesi

Kurukahveci Mehmet Efendi uzun yıllardır Türk kahvesinin bilinen markaları arasında yer alıyor. Kokusu, aroması ve tazeliği ile tercih sebebi olan kahveyi farklı gramajlarda satın almak mümkün. Türk kahvesi kahve çekirdeklerinin az, orta ve çok kavrulmuş ve ince öğütülmüş halidir. Sıcak olarak tüketilir. Süt ve su ile lezzetlendirmek ve şekerli tüketmek mümkündür. Kendine has kokusu ve lezzeti ile en sık tüketilen içecekler arasında yerini alır. Mehmet Efendi 100 gr Türk kahvesi kahve severlerin en sık tercih ettiği gramajlar arasındadır. 5 adet 100 gram kahvenin bulunduğu paketin toplam gramajı 500 gramdır. Ayrı ayrı paketlenmiş olan kahveler anında tüketime hazır halde satışa sunulur. Gramajı 100 gram olan paketlerin tüketimi daha kolay ve hızlı olduğundan tazeliğini koruyacaktır. Son tüketim tarihi kahve paketinin üzerinde bulunur.

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Kullanımı

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Kullanımı

Türk kahvesi köpüğü ve lezzeti ile günün her saatinde tüketilen bir içecektir. Hazırlanması oldukça kolay olan kahveyi uzmanlar da öneriyor. Günde 1 fincan kahve içmenin faydalı olduğunu belirtmiştir. Cezve ya da Türk kahvesi makinasında kahveyi hazırlayabilirsiniz. 1 fincan kahveye bir tatlı kaşığı kahve eklemek yeterli olacaktır. Ardından isteğe bağlı olarak şeker ilave ederek suyu ekleyip ocağa bırakabilirsiniz. Kahve kaynamaya başladıkça üzerinde köpükler oluşacaktır. Bu köpükleri bir kaşık yardımı ile fincana alarak bol köpüklü bir görünüm elde edebilirsiniz. Mehmet efendi Türk kahvesi 100 gr x 5 adet paket uzun ömürlü kullanım için uygundur. Paketi açılan kahvenin raf ömrünü uzatmak için hava almayacak şekilde kapatmanız ya da sıkı kapaklı bir kavanoza eklemeniz önerilir. Mehmet efendi kurukahveci Türk kahvesi 100 gr 5 adet içeriği kavrulmuş kahve çekirdeklerinden oluşur.

Mehmet Efendi Kahve 100 gr Fiyat

Mehmet Efendi Kahve 100 gr Fiyat

Taze çekilen ve hava almayan ambalajlarda muhafaza edilen Türk kahvesi tazeliğini uzun süre korur. Günlük olarak tüketime uygun Mehmet Efendi kahve 100 gr fiyat performans açısından kahve severlerin beğenisini toplamıştır. Kahvenin gramajı ve ambalajı fiyat farklılıklarını etkiler. Mehmet Efendi kurukahveci Türk kahvesi 100 gr 5 adet yorumları ürünü satın alan kullanıcıların değerlendirmelerini içerir. Sizler de satın almak istediğiniz ürünlerin yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kampanya ve indirim dönemlerinde avantajlı fiyatlar ile Mehmet Efendi Türk kahvesi çeşitlerini satın alabilirsiniz. Mehmet Efendi kurukahveci Türk kahvesi 100 gr 5 adet paket avantajlı kullanımı ile satışa sunulur. Ambalajı hava almayacak şekilde tasarlanarak açılana kadar tazeliğini korur. Paket açıldıktan sonra kapalı bir kavanozda nemsiz ve serin bir alanda muhafaza edilerek kullanılabilir. Trendyol'da yer alan Mehmet Efendi Türk kahvesi 1C01100-5 ürününü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.