2
Türk Kahvesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr X 25 Adet

1.111 TL
(44,44 TL / paket)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (102)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
950 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
700 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
969,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 gr X 25 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MD AMBALAJ Satıcı Ünvanı: MD AMBALAJ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613199745600001 Vergi Kimlik Numarası: 6131997456
    Bu ürün MD AMBALAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mehmet Efendi Türk Kahvesi 100 Gr. x 25 Adet

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi T10822 100 g 25'li Türk Kahvesi

Türk kahvesi, Türk sofra kültüründe önemli yere sahip içeceklerden bir tanesidir. Ününü dünyanın her köşesine yayarak adından sıkça bahsettirir. Bu noktada tercih edebileceğiniz Mehmet Efendi 100 gr x 25’li Türk kahvesi, beklentilerinizin fazlasını karşılar. Tropikal iklimlerde yetişen kahve çekirdekleri, gelenekselleşen pişirme yöntemi ile lezzetli Türk kahvesini ortaya çıkarır. Yumuşak ve kadifemsi köpüğü ile damakta uzun bir süre kalır. Mehmet Efendi 100 gr x 25’li Türk kahvesini sabah, öğle ya da akşam saatlerinde tüketebilirsiniz. Güne daha zinde başlamak için en iyi yardımcınız olan kahve, vücuda da pek çok fayda sağlar. Zihinsel aktiviteleri ve hafızayı güçlendirerek her işinizi kolaylaştırır.

  • Her paketin içerisinde 100 gram kahve bulunur.
  • Toplamda 25'li paketten oluşur.
  • Türk kahvesi, Arabica türü yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinin öğütülmesi ile oluşur.

Mehmet Efendi 100 Gr X 25'li Türk Kahvesini Kimler Alır?

Mehmet Efendi 100 Gr X 25'li Türk Kahvesini Kimler Alır?

Kurukahveci Mehmet Efendi 100 gr 25’li Türk kahvesi, kahve tiryakilerinin sevilen içeceklerinden bir tanesidir. Yetişkin kullanımına uygun olan ürün, doğru ve düzenli tüketildiğinde vücuda pek çok fayda sunar. Bünyeye enerji veren Türk kahvesi, günlük yoğun tempoda bile zinde kalmanızı sağlar. Bu etki, kahve tüketiminden hemen sonra başlar ve yaklaşık 8 saat boyunca devam eder. Yemek sonrasında tüketildiğinde ise sindirimi destekler. Metabolizmayı hızlandıran Mehmet Efendi 100 gr x 25’li Türk kahvesi, kilo vermeye yardımcı olur. Kilo kontrolünü sağlamak için sade ya da az şekerli kahveleri tercih edebilirsiniz. Ürün, içerdiği güçlü bileşenler sayesinde strese iyi gelir. Özellikle gün içerisinde yaşanan gerginlikleri kahve keyfi yaparak en aza indirebilirsiniz. Mehmet Efendi Türk kahvesi, içerdiği güçlü antioksidanlar sayesinde cildin erken yaşlanmasını da önler.

Mehmet Efendi 100 Gr X 25'li Türk Kahvesi Kullanımı Nasıl?

Mehmet Efendi 100 Gr X 25'li Türk Kahvesi Kullanımı Nasıl?

Mehmet Efendi 100 gr x 25’li Türk kahvesi, geleneksel kahve pişirme yöntemiyle kolayca hazırlanır. Her fincan için bir tatlı kaşığı Türk kahvesi ve 1 fincan su kullanılır. Lezzetli ve bol köpüklü bir sonuç için kahvenin taze olması gerekir. Bu nedenle son kullanma tarihi geçen kahveler, istediğiniz sonuçları vermeyecektir. Sade Türk kahvesi yapmak için elektrikli veya çelik cezvenin içerisine 1 fincan su ve 1 tatlı kaşığı kahve ekleyebilirsiniz. Kişi sayısında göre bu miktarı artırmak mümkündür. Orta şekerli Türk kahvesi için 1 tatlı kaşığı kahveye 1 kesme şeker eklemek yeterlidir. Daha tatlı bir lezzet için 2 kesme şeker kullanabilirsiniz. Cezveyi ocağa aldıktan sonra kahveyi pişirmeye başlayabilirsiniz. Fokurdayan ve köpüklenmeye başlayan kahve, tüketime hazırdır. Fincanlara eklenen Mehmet Efendi Türk kahvesi, yoğun tadıyla büyüler.

Mehmet Efendi 100 Gr X 25'li Türk Kahvesi Kullanışlı mı?

Mehmet Efendi 100 Gr X 25'li Türk Kahvesi Kullanışlı mı?

Mehmet Efendi 100 gr 25 adet Türk kahvesi, asiditesi yumuşak kahvelerden bir tanesidir. Orta – yoğun dokuya sahip kahvenin içimi oldukça kolaydır. Eşsiz tadında kızarmış ekmek, baharat, çikolata ve fındık lezzeti barındırır. Her tüketimde yoğun kokusu ve tadıyla mest eder. Oldukça kullanışlı olan ürünün paketi 100 gramdır. Toplamda 25 paket içeren koli, uzun süreli kullanım için hazırdır. Böylece tekli alımların yarattığı maliyetleri en aza indirir. Mehmet Efendi 100 gr x 25’li Türk kahvesi, kesintisiz kahve deneyimi sunar. Ürünü evde ya da iş yerinde rahatça tüketebilirsiniz. Mehmet Efendi 100 gr x 25’li Türk kahvesi yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Online platform, dilediğiniz ürünü mobil uygulama ya da web sitesinden satın almanızı kolaylaştırır.