Mehmet Efendi 500gr Türk Kahvesi Teneke Kutu

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (55)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,90 TL274,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi 500gr Türk Kahvesi Teneke Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'nin önde gelen kahve firmasından ithal edilmiştir
  • Dünyanın en popüler Türk kahvelerinden biri
  • Yaşlar için geleneksel tat
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 gr
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 gr Teneke Kutu Avantajı

Gelenekselleşmiş lezzeti ile herkesin sevgilisi haline gelmiş olan Türk kahvesinin ustası Mehmet Efendi Türk kahvesi farklı boyutlarda ambalajları ile tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Mehmet Efendi Türk kahvesi 500 gr özellikle kalabalık aileler tarafından tercih edilmektedir. Kahvenin sık sık tüketildiği ofis ve işletmelerde de yine bu ürün kullanılmaktadır. Teneke kutu özel ambalajı, pratik kullanımı dolayısı ile dikkat ve ilgi çekmektedir. Türk kahvesi denince akla gelen ilk markalardan biri olan Mehmet Efendi, üstün kalitesi ve özel lezzet formülü ile yıllardan beri evlerimizde ve ofislerimizde bizlere kahve keyfini doruklarda yaşatmaktadır. Asiditesi yumuşak ve orta yoğunlukta olan Mehmet Efendi Türk kahvesi, baharat, kızarmış ekmek, çikolata ve fındık tatlarını bir arada sunmaktadır. Mehmet Efendi Türk kahvesi 500 gr fiyatı oldukça uygundur ve kapaklı ambalajı sayesinde uzun süre saklanabilir.

  • Özel ambalaj
  • Özel lezzet formülü
  • Orta yoğunlukta asidite

Pratik Ambalajlı Mehmet Efendi Kahve 500 gr

Türk kahvesi tutkunlarının vazgeçemediği Mehmet Efendi kahve 500 gr ürünü kapaklı teneke kutu ambalajı sayesinde kolay bir kullanım olanağı sunmaktadır. Bu ambalajın içerisindeki kahve bittiği zaman dilerseniz 100 gramlık ürünlerden alıp içerisini doldurarak kahve saklama kabı olarak da kullanabilirsiniz. Yahut bu özel kutunun kullanışlılığından farklı amaçlar için de yararlanabilirsiniz. Arabica türü yüksek kahve çekirdeklerinden üretilen Mehmet Efendi Türk kahvenizi son tüketim tarihine kadar özel ambalajında saklayabilirsiniz. Kurukahveci Mehmet Efendi Türk kahvesi 500 gr ürünü özellikle kafe ve restoran gibi işletmeler tarafından pratik ambalajı nedeni ile tercih edilmektedir. Bu ürünü kalabalık aileler, sıkça kahve tüketenler, yoğun misafir ağırlayan haneler ve iş yerleri de sürekli olarak kullanmaktadır. Mehmet Efendi Türk kahvesi 500 gr fiyatı kalitesi göz önüne alındığında oldukça uygundur.

Kalabalıklar için Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 gr

Birbirinden farklı hoş tatları barındıran Mehmet Efendi Türk kahvesi, keyifli sohbetleriniz ve toplantılarınıza, kendinize ayırdığınız özel zamanlarınıza yıllardır eşlik etmeye devam etmektedir. Bu muhteşem lezzetin tadını markanın özel ambalajlı ürünleriyle çıkarabilirsiniz. Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 gr teneke kutu yorumları incelendiğinde tüketicilerin ürünün lezzetinden ve ambalajın kullanışlılığından oldukça memnun kaldıkları görülmektedir. Bir Mehmet Efendi Türk kahvesi 500 gr size uzun süre yetebilir. Kalabalık ofislerin mutfakları için de bu ürünün tercih edilmesi önerilebilir. Sabah uyandığınızda güne kahveyle başlıyor ve gün içerisinde en az bir kere daha kahve içiyorsanız, 500 gramlık bu teneke kutuları alarak avantaj sağlayabilirsiniz. Sıklıkla Türk kahvesi tüketilen bir hanede yaşıyorsanız bu ürün sizin için uygun olacaktır. Siz de Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 gr teneke kutu satın alarak kahve keyfi yaşayabilirsiniz.

Mehmet Efendi Türk Kahvesi Faydası ve Lezzeti

Sağlığa pek çok faydası olan kahve içmek insana keyif veren bir eylemdir. Arkadaşlarınızla sohbet ederken, evinizde misafir ağırladığınızda, sabah kahvaltısından sonra keyif yapmak istediğiniz her an Kurukahveci Mehmet Efendi yanınızda. Baş döndüren oldukça özel lezzeti ile size gerçek Türk kahvesi keyfini yaşatacak olan markanın 500 gramlık ambalajları en sık tercih edilen ürünlerden biridir. Mutfağınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz Mehmet Efendi Türk Kahvesi 500 gr teneke kutu T6020 ürününü son kullanma tarihine kadar serin ve kuru bir yerde saklamalısınız. Güne kahve ile başlamayı sevenler için bu pratik ambalaj oldukça kullanışlı olacaktır. Kahvenizi doğru bir biçimde pişirdiğiniz takdirde Mehmet Efendi Türk kahvesi 500 gr ürünü ile sabahları kendinizi daha dinç hissedecek ve yapacağınız işlere çok daha iyi odaklanabileceksiniz. Trendyol’u ziyaret ederek kahve siparişinizi hızla tamamlayabilirsiniz.