MEHMET EĞİT Kpss Tyt Ayt Hafıza Teknikleri Ile Tarih-1

159,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MEHMET EĞİT Kpss Tyt Ayt Hafıza Teknikleri Ile Tarih-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kr Akademi Satıcı Ünvanı: KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046169100001 Vergi Kimlik Numarası: 5890461691
    Bu ürün Kr Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elinizdeki kitap bu alandaki bir ilki oluşturmaktadır. Piyasadaki onlarca tarih kitabını önüme yığdım. Bu alanda değerli tarih öğretmenlerimizi dinledim. Edindiğim bilgileri sentezledim. O kadar çok soyut kavram vardı ki bazılarını tekniğe çevirirken (itiraf gelecek) bayağı zorlandım. Ama çalışmayı bırakmadım ve böylece "Tarih Hafıza Teknikleri” ortaya çıkmış oldu. Bütün tarih dersini bu tekniğe göre anlatmadım. Bu gereksiz bir çalışma olurdu ve sizin de zamanınızı alırdı. Sınava yönelik en çok soru değeri taşıyan konulara ağırlık verdim. O kadar yoğun emek gerektiren bir çalışma ki anlatamam… Neyse anlatayım:) Örneğin klasik yöntemle "İskitler”i (Sakalar) 5 dakikada anlatabilirsiniz. Ancak bunun hafıza tekniğini hazırlamak 3 günümü aldı. Senaryosunu (kurgusunu) hazırlamak, bunu resme dökmek, resimlerde en can alıcı tonlamaları ve figürleri kullanmak, kompozisyonunu hazırlamak… Başlı başına bir iş. Bu münasebetle bu çalışmaya yoğun emek harcandığımı
  • bu çalışmanın ertelenen öğünler, uykusuz geceler, ihmal edilen sosyal yaşamın neticesi olduğunu unutmayın. TARİH-1 kitabi 240 sayfa ibaret olup tamamen kuşe kağıda basılmıştır... Görüntü kalitesi en üst düzeyde olsun diye kağıt maliyetinden kaçınılmamıştır. TARİH 1 kitabında tarih dersinin inkılap tarihine kadar olan kısmı bulunmaktadır. Kitaptaki konular KPSS, TYT, AYT sınavlarını kapsamaktadır. Kitapta akademik bir hata olmaması için editöryal destek aldığım değerli tarih öğretmenlerimiz Cavit ARDIÇ ve Hamza TATAR hocalarıma yürekten teşekkür ederim. Bu çalışmanın vücuda gelmesinde perde arkasındaki ressam yetenekler Oğuzhan AKOĞUR, İsa TUNA'ya dizgi ekibinden Zeliha DEMİRKAYA' ya ve ekibine, teknik destek sağlayan medyatik ajanstan Gözde YILMAZ ve ekibine teşekkür ederim.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri Tarih 1 KPSS TYT AYT

Mehmet Eğit tarafından hazırlanan KPSS, TYT, AYT hafıza teknikleriyle tarih kitabı, ÖSYM tarafından hazırlanan sınavlarda tarih dersine ait bilgilerin hafızada daha kalıcı olmasını sağlamaya yönelik teknikler sunmak için tasarlanmıştır. Bu kitap, hafıza tekniklerinin yanı sıra tarih dersine ait önemli konuların da ele alındığı bir öğrenme aracı olarak kullanılabilir.

 
  • ÖSYM sınavlarına yönelik
  • Akılda kalıcı
  • Hafıza teknikleri ile kolay öğrenim

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri ile Tarih Özellikleri

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri İle Tarih Özellikleri

Tarih dersinin öğrenciler tarafından daha anlaşılabilir ve akılda kalıcı olması için tasarlanan hafıza teknikleri ile tarih Mehmet Eğit öğretmen tarafından sınava ve derslere yönelik olarak hazırlanmıştır. Bu kitap, hafıza tekniklerinin yanı sıra tarih dersinin önemli konularını kapsayan bir öğrenme aracı olarak da kullanılabilir. Mehmet Eğit KPSS, TYT, AYT hafıza teknikleri ile tarih kitabı, ÖSYM tarafından hazırlanan ve öğrenciler için büyük öneme sahip olan sınavlarda daha fazla puan elde edebilmeleri için hazırlanan tarih notlarıdır. Ders içerisinde bulunan konuları akıcı ve anlaşılır bir dille anlatan Mehmet Eğit bu kitabı, öğrencilerin öğrenmesini kolaylaştıracak ders metotları ile oluşturmuştur. Ayrıca hafıza tekniklerinin yanı sıra tarih dersinin önemli konularını kapsayan bir öğrenme aracı olarak da kullanılabilir. Öğrencilerin öğrenmekte zorlandığı konuları kolay ve anlaşılır hafıza teknikleri ile anlatan hafıza teknikleri ile tarih kitabı, tüm tarih konularına değinmiştir.

 

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri ile Tarih İçeriği

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri İle Tarih İçeriği

Mehmet Eğit kpss, tyt, ayt tarih sınavlarına yönelik hazırlanan Hafıza Teknikleri ile tarih kitabı sınavlarda tarih dersinden bilgilerin daha iyi akılda kalması için teknikler sunmak üzere tasarlanmıştır. Birçok öğrenci için işe yarayan yöntemlerle içeriği nasıl daha hızlı okuyacağınızı ve etkili bir şekilde ezber yapabileceğinizi öğreneceksiniz. 240 sayfalık bir içeriğe sahip olan bu kitap, tarih dersine ait tüm konuları öğrencilerin anlayabileceği düzeyde yazılmış olup, hafıza teknikleri ile öğrenme süreçlerini hızlandırmaktadır. Sınava hazırlanır en önemli nokta hızlı soru çözebilmek olduğundan tarih sorularını da çok kısa sürede çözmek öğrencilere avantaj ve puan sağlayacaktır. Tarihsel Gelişim, Cumhuriyet ve Antik Dönemler, Bizans İmparatorluğu ve Osmanlı İmparatorluğu, Cumhuriyet Dönemi ve Modern Dönem gibi konuları daha kısa sürede öğrenerek daha uzun süre akılda kalmasını sağlamaya yönelik tasarlanmıştır.

 

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri ile Tarih Fiyatı ve Yorumları

Mehmet Eğit Hafıza Teknikleri İle Tarih Fiyatı ve Yorumları

Bu kitap tarih dersini kapsamakta ve öğrencilere KPSS ve TYT gibi sınavlara çalışırken bilgilerin daha iyi akılda kalmasını sağlayacak teknikler sunmaktadır. Mehmet Eğit tarafından hazırlanan KPSS, TYT, AYT hafıza teknikleriyle tarih kitabı, tarih dersine ait konuların öğrenilmesini ve hafızada kalmasını kolaylaştırmayı amaçlayan hafıza teknikleri ve anımsatıcı yollar sunmaktadır. Kitap, tarih dersine ait önemli konuları içermekte ve bu konuları hafıza teknikleriyle daha kalıcı olmasını sağlamak birincil hedefidir. Mehmet Eğit kpss tyt ayt hafıza teknikleri ile tarih fiyat bilgisi için Trendyol’da yer almaktadır. Mehmet Eğit kpss tyt ayt hafıza teknikleri ile tarih yorum ve değerlendirmeler incelenerek ürün özelliklerini öğrenebilir, Dilerseniz Trendyol’dan pratik bir şekilde sipariş oluşturarak temin edebilirsiniz.