Mendiva Gözlük Temizleme Mendili 40'lı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,89 TL
Kurumsal Fatura
74,94 TL
125 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
74,95 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mendiva Gözlük Temizleme Mendili 40'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mendiva gözlük temizleme mendili 40'lı

Ürün Özellikleri

  • Tip Kutu Mendil
Geri Bildirim Ver

Mendiva Gözlük Temizleme Mendili 40'lı Paketinde Sizlerle

Mendiva gözlük temizleme mendili içeriği 40 adet tek kullanımlık gözlük temizleme mendilinden oluşur. Böylece gözlüklerinizi hemen hemen her yerde temizleyebilirsiniz. Kullanımdan sonra asla kurulamanız gerekmez. Bu açıdan Mendiva gözlük temizleme mendili etkili ve pratik bir çözümdür. Üstelik her türlü cam ile kullanılabilir. Çünkü gözlüklerinizi kıyafet, gazete veya peçete ile silmek yanlış bir uygulamadır. Ayrıca toz ve kir her zaman gözlük camlarında birikir. Bunlar yalnızca görsel kaliteyi değil, aynı zamanda kirli görüntüler de üretir. Bu nedenle camlar düzenli olarak Mendiva gözlük temizleme mendili 40'lı ile temizlenmelidir. Çünkü gözlükleri başka bir bezle silmek, çıplak gözle görülemeyen küçük çiziklere neden olur. Zamanla bu çiziklerin sayısı arttıkça gözlüğün işlevi bozulur.

  • Yumuşak Yapılı
  • Toz ve Kir Bırakmayan
  • Etkili Çözüm

Mendiva Gözlük Temizleme Mendili 40'lı mndv01

Mendiva Gözlük Temizleme Mendili 40'lı mndv01

Gözlükler hem aksesuar hem de göz sağlığı açısından hayatta önemli bir yer tutmaktadır ancak gözlük temizleme süreci bazen yorucu olabilir. Bu açıdan özel olarak geliştirilen Mendiva gözlük temizleme mendilleri, size pratik bir çözüm sunar. Çünkü eğer gözlüklerinizi uzun süre temizlemezseniz, gözlükleriniz çizilir, sararır ve geri dönüşü olmayan zararlar görür. Bu, zamanla göz sağlığını daha da kötüleştirebilir. Düzenli gözlük bakımı yalnızca daha net görüntüleri garanti etmekle kalmaz, aynı zamanda mikropların göz çevresinde birikmesini önleyerek göz sağlığının korunmasına da yardımcı olur. Bu açıdan Mendiva gözlük temizleme mendili 40'lı özellikleri ile güneş gözlüğü dahil tüm gözlükler için uygundur. Gözlükler, aynalar, kameralar, video kameralar, dürbünler ve TV ekranları gibi optik ekipmanlar için de kullanılabilir. Bu açıdan bu alanları iz bırakmadan temizler.

Kurulama Gerektirmeyen Mendiva Gözlük Temizleme Mendili

Kurulama Gerektirmeyen Mendiva Gözlük Temizleme Mendili

Uzun süreli olarak temizlenmeyen gözlüklerde bakterilerin üreme ihtimali daha yüksek seyreder. Burun ve göz çevresindeki mikroorganizmalarla temas özellikle tehlikelidir. Bu nedenle özellikle gözlük takanların gözlük temizleme bezlerini kullanması gerekir. Bu açıdan gözlüklerin pratik ve hijyenik temizliği günlük göz bakımının bir parçasıdır. Bunun içinse Mendiva gözlük temizleme mendili 40'lı satın al seçeneğini kullanarak bu ürüne ulaşmanız gerekir. Bu ürün gözlüklerdeki hem tozu hem de diğer kalıntıları giderir ve gözlükleri temizlerken çizilmelerini önler. Bu ürünü kullanmak içinse camın her iki tarafını parmak uçlarınızla birkaç saniye hafifçe ovalamanız yeterlidir. Ayrıca camın kenarının çerçeveye değdiği alanı da temizlemelisiniz. Toz ve kir birikme ihtimali yüksek alanlar olmasından kaynaklanmaktadır. Ürünün kullanımı ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak içinse Mendiva gözlük temizleme mendili yorum ve incelemelerine göz atabilirsiniz.

Mendiva Gözlük Temizleme Mendili Özellikleri ve Fiyatları

Mendiva Gözlük Temizleme Mendili Özellikleri ve Fiyatları

Gözlüklerinizi detaylı bir şekilde temizlemenize yardımcı olan ve tek kullanımlık özelliğine sahip Mendiva gözlük temizleme mendillerini güvenle kullanabilirsiniz. Bu ürün, gözlük camlarında kullanım için özel olarak geliştirilmiştir ve pratiktir. Çünkü gözlükleri gömlek, tişört veya peçete ucuyla temizlemek gözlüğe zarar verir. Bu yüzden gözlük temizleme mendillerini kullanmanız daha güvenilir bir yoldur. Ayrıca peçeteler gözlüklerin üzerinde tüy bırakabilir. Bunun sonucunda ise gözlüğünüz durumu daha da kötüleştirir ve gözlüklerinizde çizikler oluşabilmektedir. Tüm bu olasılıkları ortadan kaldıran Mendiva gözlük mendilleri ise size güvenli ve pratik bir yol sunar. Üstelik Mendiva gözlük temizleme mendili fiyatı herkes tarafından ulaşılabilir bir özelliğe sahiptir. Bu aşamada ürünü satın almak isterseniz ise Trendyol’u ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.