Genel Markalar Mentch 20x50 Işıklı Perma Focus Otomatik Netleme Telemetre 1000m/56m (LİSİNYA)

1.680 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.624,60 TL
450 TL'ye 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.415,57 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mentch 20x50 Işıklı Perma Focus Otomatik Netleme Telemetre 1000m/56m (LİSİNYA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKSESORİES Satıcı Ünvanı: MAHSUM VARHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220711945
    Bu ürün AKSESORİES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 Kat Büyütme, Net Ve Sağlam Görüntüler Için Bak-4 Prizma Ve Bulutlu Veya ışıkta Daha Fazla Ayrıntı Için Kaplama Filmli 50mm Objektif Lensve Gölge Kontrast Ortamı. Büyük Dayanıklılık Ve Anti-skid Ve şok Dayanıklı Kavrama Için Metal Gövde Kaplı Kauçuk, Açık Kuş Gözlemciliği, Seyahat, Gezi Ve Avcılık Için Dürbünözellik:yakın Deneyim: Net Ve Daha Fazla Bilgi Için 20 Kez Nesneleri Yakınlaştırmak Için 50mm Objektif Lens Ile 20x Büyütme.net Ve Sağlam Görüntü: Kaplama Filmi Ile Objektif Lens Bak-4 Prizma Ile Işbirliği Yapabilirsiniz Böylece % 90% Ortalama ışık Geçirgenliği Eldegörüntüleri Bulutlu Veya Düşük ışık Koşullarında Bile Net Ve Intactly Görün.rang Bulucu: Net Retikül Aralıkları, Siz Ve Nesneler Arasındaki Mesafeyi Tahmin Etmenizi Sağlar.şok Emici Ve Dayanıklı: Anti-skid Ve şok Dayanıklı Kavrama Için Büyük Dayanıklılık Ve Kaplamalı Kauçuk Kabuk Için Metal Gövde.taşınabilir: Rahat Taşıma Için Bir Saklama çantası Ve Elinde Tutmak Için Bir Ip Ile Gel.açık Gereklilik: Ağaç çiftliğinde Kuş Gözlemciliği, Açık Hava Teftiş, Avcılık Ve Benzeri Aktiviteler Için Harika.şartname:büyütme: 20xobjektif Lens: 50mmgöz Rölyef: 13mmçıkış öğrenci: 6.5mmgörüş Alanı: 168ft @ 1000yds / 56m @ 1000mprizma Tipi: Porro Bak-4odak Modu: Mercek Odaklamapowered By: 2 * Ag3 Hücre Düğmesimalzeme: Metal Gövde Ve Kauçuk Gövdeboyut: 195*190*60mm / 7.6*7.4 * 2.3inağırlık: 802g / 1.7lbpaket Ağırlığı: 1136g / 2.5lbpaket Listesi:1 * Dürbün1 * Taşıma çantası1 * Temizlik Bezi1 * El Ipi1 * Kullanım Kılavuzu. Ürün Markası: Lisinya. . NOT: Stok durumuna göre farklı renk gönderebilir alıcı bunu kabul etmiş bulunmaktadır. Özellikle istenen renk var ise notta veya sipariş sorusunda belirtebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Lens 16 - 50 mm
Geri Bildirim Ver