Mentis Yayıncılık Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram Ve Uygulamaları

450 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mentis Yayıncılık Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram Ve Uygulamaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelikan Kitabevi Satıcı Ünvanı: PELİKAN TIP VE TEKNİK KİTAPÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843003941600019 Vergi Kimlik Numarası: 8430039416
    Bu ürün Pelikan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Depresyonu etkin bir şekilde teşhis etmek ve nedenini belirlemek sadece başlangıçtır. Antidepresan ilaç kullanımı bu hususta yardımcı olabilir ancak doğrusunu söylemek gerekirse, bu ilaçlar genelde gereksiz yere kullanılırlar, etkilerinin görülmesi haftalar sürer ve birçok istenmeyen yan etkiyi beraberinde getirirler. Depresyonu hafifletmenin en etkin yolu, altta yatan psikolojik, beslenmeye bağlı ve toksikolojik etkileri izole etmektir. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar A. Adnan Çakmakçıoğlu
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mentis Yayıncılık Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları

Mentis Yayıncılık Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları kitabı lisans ve lisansüstü düzeyde kullanabileceğiniz özel bir kaynaktır. Bazı mesleki ve teknik konulara değinir. Mentis Yayıncılık Gerald Corey kitabı üç kısım olup 16 bölümden oluşur. 1. kısımda psikolojik danışma ve psikoterapide temel konulara yer verilmiştir. İlk bölümde psikolojik danışman öğrencilere meslek insanı ve birey olarak tanıtılmaktadır. Temel kavramların özelliklerinden ziyade insanın doğası, görüşleri, kullanılmış olan teknikler, zayıf ve güçlü yönler gibi özellikler karşılaştırılmaktadır.

 
  • Kitap genel olarak 3 ana bölümden oluşturulmuştur.
  • Genel anlamda konu olarak bu kitapta etkili psikolojik danışmanların özellikleri ve nitelikleri tartışılmaktadır.
  • Psikolojik danışma ve psikoterapi kuramlarından 11 adet ele alınmaktadır.

Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları İçeriği

Psikolojik

Mentis Yayıncılık Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları öğrencilerin mesleki ve insan olarak yetiştirilmelerine etkili, özel bir bakış açısı sunar. Kitap boyunca psikolojik danışmanın birey, mesleki özelliklerinin önemi vurgulanır. 3. bölümde öğrencilerin psikolojik danışma uygulamasında karşılaştığı temel etik konularına yer verilir. 2. kısım 11 bölümden oluşmaktadır. Her bir terapi bireysel, davranışçı terapi, gerçeklik terapisi, aile sistemleri terapisi, postmodern yaklaşım gibi konular üzerinde durur. Antidepresan ilaçların etkisini haftalar sonra gösterdiği, pek çok kez istenmeyen yan etkileri beraberinde getirdiği, depresyonu hafifletmenin en etkili yolunun ise psikolojik beslenme ve toksikolojik etkileri ile izole etmekten geçtiği vurgulanmıştır. Psikoloji kuramların temel yapıları, insan doğası görüşü, bazı mesleki ve teknik konulara da değinilmiştir. Üçüncü kısımda bir olgu üzerindeki tüm kuramların özellikleri elektrik bakış açısıyla ele alınır. Bu sayede kuramlar arası bir bütünlüğe ulaşılır.

 

Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları İçeriği Kimler İçin Uygundur?

Psikolojik

Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları fiyatı indirimli kampanya seçenekleri sayesinde bütçenize hitap edebilir. Tüm kuramların özelliklerinin dikkate alındığı terapotik modeller arasında öğrencilerin bir senteze ulaşmaları vurgulanır. Eserde ayrıca kişisel psikolojik danışma yaklaşımları formüle edilmiştir. İndirimli olarak kolaylıkla sahip olabileceğiniz özel basım kitabın 16. bölümünde Stan olgusuna yer verilerek her bir kuramın görüşleri detaylı olarak incelenmiştir. Aynı anda nasıl bir çalışma izleneceği, hangi tekniklerin kullanılabileceği dikkatli, detaylı şekilde ele alınmıştır. Kuramsal yapıların her biri duyusal, davranışsal, bilişsel yapı süzgeçlerinden geçirilerek elektrik ve terapötik yaklaşım çerçevesinde ele alınmıştır. Depresyon ve belirtilerini teşhis etme, nedenlerini belirlemenin yanı sıra ilaç kullanımı ve yan etkileri, istenmeyen yan etkilerinin ne olduğu bilgilerine yer verilmiştir. Tüm kuramsal yapılar, bilişsel, duygusal, davranış ve özelliklerini içeren elektrik ve terapötik yaklaşımları detaylı şekilde analiz edilmiştir.

 

Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları Yorumları

Mentis

Psikolojik Danışma Psikoterapi Kuram ve Uygulamaları yorumları kitabın basıldığı günden bu yana popülerliğini ön plana çıkarır. Türkçe dilinde basılan bu kitap ciltsiz olup 583 sayfadır. Geraldy Corey tarafından kaleme alınmış olup Türkçe basım bir kitaptır. Depresyonu etkin şekilde teşhis etmek, nedenini belirlemek sadece başlangıç olarak kabul edilse de antidepresan ilaç kullanımı ve bu ilaçların genellikle gereksiz yere kullanıldığı eserin ana hatlarını çizer. Psikolojik danışma ve psikoterapi gibi pek çok konuya yer verilmiştir. Depresyonu ortadan kaldırmanın en önemli yolunun ise beslenmenin yanı sıra psikolojik toksiyolojik pek çok etkene bağlı olduğu bilgisine yer verilmiştir. Öğrencilerin psikolojik danışma uygulamaları sırasında karşılaştığı tüm etik konular nesnel bakış açısı ile ele alınarak bilişsel davranışçı terapi özelliği ön plana çıkarılmıştır. Postmodern yaklaşımların yanı sıra gerçeklik terapisi, feminist terapi gibi pek çok yaklaşım, tüm kurumların özelliklerine değinilmiştir. Kuramlar arası dayanışma sağlanmıştır. Kullanıcı değerlendirme ve yorumlarını sayfa üzerinden analiz ettikten sonra ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.