Menzerna Heavy Cut Compound 1000 250 Ml.

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Menzerna Heavy Cut Compound 1000 250 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MTS KİMYA Satıcı Ünvanı: MTS KİMYA İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623186568800001 Vergi Kimlik Numarası: 6231865688
    Bu ürün MTS KİMYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Menzerna heavy cut compound 1000 250 ml. Ağır çizik giderici pasta. yüksek alman teknolojisi. Özellikleri : ürün. Çizik gidermede fiyat / performans ürünüdür. Yüksek performans çizik alma özelliği. Zımpara izlerini yok etme özelliği. Zımparanın yaptığı desenleri (solucan izleri) tamamen yok eder. Yüksek verim. Kolay kullanım. Silikon ihtiva etmez. Dolgu (filler) maddeleri içermez. Tüm seramik kaplama ve boya koruma ürünlerine uyumludur. Çizik giderme özelliği : 10/9 parlatma özelliği : 10/3 örnek ürün kullanım sırası : 1. Adım heavy cut compound 1000 2. Adım medium cut polish 2500 3. Adım final finish 3 3000 4. Adım power lock ultimate protection (tavsiye edilen boya koruma ürünü) ekipman uyumluluk: tüm rotary ve orbital makineler ile kullanılabilir. Heavy cut foam pad ile uygulama yapılabilir. Sünger pad : Maximum aşındırma için 1500-2000 rpm rotary makineler de 800 - 1200 rpm arası orbital makinelerde kullanım hızı, üreticisine bağlıdır. Kimyasal bilgiler: yoğunluk : 1 litre / 1.5 kg. Viskolite : 5-15 pas renk : Beyaz önemli : çocuklardan uzak tutunuz. El, vücut, yüz ve gıda temizliğinde kullanmayınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver