Merinos Halı Therapy Serisi 33261 030

2.109 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 80 x 150
80 x 150
160 x 230
125 x 200
80 x 300
200 x 290
180 x 250
160 x 160
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.109 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.109 TL

Ürün Bilgileri

Merinos Halı Therapy Serisi 33261 030

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tolga Bölükbaşı Satıcı Ünvanı: TOLGA BÖLÜKBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1870060839
    Bu ürün Tolga Bölükbaşı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • THERAPY SERİSİ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL GARANTİLİDİR. METREKAREDE 1.500.000 İLME SIKLIĞI VARDIR. 12 MM HAV YÜKSEKLİĞİNDEDİR. ÖZEL VİSCON VE AKRİLİK İPLİKTEN ÜRETİLMİŞTİR. PAMUK ATKI KULLANILMIŞTIR. LEKE TUTMAZ VE YAPIŞMA YAPMAZ. ÜRÜNLERİMİZ ORJİNAL FABRİKA AMBALAJINDA KULLANMA TALİMATI İLE FATURALI OLARAK GÖNDERİLECEKTİR. HALI BİLGİSİ VE KULLANIM TALİMATLARI GENEL KULLANIM HALI ÇIRPILMAMALI, DÖVÜLMEMELİ,ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİN FIRÇASIZ UÇLARI İLE SÜPÜRÜLMELİDİR. HAV DÖKÜLMESİ, HALINIZ DOĞAL MALZEME İLE ÜRETİLDİĞİ İÇİN OLAĞANDIR.DÜZENLİ OLARAK YAPILAN VAKUMLU TEMİZLİK İLE KISA SÜREDE YOK DENECEK KADAR AZALIR. LEKE ÇIKARMA EĞER HALINIZA BİRŞEY DÖKÜLÜRSE ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE HAREKETE GEÇİLMELİDİR. BU GİBİ DURUMLARDA ÖNCELİKLE SIVI DAĞILMADAN KAĞIT HAVLU İLE TAMPON UYGULANARAK FAZLA SIVI EMİLMELİ,KESİNLİKLE AĞARTICI KİMYASAL İÇEREN TEMİZLİK MADDELERİ KULLANILMAMALIDIR. TAMPON UYGULAMASINDAN SONRA SOĞUK SU VE DOĞAL SABUN İLE SİLİNMELİDİR. SİLME İŞLEMİ LEKEYİ DAĞITMAYACAK ŞEKİLDE HAV YÖNÜNDE YUMUŞAK VE BEYAZ BİR BEZ YARDIMI İLE OLMALI, DAİRESEL VEYA HAV YÖNÜNÜN TERSİNE SERT OVMA İŞLEMLERİNDEN KAÇINILMALIDIR. TEMİZLENEN BÖLGE TAMAMEN KURUYANA KADAR ÜZERİNE BASILMAMALIDIR. ORJİNAL ÜRÜN ANTİSTATİK ELEKTRİKLENME YAPMAZ LEKE TUTMAZ YAPIŞMAZ YIKANABİLİR YÜN TUŞELİ AKRİLİK YUMUŞAK DOKUMA ÜSTELİK ÜCRETSİZ KARGO! BAYİSİ OLDUĞUMUZ MARKALAR PADİŞAH HALI MERİNOS HALI LİPARİS HALI SERDAR HALI DAN Leke Çıkarma Önerileri 1.Leke meydana gelir gelmez hemen müdahale edilmelidir. Aksi takdirde, lekeyi çıkarmak zor olacağı gibi bazı durumlarda mümkün olmayacaktır. 2.Leke çıkarırken amaç, herhangi bir kimyasal madde kullanmadan lekeyi halıdan çıkartmak olmalıdır. 3.Lekenin üzerine bastırarak ovalamak, lekenin halının içine daha fazla işlemesine neden olacağı için doğru değildir. 4.Leke çıkarırken halı şampuanı kullanıyorsanız sadece şampuanın köpüğünü kullanınız. Aksi takdirde kirli görüntüye sebep olacaktır. 5.Leke çıkarırken kesinlikle çamaşır suyu gibi kimyasallar kullanılmamalıdır. Sadece tavsiye edilen halı temizleme ürünleri kullanılmalıdır. 6.Lekeyi halı üzerine dağıtmak için dıştan merkeze doğru temizlemek gerekir. Temizleme işleminin ardından, kuruyan halıda leke gelebilir. Dolayısıyla leke çıkarma işlemi birkaç kez tekrarlanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Özellik Düz Saçak
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Taban Dokuma Taban
  • Tema / Stil Modern
  • Renk Mavi
  • Şekil Dikdörtgen
Geri Bildirim Ver