Merkez Ticaret Yerli Üretim 24v 1 Litre Oto Su Isıtıcısı Araç Içi Su Isıtıcı Kettle

485 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Merkez Ticaret Yerli Üretim 24v 1 Litre Oto Su Isıtıcısı Araç Içi Su Isıtıcı Kettle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Manessa Satıcı Ünvanı: MAHMUT AVCIL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1050850949
    Bu ürün Manessa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Asben Model: AS-201 Voltaj: 24 Volt Malzemesi: Plastik Kulp Malzemesi: Plastik Rezistans Malzemesi: Krom Kaplama Su seviyesi minimum: Su seviyesi maksimum: 1 Litre Gizli ısıtıcı rezistans: Var Termostat: Var Kablo Uzunluğu: 70 cm Kaynama Süresi: 18 dakika (Ortalama kaynama süresidir. Araç güç çıkışları farklılık gösterdiği için +4/-4 dakika fark etmektedir. Yüksek ısıya dayanıklı bakalit çakmak girişi kalaylı kablo. Unutmaya karşı termostat. Termik sigorta yanlış kullanımda devreye girer. Su kaynayınca otomatik olarak kapanır. Krom kaplı tüp rezistans 24 Volt a sahip hafif ticari araç vb. araçlarda kullanıma uygundur. Fotoğraftaki ürün doğrudur. Şık ve tercih edilen bir üründür. Suyu kaynatıp çay veya kahve yapabilirsiniz. Araç içindeki çakmaklığa takılıp çalışan bir üründür.
Geri Bildirim Ver