Merry See Siyah Uzun Transparan Gecelik

139,99 TL
Beden: S/M
Tek Ebat
S/M
L/XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Merry See Siyah Uzun Transparan Gecelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERRY SEE - ANGELSİN Satıcı Ünvanı: OMBA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642065806800001 Vergi Kimlik Numarası: 6420658068
    Bu ürün MERRY SEE - ANGELSİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Onlyfantezi Mağazamıza Hoşgeldiniz. Ürünlerimiz hijyen ürünü olup, iade değişim yapılamamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Desen Düz
  • Boy / Ölçü Mini
  • Kol Tipi Askılı
  • Renk Siyah
  • Boy Mini
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Kol Boyu Askılı
Geri Bildirim Ver

Merry See 1306981 Siyah Uzun Transparan Gecelik

Rahatlığınızdan ödün vermek istemiyor ve bir o kadar da şık görünmek istiyorsanız Merry See siyah uzun transparan gecelik tam size göre! Her vücut tipine uyum sağlayabilen bu ürün, sizi sıkmaz ve rahatsız etmez. İki farklı parçadan oluşan transparan gecelik yumuşak tül ve dantel kullanılarak tasarlanmıştır. Merry See siyah uzun transparan gecelik, elde yıkandığı takdirde çok uzun yıllar kullanılabilir kaliteye sahiptir. Düz siyah rengin dantel ve tül detaylarıyla hareketlendirilen Merry See siyah uzun transparan geceliğin takımına tanga da dahil edilmiştir. Merry See imzası taşıyan bu ürün kaliteli polyester ve elastan kullanılarak üretilmiştir. Bu sebeple rahatlıkla kullanabilir ve çevrenizdeki insanlara da önerebilirsiniz.

  • İki parçadan oluşur
  • % 90 polyester
  • Uzun yırtmaç tasarımına sahip

Merry See Siyah Uzun Transparan Geceliğin Özellikleri Nelerdir?

Merry See Siyah Uzun Transparan Geceliğin Özellikleri Nelerdir?

İki ayrı parçadan oluşan Merry See siyah uzun transparan gecelik % 90 polyester kullanılarak üretilmiştir. Buna ek olarak, geceliğin %10’unda da elastan kullanılmıştır. Türkiye’de üretilen Merry See siyah uzun transparan gecelik askılı kol tipine sahiptir. Tamamı siyah olan geceliğin üst kısmında dantel ayrıntıları bulunur. Gecelik yırtmaçlı ve uzun bir şekilde tasarlanmıştır. Merry See siyah uzun transparan askılı gecelik uzunluğunu askı detayı ile ayarlayabilirsiniz. Ürünü direkt olarak kendi beden ölçülerinize göre alırsanız vücudunuza tam oturacaktır. Yumuşak tül ve dantele sahip olan Merry See siyah uzun transparan gecelik, vücudunuza zarar vermez.

Merry See Askılı Uzun Gecelik Rahat mıdır?

Merry See Askılı Uzun Gecelik Rahat mıdır?

Merry See siyah uzun transparan gecelik, rahat bir tasarıma sahiptir. Uçuş uçuş yapısıyla uzun süre üzerinizde kalsa dahi sizi rahatsız etmez. Ürün, sağladığı konfora rağmen oldukça çekici ve hoş bir duruşa sahiptir. Ürüne ait herhangi bir parça uzun süre üzerinizde kalsa dahi sizi rahatsız etmez ve terletmez. Merry See siyah uzun transparan yırtmaçlı gecelik, her türlü beden tipi için uygundur. Bu sebeple, hangi beden tipine sahip olduğunuz fark etmeksizin ürünü gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz. Sağladığı rahatlığı ve eşsiz şıklığına rağmen Merry See siyah uzun transparan gecelik fiyatı ise kadınların bütçesini sarsmayacak miktarda belirlenmiştir. Ayarlanabilir askılara sahip olan bu geceliği vücudunuza göre ayarlayıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca askıların ayarlanabilir olması sizi sürekli kayan ya da düşen askı derdinden de kurtaracaktır.

Merry See Yırtmaçlı Transparan Gecelik Kaliteli midir?

Merry See siyah uzun transparan gecelik, çamaşır makinesinde yıkanmamalıdır. Çamaşır makinesi ürünün tül ve dantel ayrıntılarına zarar verebilir. Bunun yerine, 30 derecelik suda elle yıkamak ürünü daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Ancak Merry See siyah uzun transparan gecelik yıkandıktan sonra gölgede kurutulmalıdır ve yıkama esnasında ağır içeri sahip temizleyiciler kullanılmamalıdır. Yıkama talimatları doğru bir şekilde uygulandığı takdirde ürün çok uzun yıllar kullanılabilir. Çünkü Merry See siyah uzun transparan gecelik son derece kaliteli malzemeden üretilmiştir üründe herhangi bir çekme ve renginde bir değişiklik gözlenmez. Siyah uzun gecelik, dikkat çeken rahatlığı ve gösterişli görüntüsüyle her kadının gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir üründür. Merry See siyah uzun transparan gecelik yorumlarına bakarak deneyimli kullanıcıların ürün kalitesi ve estetik görüntüsü hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir ve ekstra fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol üzerinden Merry See siyah uzun transparan gecelik ürününe ulaşabilir, hızlı ve güvenilir kargo avantajlarından yararlanarak kısa sürede ürünü temin edebilirsiniz.