Merve Afyonkarahisar Dana Sucuk 1 Kg

825 TL
(825 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Merve Afyonkarahisar Dana Sucuk 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIRKER ONLİNE Satıcı Ünvanı: KIRKER GIDA EV VE MUTFAK EŞ.PAZ.HAY.İNŞ.TAAHİŞ.OTO.EM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558059258800016 Vergi Kimlik Numarası: 5580592588
    Bu ürün KIRKER ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Afyonkarahisarın yerli kasabından tamamen dana etinden üretilen baharat dengesi ile sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Ürünlerimizi vakumlu olarak özel poşetlerle muhafazalı şekilde Türkiye'nin 81 iline kargoluyoruz. Kahvaltı sofralarınızı bu müthiş lezzet ile taçlandırın. İddia ediyoruz deneyince vazgeçemeyeceksiniz.
Geri Bildirim Ver

Merve Afyonkarahisar Kasabı Sucuk Çeşitleri Trendyol'da!

Türk mutfağının olmazsa olmazlarından biri olan sucuk, kahvaltı sofralarında ve hamur işlerinde sıklıkla yer alır. Özel tarifi, bol baharatıyla eşsiz bir lezzet sunar. Yöreye göre değişen tarifi içerisinde farklı baharatlar kullanılır, bu da lezzetini eşsizleştirir. Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 Kg dana sucuk da yöresel tariflerden biridir. Ailenin üyeleri arasında aktarılan tarif, tanınmış kasap Arap Hüseyin tarafından üretilir. Dededen toruna intikal eden eşsiz lezzet, bol baharatıyla kendini ortaya koyar. Damakta unutulmaz bir lezzet bırakan sucuk, yemeklerden kahvaltı tariflerine, nerede kullanırsanız kullanın enfes aromasını size hissettirir. Dana etinden hazırlanan sucuk, doğal bağırsağa sarılır. Baharat dengesini mükemmel derecede kuran ve kasap sucuğu olan bu ürün, lezzetiyle akıllarda kalır.

  • Sarılmasında doğal hayvan bağırsağı kullanılır.
  • Özel tarifine uygun kasap sucuğu olarak üretilir.
  • Kaliteli dana etinden hazırlanır.

Merve Afyonkarahisar Kasabı Dana Sucuk Lezzetli midir?

Merve Afyonkarahisar Kasabı Dana Sucuk Lezzetli midir?

Yöresel şarküteri ürünü olan Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 Kg dana sucuk, şehrin bilinen kasabı Arap Hüseyin'in tarifine uygun hazırlanır. Baharat dengesi ve kaliteli malzemeler kullanılması, ürünün aromasını ön plana çıkarır. Üretimi esnasında kaliteden ödün vermeyen firma, yalnızca dana eti kullanır. Özel tarifinde yer alan baharatlarla harmanlanan dana eti, enfes lezzetini sucağa yansıtır. Kangal sucuk şeklinde olan ürün, kullanım sırasında kolay kesilme imkânı sunar. Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 kg, 2 adet kangal dana sucuk, yüksek oranda sahip olduğu besin değerlerini kaliteli malzemelerden alır. Tarifinde yer alan doğal malzemeler, sucuğun lezzetini güçlendirir. Sucuklu yumurta, tost ve pizza gibi yiyeceklerde ürünün lezzetini tam manasıyla hissedebilirsiniz. Kuru fasulye de Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 Kg dana sucukla buluşunca damaklarınızda iz bırakacak bir lezzettir.

Merve Afyonkarahisar Kasabı Dana Sucuk Kaliteli midir?

Merve Afyonkarahisar Kasabı Dana Sucuk Kaliteli midir?

Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 Kg dana sucuk üretimi esnasında kullanılan her malzemenin tercihi uzman kasaplar tarafından yapılır. Tanınmış Arap Hüseyin'in 1923 yılında oluşturduğu tarif, yüz yıldır korunmaya çalışılır. Kaliteli dana eti, keskin aromaya sahip baharatlarla harmanlanarak organik hayvan bağırsağının içerisine doldurulur. Enfes tadını yakalamasına yardımcı olan kaliteli malzemeler aynı zamanda sağlıklı bir tüketim imkânı sunar. Ürün, size vakumlu poşet içerisinde gönderilir. Bu sayede yapısında herhangi bir bozulma meydana gelmez. Taze üretim olan ürünler doğru koşullarda sakladığınız sürece kalitesini korumaya devam eder. Lezzetini ve baharatının yoğunluğu hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız daha önce satın almış tüketicilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 kg, 2 adet kangal dana sucuk yorumları ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmenizi sağlar.

Merve Afyonkarahisar Kasabı Dana Sucuk Sağlıklı mıdır?

Merve Afyonkarahisar Kasabı Dana Sucuk Sağlıklı mıdır?

Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 Kg dana sucuk, bilinen ve bilinmeyen birçok faydayı bünyesinde barındırır. Fermente edilmiş gıda olması, bağışıklık sistemini güçlendirmesini ve bağırsaklarda oluşabilecek zararlı bakterileri önlemesini sağlar. Fermente sistemi sindirim sürecini daha kolay hale getirir. Biyo kaynağı yüksek bir besin olduğu için size sağladığı faydalar daha da artar. Düzenli sucuk tüketimi sonucunda laktoz intoleransı semptomlarının da azaldığı görülür. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen Merve Afyonkarahisar Kasabı 1 Kg dana sucuk belirli ölçülerde öğünlere eklenmeli; kilo, kolesterol gibi problemleri olanlar tarafından tüketimi sınırlandırılmalıdır. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa A, B, E ve D vitaminleri içeren bu besini afiyetle tüketebilirsiniz. Ürün, HACCP standartlarında sahiptir. Bunun anlamı üretim sırasında gerekli hijyen şartlarının sağlanması ve tüketici için risk oluşturacak hiçbir maddenin üründe bulunmamasıdır. Baharatı ve lezzetiyle adını duyuran sucuğu Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz.