MEŞELER Döküm Gözleme Tavası

600 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MEŞELER Döküm Gözleme Tavası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERCİYES ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: ORHAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640056159
    Bu ürün ERCİYES ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gözleme, et, balık, hamur, krep gibi birçok kullanıma uygundur.
  • Malzeme: Döküm granit
  • Kalınlık: 5mm
  • Ağırlık: 1750 g
  • Ebatları: Çap 36 cm, boy 53 cm.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver

MEŞELER Döküm Gözleme Tavası Çeşitleri Trendyol'da!

Meşeler döküm gözleme tavası mutfağınızda kullanabileceğiniz fonksiyonel bir pişirme ürünüdür. Gözleme ve hamur işleri başta olmak üzere pek çok yiyeceğin pişirilmesi için bu kaliteli tavadan faydalanabilirsiniz. Ürün oldukça şık bir yapıya sahiptir. İnce tasarımı sayesinde depolanması oldukça kolaydır. Ürünün döküm pişirme yüzeyi siyah beyaz noktalı bir görünüme sahiptir. Sap kısmı ise doğal ahşap rengindedir. Bu ahşap detay ürüne sade ama şık bir görünüm kazandırır. Ürün zarif ve modern tasarımı ile hemen hemen her tarzdaki mutfağa kolaylıkla uyum sağlar. Meşeler döküm gözleme tavasının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Materyal: Döküm Granit
  • Boyut: 36 x 53 cm
  • Ağırlık: 1750 g

Meşeler Döküm Gözleme Tavasının Özellikleri Nelerdir?

Meşeler Döküm Gözleme Tavasının Özellikleri Nelerdir?

Meşeler döküm gözleme tavası pişirme işleminde kullanılır. Ürünün çapı 36, boyu 53 cm'dir. Geniş yüzeyi sayesinde hamur işlerinin pişirilmesi için uygundur. Döküm tavanın derinliği ise 1 cm civarındadır. Düz bir yüzeye sahip olan tava, bu tasarımı sayesinde gözleme gibi ürünlerin eşit şekilde kızartılması için ideal ortamı sağlar. Ürünün sığ yüzeyi pişirilen ürünün gözlemlenmesini de kolaylaştırır. Pişirilen ürün rahatlıkla kontrol edilip, çevrilebilir. Üründe hoş bir kulp detayı da mevcuttur. Uzun ve kıvrımlı yapıdaki kulp, tavanın kolay bir şekilde kaldırılabilmesini sağlar. Ergonomik tasarımlı bu detay, oldukça rahat bir şekilde kavranır. Bu özellik ürünün kullanımı sırasında bileğe fazla güç binmesini de önler. Kulp kısmında kullanılan ahşap malzeme ısınmaya karşı dirençlidir. Bu özellik oldukça yüksek sıcaklıklara ulaşabilen döküm tavayı tutarken elinizin yanmasını da önler.

Meşeler Döküm Gözleme Tavası Kaliteli midir?

Meşeler Döküm Gözleme Tavası Kaliteli midir?

Meşeler döküm gözleme tavası son derece kaliteli bir yapıdadır. Ürünün yapımında 1. sınıfa malzemeler tercih edilir. Bu kaliteli materyaller ürüne dayanıklılık kazandırır. Döküm gözleme tavası, pişirme talimatlarına dikkat ettiğiniz takdirde, uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilir. Ürünün yapımında kullanılan granit, sert yapısı ile bilinen bir materyaldir. Isıya ve darbeler karşı dirneçli olan bu madde, 5 mm kalınlığındadır. Bu tasarım sayesinde Meşeler 36 cm döküm gözleme tavası, kullanımı sırasında oluşabilecek pek çok darbeye karşı dirençlidir. Granit aynı zamanda oldukça sağlıklıdır. İçerisinde kanserojen maddeler içermeyen bu madde lezzetli yiyeceklerin hazırlanmasında güvenle kullanılabilir. Dilerseniz Meşeler 36×53 cm siyah döküm gözleme tavası yorumlarını inceleyebilir, ürünün kalitesiyle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz.

Meşeler Döküm Gözleme Tavası Kullanışlı mıdır?

Meşeler Döküm Gözleme Tavası Kullanışlı mıdır?

Meşeler döküm gözleme tavası son derece kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ürün he ne kadar gözleme tavası olarak isimlendirilse de farklı pek çok yiyeceğin hazırlanmasında kullanabilir. Pişirilmesinde tavanın kullanılabileceği yiyeceklerin başında krepler gelir. Ürünü az miktarda yağlayarak krep pişirme için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Meşeler gözleme tavasının düz tasarımı bu yiyeceğin pişirilmesi konusunda rahatlık sağlar. Tavayla yapılabilecek bir diğer yiyecek ise et türleridir. Az yağda kızartmak istenen her türlü et için bu tava tercih edilebilir. Meşeler 36×53 cm siyah döküm gözleme tavasının düz yüzeyi, çok sayıda parçayı yan yana dizebilmenizi de sağlar. Bu özellik pişirme işini çok daha kısa sürede tamamlamanıza yardımcı olur. Ürüne kullanışlılık kazandıran bir diğer özelliği ise ısıyı eşit şekilde dağıtmasıdır. Granit malzeme ısıyı her noktaya eşit şekilde ileterek yiyeceklerin her noktasının eşit şekilde pişirilmesini sağlar. Eğer siz de evinizde bu fonksiyonel ürünü kullanmak isterseniz Meşeler siyah döküm gözleme tavasını Trendyol'da satın alabilirsiniz.