1
Ahşap ve Metal Kesme kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Meşem 115 Lik Mermer Ahşap Granit Demir Fayans Kesme Disk Seti

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL

Ürün Bilgileri

Meşem 115 Lik Mermer Ahşap Granit Demir Fayans Kesme Disk Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLL Professional Tools Satıcı Ünvanı: YUSUF ENES BAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1510787387
    Bu ürün BLL Professional Tools tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri : (4 Parça) Meşem Mermer Beton Fayans Kesici 115mm Disk. Isınma ve aşınmayı önleyen turbo kanallar Turbo Kanallı Beton Taş Mermer Grnit Fayans Kesmek için 115 mm + 115 mm çapında Uruizi Ahşap Kesme Elmaslı 115mm Disk.Sık Dişli. + 115 lik TRİCRAFT İnce Metal Kesici Karbon disk 115mm + 115 lik CMC Flap Disk Zımparalama Diski Not : Ürünler Avuç Taşlama (Spiral) Kullanımı için uygundur. Dikkat ! Ürünler Extra Güvenlik Gerektiren Ürünlerdir. Ürünleri Ehil Usta Kişiler Tarafından Kullanılması Tavsiye Edilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Metal Kesme
Geri Bildirim Ver

Meşem 115'lik Mermer Ahşap Granit Demir Fayans Kesme Disk Seti

Farklı yapıdaki malzemelerin kesim işlemini gerçekleştirmek için üretilen çeşitli ürünler vardır. Bu ürünler, taşlama makinelerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanır. Kaliteli ve dayanıklı olması sayesinde kesmesi zor malzemelerin son derece kolay bir şekilde kesilmesine olanak sağlar. Meşem 115'lik mermer ahşap granit demir fayans kesme disk seti, her malzeme için ayrı özellikte 4 parça olarak satışa sunulur. Bu parçalar ile ihtiyacınız olan ürünün kesimini istediğiniz boyutlarda gerçekleştirmeniz mümkün hale gelir. Bu set; dekorasyonda ya da inşaat sektöründe kullanılacak malzemelerin estetik olarak daha iyi görünmesini sağlar. Profesyonel şirketlere uygunluğunun yanı sıra evlerde ya da bahçelerde günlük kullanım için dahi oldukça cazip bir üründür. Satın almadan önce ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

  • Hızlı sonuç
  • Kolay ve güvenli kullanım
  • Yüksek verim

Meşem 115'lik Kesme Disk Seti Özellikleri

Meşem 115'lik Kesme Disk Seti Özellikleri

Fayans, ahşap, demir gibi inşaat alanında kullanılan malzemelerin kesimini yapmak için üretilen bu ürün; 115 mm 4 parça diskten oluşur. Isınmayı ve aşınmayı önleyici turbo kanallara sahip Meşem disk seti, ihtiyacınız olan her an işinizi kolaylaştırır. Turbo kanallı 115 mm fayans kesici; beton, taş, granit gibi kesimi zor malzemeleri istediğiniz ölçülerde hazırlamanıza yardımcı olur. 115 mm çapındaki elmaslı ahşap kesme diski sayesinde dekorasyon parçalarınızı evinize uygun hale getirebilirsiniz. Tricraft ince metal diski kullanarak demir, çelik gibi malzemeleri kolayca kesebilirsiniz. Zımparalama işlemini yapmanız için özel olarak üretilen CMC flap disk de set içerisinde bulunan parçalardan biridir. Ürünler, spiral adı verilen avuç taşlama makinelerinde kullanıma uygundur. Bütün bu işlemleri gerçekleştirebilmek için özel bir alan oluşturabilirsiniz. Ürün talimatlarını inceleyerek ve uygun şekilde kullanarak en yüksek verimi alabilirsiniz.

Meşem 115'lik Kesme Disk Seti Yorumları

Meşem 115'lik Kesme Disk Seti Yorumları

Uzun ömürlü kullanımı ile dikkat çeken kesme diskleri, tadilat işlerinizde en büyük yardımcınız olur. Fazla enerji ve zaman harcamanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde kesme işlemini tamamlamanıza olanak sağlar. Bu ürünü satın almadan önce detaylı bir araştırma yapmak, doğru kararı vermek açısından oldukça önemlidir. Bunun için müşteri yorumlarına göz atmak, ürün hakkında fikir sahibi olmanıza imkan sunar. İnternet üzerinden yapılan alışverişler, yorumlara kolay bir şekilde ulaşmak konusunda avantajlıdır. Meşem 115'lik mermer ahşap granit demir fayans kesme disk seti yorumları bölümüne bakarak daha önce bu seçeneği satın alan kişilerin deneyimlerinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra ürüne verilen puanları da detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın almak istediğiniz ürün ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Meşem 115'lik Kesme Disk Seti Fiyatları

Meşem 115'lik Kesme Disk Seti Fiyatları

İnşaat ve tadilat alanlarında kullanılan ürünler, farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Bu fiyatlar belirlenirken ürünün markası, özellikleri, boyutları ve kalitesi gibi pek çok kriter göz önünde bulundurulur. Meşem 115'lik mermer ahşap granit demir fayans kesme disk seti fiyatı, farklı bütçelerdeki insanlara uygun olarak belirlenir. Siz de kendi bütçenizi dikkate alarak bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Belirli dönemlerde düzenlenen kampanyalar, satın almak istediğiniz ürünlere daha avantajlı fiyatlarla ulaşmanıza yardımcı olur. Bu kampanyaları takip ederek indirimlerden de yararlanabilirsiniz. Meşem 115'lik mermer ahşap granit demir fayans kesme disk seti kullananlar tarafından tam not alan ürünler arasında öne çıkar. Görsellerine ve detaylı özelliklerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu taşlama makinesi disk setini alışveriş listenize ekleyebilirsiniz. Trendyol’un avantajlı satın alma seçeneklerinden faydalanarak siparişinizi hızlı ve güvenli bir şekilde verebilirsiniz.